Eiti į turinį

Erikas_Barca

Nariai
  • Turinio skaičius

    356
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Erikas_Barca

    1. Jūsų Vardas_Pavardė? Erikas_Barca
    2. Kokį darbą užsisakinėjate(parašas ar kt.)? nežinau kaip jis vadinasi, bet kai yra tema tavo ir pradžioj fotkė temos, nu supranti :D, kaip pas tave Sarg 10,
    3. Darbo dydis(500x200 ar kt.)? 500x250
    4. Darbo paveikslėlis(būtina)?
      1690367.jpg
    5. Darbo pavyzdys?
      betsafe_logo_1200_630-0e996cb3bd172b5ef2
    6. Darbo tekstas, SUB-tekstas? EsBet
    7. Kita papildoma informacija GFX'eriui? Raides turetu buti raudonos, apvestos juodai.
  1. prieš 20 minutes(-ių), Fokus_Marokus rašė:

    Pasižiūrėk ką Barkley sakė apie visas komandas, jis nusivylę komandom, nes nėra daug gerų komandų dabar, pagrindinių gerų komandų yra pora : Spurs, Gsw pvz. Visi kiti šūdai yra ir tikrai nieko nelaimės. Pacers ir Bulls tiek gerų žaidėjų turi, bet vos palošia, kas 3-4 vietose sėdi, tai tiesiog žaidžia taip, kaip žaidė ir praeitus sezonus, nieko blatno, iškris vėl konferencijos finale ir sedės verkdami ir mąstydami, ką jiems reikia keisti. Stabilumo pas GSW nebuvo, nes nebuvo stiprios puolimo jėgos - Durant, kuris ne prie tritaškių linijos stovi, o labiau atakuoti mėgsta, priešingai nei Splash Brothers, kurie be Duranto ir žaidė dviese. To pasekoje ir gavo ten pora iš eilės žaidimų prieš kitas komandas.

    Ką Barkley sako, niekad neskaitau, nes dažniausiai tai būna nesamonės

    • Už 2
  2. Sveiki, kadangi pats domiuosi 2 pasauliniu karu, todėl yra tekę matyti daug filmų šia tema, todėl jei ieškote filmų, kuriuose galėtumėte pamatyti tikrąją karų realybę, jų žiaurumą ir žmonių gyvenimą tuo metu, galite juos rasti čia.

    ___________________________________________

     

    1. Schindler's List - Tikra istorija apie II pasaulinį karą, holokaustą ir Oskarą Schindlerį, kuris gelbėjo žydus nuo sunaikinimo. (IMDb Top 6).


    2. Downfall - Filmas apie paskutines Hitlerio dienas, rusų pergalę II pasauliniame kare.

     

    3. Valkyrie - Tikra istorija, kurioje vokiečių karininkai kėsinasi nužudyti Hitlerį.

     

    4. Enemy at the gates - Istorija apie jauną Rusų snaiperį, kuris nušovė daug Vokiečių karininkų.

     

    5. Saving private Ryan - JAV karinė drama, paremta tikrais faktais.

     

    6. The boy in the striped pyjamas - Istorija apie vokiečių berniuką, kuris turėjo progą matyti žydų gyvenimą holokauste.

     

    7. Defiance - Keturi broliai žydai, kurie sprunka į miškus ir žudo nacius.

     

    8. Hacksaw ridge - Tikra istorija, kurioje Amerikiečių karys kariavo be ginklo dėl savo įsitikinimų.

     

    9. Fury - II pasaulinis karas, Sąjungininkai puola Vokietiją.

     

    10. American sniper - Istorija apie geriausią visų laikų Amerikiečių snaiperį.

     

    11. The hurt locker - JAV kariuomenės elitinio būrio veikla, jų pavojingiausi darbai.

     

    12. Hitler: The rise of evil - Hitlerio gyvenimas, nuo pat pradžios.

     

    13. Lone survivor - Vienintelis likęs gyvas M.Lutrelis po operacijos Afganistane dalinasi savo sukrečiančiais prisiminimais.

     

    ___________________________________________

     

    Jei kažką turite pridėti, komentuokit, pridėsiu į sąrašą.

     

    • Už 4
  3. "Visi kiti scrub'ai" :DD nu jo, tikrai domisi NBA. Mano nuomone, GSW šiais metais nėra tokio stabilumo kaip praeitais. Bet iki finalo turėtų nueiti, nebent jiems sutrukdys SPURS'ai ir būtent kas laimės west, tas laimės ir NBA, nes CAVS'ai šiemet meh, bet aišku iki finalo nueis, nes, kurie galvoja, kad Bostonas sugebės juos sustabdyti, tai oiiii ne :D.

    • Už 1
  4. prieš 26 minutes(-ių), Emilija_Adomaityte rašė:

    O tu dieve tvinki dink iš čia oj ne tvinki o melėtai dieve dieve, GS doneitinai šaibas Edgos srw doneitinai, atėjei čia visiem doneityt šaibas? :DDD

    Kažką tai Tu čia maišai išgama. Susikūrei tą accountą ir sėdi visą dieną, kažką čia bandai išsivaizduot. O apie gramatiką kaimietišką Tavo tai nenoriu kalbėti, baisu baisu :(

    • Už 1
  5. prieš 3 minutes(-ių), Emilija_Adomaityte rašė:

    Aš ne pacanį, o kad šitie filmai geri žinau bet laikui eiant įdėsiu vajėzau ko tu visas temas mano koemntuoji dink iš mano tėmų... BANDO PRIMEST RIMTĄ BET NEPAEINA...

    Niekas rimto primesti ir nebando, užėjau į forumą, žiūriu nauja tema, o ar tavo ar ne tavo man visiškai poxui :D. O komedijas išimk tokias senas, nes manau visi yra matę :D

  6.    Pirmoji vasaros diena.. Pabundu ir ruošiuosi į mokyklą, ten vykstu su puikia nuotaika. Paskutinė mokslų savaitė praeina labai greitai ir smagiai. Grįžęs iš mokyklos paskutinę dieną planuoju ką turiu nuveikti šią vasarą, planų žinoma daug, bet stengiuosi kuo mažiau planuoti, nes visi žino kaip būna su planais, jie sugriūna. Todėl nesuku sau galvos ir dvi pirmas vasaros savaites praleidžiu namuose, pas močiutę, dirbdamas.

     

       Atėjo birželio vidurys ir ryte sulaukiu skambučio iš nepažįstamo numerio, atsiliepiau ir tai buvo Ignalinos Stovyklos, į kurią buvau užsirašęs rugpjūčio mėnesį direktorius. Jis man praneša, kad privalau važiuoti į pirmąją pamaina (t.y už savaitės) arba šią vasarą man vietos neliks. Žinoma, aš daug nemastęs sutikau. Ta laukimo savaitė praėjo žaibiškai ir pagaliau sulaukiau. Tai buvo mano pirmas kartas laisvalaikio stovykloje todėl nežinojau kas manęs laukia ir ko tikėtis, todėl vykau su savo broliu, kuris toje stovykloje buvo ne kartą. Atvykę susipažinom su savo vadovais, su savo būriu (Stovykloje buvo 6 būriai ir kiekviename būryje apie 25 žmonės), tada vadovai atėmė telefonus ir pasakė, kad į dieną gausim tik valandą naudotis jais, žinoma aš nustebau ir pagalvojau, kad telefono truks. Taip ir įsivažiuoja stovykla.

     

      Neįsivaizdavau, kad 2 savaitės gali taip greitai praeiti ir kad stovykla gali duoti tiek gyvenimo patirties ir suteikti tiek daug draugų, kurie tampa šeima. Šioje stovykloje pabuvęs supratau kas yra draugystė, kas yra NORMALUS bendravimas, kas yra pagarba. Ten susiradau labai daug draugų ir patyriau daug neapsakomų dalykų, todėl kaip ir sakiau stovykla pralėkė žaibiškai, žinoma, paskutinis renginys, atsisveikinimai su vadovais, stovykla, visų žmonių akyse ašaros. Niekad negalvojau kad žmogus per 2 savaites gali tapti toks tau svarbus ir, kad bus sunku išsiskirti su juo, ten buvo sunku išsiskirti su visais, bet teko.. Žinoma, nebūtų mes jei neprisidirbtume ir paskutinį vakarą nereiktų eiti pas direktorių ir klausyti grasinimų policija ir juoduoju stovyklos sąrašu, bet tai nesvarbu palyginus kiek gero įvyko per tas 2 savaites.

     

     Grįžęs į namus savaitę pabūnu namuose ir sužinau, kad su tėvais su mašina keliausime per Lenkiją, Čekija, Austriją, Slovėniją, Kroatiją, Italiją ir atgal. Todėl vėl prasideda daiktų krovimaisi, nelabai norėjau vykti, kadangi galvojau kas čia gali būti įdomaus su mašina važiuoti tiek kilometrų, juk tai yra žiauriai nuobodu ir aš negalėsiu tiek išsidėti. Žinoma mūsų pirma šalis - Lenkija, nes ją reikia pervažiuoti, kad galėtum keliauti kur toliau, per ją važiavome nuo ryto iki pat vėlaus vakaro ir tai buvo tik greitkeliai, todėl buvome pavarge ir ne su puikiausiomis nuotaikomis. Antra šalis - Čekija.. Pagaliau prasideda kalnai, gražus vaizdas ir važiuoti darosi įdomu, linksma, taip pravažiuojame Austriją, Slovėniją, Italiją, pamatome gražiausias pilis, jas aplankome, ragaujame neįprastą maistą, kurio nerasi Lietuvoje ir stengiames kuo daugiau pamatyti. Ir pagaliau pasiekiame Kroatiją, kurioje turėjome būti savaitę. Ten vėl aplankėme daug vietų, maudėmės jūroje (Atsiprašau, nepamenu pavadinimo jūros :D) ir patyrėme daug nepamirštamų įvykių. Kelias atgal į Lietuvą visiškai neprailgo ir buvo lygiai toks pats smagus. Todėl, jeigu jums siūloma keliauti su šeima per Europą su mašina, neatsisakykite, tai puikus būdas suartėti su šeima ir pamatyti daug daug gražių dalykų, o kartais ir baisių, kuriuos priimi kaip pamoką.

     

     Na ir štai dabar aš sėdžiu ir aprašinėju savo vasarą, žinoma nepaminėjau nakvynių prie ežero su draugais, plaukimo baidarėmis ir daug kitų dalykų, nes stengiausi parašyti svarbiausius vasaros atsitikimus, kurie mane išmokė bendrauti, gerbti, gyventi šia diena, priimti savo klaidas kaip pamokas. Ir žinote, dabar liko tik pora savaičių iki rugsėjo, bet aš neliūdžiu, aš gyvenu šia diena ir nebijau mokyklos, nes ten mes taip pat mokomės įvairių dalykų ir tai mums tik į naudą, kad ir kaip tai nepatiktų kai kuriems žmonėms. Taigi, labai džiaugiuosi šia vasara, nes ji mano gyvenimą pavertė kitokį ir pradėjau į viską žiūrėti kitaip. Ačiū, kas skaitėte ir kas neskaitėte, nesistengiau kažko gražiau parašyti, rašiau viską kaip buvo, iš širdies kaip sako :D, stengiausi kuo trumpiau, nes suprantu, kad ilgą skaityti nuobodu. Na ir štai pora nuotraukų:

    Čia mano stovyklos būrys:

    99f88ea77b5920ffcdd760ebac861b6630.jpg

    Čia vaizdas iš kalno Austrijoje, ant kurio stovi pilis.

    P.S Visiems geros likusios vasaros ir gero krepšinio :).

     

    • Už 10
    • Prieš 2
×
×
  • Sukurti naują...