Eiti į turinį

Juodas_Sniegas

Nariai
  • Turinio skaičius

    18
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Būsenų atnaujinimai parašė Juodas_Sniegas

  1. mano ir deexu sukurtas šedevras. lav it 

     

  2. Jaunuoliai, jūs tik netrieskit į kelnes iš tos laimės, kad parašė bumeris užrakintoj temoj. Aš nekaltas, kad su savo 0,2cm pirščiukais pelės nesugebat išlaikyti rankoj. Csgo globalas - Sampe globalas. Paprasta logika. Jei jau gimei keivom rankom - neišsitiesinsi jų. O čia tiem, kas skaičiuot neišmoko per 16 metų. 

     

    1. Diamond_Domas

      Diamond_Domas

      CSGO - GLOBALAS, tai ir samp - GLOBALAS :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD pizdec prajuokinai seniuk.

    2. Juodas_Sniegas
    3. Diamond_Domas

      Diamond_Domas

      Aš irgi globalas, nebijok. Tik skirk logiką, kur FPS o kur 3rd person shooter. Gali nesimazint kad be cheatų loši. Puikiai matos. Ačiū už dėmesį - Laisvas.

    4. Juodas_Sniegas

      Juodas_Sniegas

      hujobalas tu nebent. esmė tame, jog mintis buvo "jei jau esi skilled, tai ir būsi skilled" kad ir kur beloštum, bet tu kadangi kritęs iš trečio aukšto tai negalima pykti.

    5. Diamond_Domas

      Diamond_Domas

      :D ble, ir toliau tu mane juokini. Giriesi jog esi globalas? Manai jog turėdamas skillą vienam geime būsi puikus ir kitam? Tu gal atsigauk biški, seni. Be to, ko taip prakaituoji?? Būtum švarus ir sedėtum tyliai kaip pėlė po šluota. Niekam čia neįdomu ką tu verki tam forume, atrodo apgailėtinai.

    6. Juodas_Sniegas

      Juodas_Sniegas

      aš giriuosi kad pas mane rankos ne kreivos. jei jau esi talented, tai to talento nepaslėpsi. niekas čia neprakaituoja, tiesiog parašė bumeris, jog išoviau 9 kulkas, nors buvo 6 (tikriausiai apsižioplino) ir visi subėgo city gaujiniai iš laimės repukų paspaudeliot. Esmė tame, jog vasiai gali kliūt už tokius apsižioplinimus, tai dėl to ir pakūriau video (DĖL JO). Čia sarg.lt, kas kaip nori, tas taip stumia dūra, o jei tu čia į viską žiūri labai rimtai ir įsivaizduoji kažkoks rimtas kentasas esąs tai esi eilinis pilnas kompleksų prasmirdėlis. peace

    7. Diamond_Domas

      Diamond_Domas

      Hmm aš prasmirdelis. Jasna. Dėkui, seni. Gal tu koks Global Elite Master?? Iš 7 kulkų apkabos sampe padarai į 9, nematyta. CSGO tai tikriausiai iš AK 30 kulkų apkabos į 40 padarytum.  Peace. Sėkmės

    8. Juodas_Sniegas

      Juodas_Sniegas

      šposininke, klasėj esi pats didžiausias prikolistas tikriausiai. jug pats parašė bumeris, jog no reload pasiteisinau, taip kad mažiau prikolink kloune ^_^ 

    9. Diamond_Domas

      Diamond_Domas

      Ok, globale - sampe ir cse :)

    10. Agnius_Tropec

      Agnius_Tropec

      Px nomercy as viena blist gavau, nes i galva pataikiau, o kita delto kad sekiojau zmogu kuris ejo i viena puse ir nedrebejau xD o kvikas gavo kad drebejo nu cia sarg lt draugeli :)

    11. Diamond_Domas

      Diamond_Domas

      taigi ans globalas, matyt gavęs yra baną ant smurfo cse nuo silverių per overwatchą, tai pripratęs.

    12. Juodas_Sniegas

      Juodas_Sniegas

      Ramuma. Jie mane filmuoja per kiekvieną karą. Va šiandien įvažiavau į zoną, pašaudžiau 15~sec ir vėl užbanino kažkoks Edys_Medys(tipo dimitri aka alikas). sėdi forume debilas jau 5 val ir nekelia įrodymų. baisu

    13. Agnius_Tropec

      Agnius_Tropec

      Kad jis globalas tai joa bent buvo 8) 

    14. Juodas_Sniegas

      Juodas_Sniegas

      Diamond, tu išvis seiliau dar kartą sakau nebebazarink. Ne vienam csgo lane buvęs, taip kad korį tu man uostyk, avarija tu.

    15. Diamond_Domas

      Diamond_Domas

      Ups , atleiskit, dėde.

×
×
  • Sukurti naują...