Eiti į turinį

Sraige_Garis

Nariai
  • Turinio skaičius

    20
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Sraige_Garis

  1. prieš 1 valandą, Tomas_Winnetou rašė:

    O jeigu paprastas pvz ps4, tai ka reikia mokėt 60 euru, kad galėtum žaist my carrer?

    playstation plus yra kaip membership kad online zaist galetum o ne konsole :D, jeigu nusiperki nba tai gali zaist ta mycareer

  2. 2018-08-23 at 13:23, Tomas_Winnetou rašė:

    O kaip pavyzdžiui nusipirkęs nba 2k18 ant ps4, aš galiu žaist tik my carrer ir ten tarpusavio mačus, ar galiu žaist ir online? Ar norint žaist online dar reikia pirktis kažkokį nba 2k18 live?

    Jeigu playstation plus turi gali zaisti online.

  3. On 4/15/2017 at 2:35 PM, Fokus_Marokus said:

    Pasižiūrėk ką Barkley sakė apie visas komandas, jis nusivylę komandom, nes nėra daug gerų komandų dabar, pagrindinių gerų komandų yra pora : Spurs, Gsw pvz. Visi kiti šūdai yra ir tikrai nieko nelaimės. Pacers ir Bulls tiek gerų žaidėjų turi, bet vos palošia, kas 3-4 vietose sėdi, tai tiesiog žaidžia taip, kaip žaidė ir praeitus sezonus, nieko blatno, iškris vėl konferencijos finale ir sedės verkdami ir mąstydami, ką jiems reikia keisti. Stabilumo pas GSW nebuvo, nes nebuvo stiprios puolimo jėgos - Durant, kuris ne prie tritaškių linijos stovi, o labiau atakuoti mėgsta, priešingai nei Splash Brothers, kurie be Duranto ir žaidė dviese. To pasekoje ir gavo ten pora iš eilės žaidimų prieš kitas komandas.

    Barkley sake, kad fokusas duchas, manau buvo teisus

×
×
  • Sukurti naują...