Eiti į turinį

Lauris_Balboa

Nariai
  • Turinio skaičius

    577
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Lauris_Balboa

  1. geriau, kai tokie maži kof 1-1,30 net nestatyt, nes gali sušikt visą tapetą ;x

    Jo pastebejau as isvis darau kombinuota 4ivykiu ir kofas kazkur 12-13, tai uzmeti 2lt ir jau neblogai pliuse sedi tik kad tokie maziukai kofai tame nba nepaeina...

    Cavs'ai isibegejo matyt.. Pavare jie vakar. Ir as visada bijau uz Toronta statyti matau ,kad komanda gera, susizaidusi bet niekada nestatau nes galvoju kad prapils.. Dar nera tos etiketes ,kad nebijotum statyt pvz. kaip uz Warriors gali statyt belenkiek paims rungtynes.. 

  2. Hujnia bšk pastarosios dienos NBA, tiek nesėkmių ;/

     

    šiandien krč yolo, because its impossible to lost 15 games in a row, 0-15, jei praloš sulygins prasčiausią startą komandos istorijoje, krč, namuose, dar ne tokia stipri NETS komanda, gl hf guys

     

    8 ratas, 1 pickas

    4,20 kof

    BKN vs PHI = PHI WIN

    10lt

    42lt

     

    ir dar pasiūlyčiau nedaug užmest už bobcats, just sayin, pats 10lt.

    sian dar uzmeciau 6stafkes kombinuotus tai hockey pralosiau, eurocup viena komanda mane pavede 2 taskais.. ir dabar jau beliko uefa siandienos, ir jau 3 stafkes nba nakciai... tikiuosi ryt pliusas bus geras..

  3. gerai, kad paskutiniu momentu nuėmiau juos ir dar portlandą, nes vistiek tokie maži kofai, tai užmečiau ant toronto/gsw/lac 3 kof buvo, pox taip, šian and GSW ir WAS 50 lt.

     

    7 ratas, 1 pickas

    2,16 kof

    GSW + WAS win

    10lt

    21,6lt

     

    krč reik susiimti.

    Vel tavo stafke nunese.. o mano stafke nunese Denveris... blemba nesiseka vapshie visi 4 ivykiai paejo ir beliko bulls pergales.. 

  4. Clippers, Toronto, Portland, Dallas ir Houston, pats bent jau mečiau. 4 kof net, dėl CLE abejoju nes vapšhe susižaidimo nėra, nors lošia ir prieš silpnesnę komandą, vistiek nerizikuočiau, o chikagą be Rose, Gasol, Hinrich, Gibson lošia, irgi čia bus 55/45 kokie, o tie kiti visi tarp 90-70/10-30.

     

    6 ratas, 1 pickas

    1,80 kof

    HOU vs NYK = HOU -6

    10lt

    18lt

     

    GL HF.

    Pats staciau uz Clippers, Cavs, Portland, Mavs, Rockets. kofas apie 3 buvo seip ant durniaus uzmeciau 3lt gal islosiu kanors :D

  5. Be Howardo žaidė, gaila negalėjau vakar parašyt, kad neimčiau šito, aišku db sakysit, kad pažiūrėjau rez. ir vsio, bet paskutinias rungtynės Houstonas žaidžia lėta žaidimą, nors aišku mavsai šėlšta, bet vistiek nebūčiau dėjęs nei over, nei under.

     

    5 ratas, 1 pickas

    2.11 kof

    LAL vs DEN = LAL win

    10

    21,1lt

     

    believe in kobe over 27.

     

     

    91f51eaaac70e1377ea3fdfc9bc7dd9b854.png

    vakarykšte dienelė px taip būtų pliusas jei statyčiau

     

    Siūlyčiau stambiau užmesti ant GSW ir POR pergales - beveik 2 kof.

    Jo cia as prasoviau, ir tik veliau prisiminiau kad Jones ir Howard traumuoti.. Nors gerai kad D-MO sulose kaip turi zaisti kiekvienas rungtynes ;]

    Cavs kazkaip stringa nors pradzioje rungtyniu turejo 18 tsk pranasuma ,bet sugebejo prapilti ant 17 tsk. Aisku Lou Williams suzaide geriausias sezono rungtynes.. 

    GSW ir POR irgi galima uzmesti ,kad ir 100lt ,nes abi komandos sezona pradejo galingai, ypac man patinka GSW su S. Curry.

    Pats sergu uz LAL , ir uz Bryant'a bet manau ji ir reiktu kaltinti per daug metimu ismeta.. Bent 10 maziau ismestu ,kaip ten buvo kazkuriose rungtynese kur 10/18 fg turejo ir komanda laimejo.

    Tas pats buvo su LAL kai turejo Howard'a. Kobe be saiko ismesdavo savo metimus ir komanda pralosdavau nors ir Nash sveikas buvo ir Bench ganetinai pajegus buvo. Ir kai tik Kobe maziau mesdavo ,o daugiau duodavo kamuoli kitiems taip ir budavo rezultatai.

    Sian galima buvo lengvu pinigu uzsidirbti LKL'e

    jei statyti kombinuota uz: Ryta, Neptuna, Juventus ( kofas Juves virs 2 buvo.) Bendras kofas kiek prisimenu virs 5 buvo o jau Rytas su Neptunu laimeja o Juve kolkas tik ant 4 tsk laimi

  6. As pats turiu Honda Varadero 125cc teises turiu viskas legalu :P
    Pats mocas labai patogus, aukstas, aisku jis neskirtas akys isdegus lekti ,o jis tokiam ramiam vaziavimui bet jei reikia tai gali gerai spustelti eina 120km/h labai eknomiskas 2/3l Bako talpa 17.5l. Bet ir kaina jo 4k. Seip dar turejau Gilera dna 50cc, tai gali net neziuret gilera dna 125cc nes moco variklis gale nebejauti moco sunku valdyti ir seip nepatogus visa sikna plati ir negrazi.. 

  7. Šiandien gan padoriai

     

    a4d7cce0677c287d3a0742a81476eb8e444.png

     

    Kaip galvoji eminemai, HOU - DAL over 202? Manau gan gerai atrodo. Žvėriški Mavsai dabar, aišku ir Rockets neprastesni.

    Manau kad permes 202 ,nes Dalaso puolimas zveriskas, paskutinese rungtynese pries LAL imete 140 tasku, Rockets irgi puolime nestringa, jei Harden'ui pakris ir Howard savo vidurki tasku surinks tai bus koki 210 tasku.

    Beto Maverick paskutiniose trijose rungtynese overis buvo: 117 tsk.

    Rockets paskutiniose trijose rungtynese overis buvo: 84 tsk.

    susumavus: 201 tsk :D Bet kiek dabar tikrinau tai Rockets gynyba nekokia leidzia daugiau simto imesti...

  8. Žaidžiama Phi, visi gyvi pas PHI, ne taip kaip sezono pradžioje, 0/11 streak, nba seniai tokio neturėjo, lakers pajuto žaidimą pagaliau, ir dabar ir sixers turi, ta SUNS komanda nėra tokia ir stebuklinga, beto čia statymas, kad PHI laimės, arba nepralaimės daugiau 8 taškų skirtumu.

    Manau vistiek pralosi, pas phi sezone bus max 5 pergales.. Be to man patraukliai atrodo Suns komanda turi gerus maziukus. PHI dar reikia subresti.. PHI net bostono neiveike ,o Suns manau galingesni uz Bostona

  9. Sveiki! Pasiulysiu keleta labai geru filmu istrigusiu i atminti:

    1. Forrest Gump - tikatik paziurejau si filma.. tos 2,2h praejo kaip puse valandos tiesiog nuostabus filmas, aiskus. Aktorius Tom Hanks. noriu apie filma kazka parasyti bet neturiu zodziu tiesiog reikia sesti ir paziureti si sedevra. Filmas nepainus ,bet ir nera labai lengvai ziurimas ,kaip komedijos. Jacki manau kad tau turetu patikti sis filmas..

    2. Skrydis virs gegutes lizdo - pagrindinis aktorius Jack Nicholson filmas irgi istriges gyliai i galva nesigailiu kad paziurejau si filma, filmas turi savo minti kuria reikia suprasti, Jacko vaidiba 10/10 visi jo filmai labai geri, taip pat apie si filma negaliu nieko parasyti nes jis tiesiog tobulas nei pridesi ,nei atimsi. Vertas demesio!

  10. negaliu zet i to eminemo (neringa_alksnine) komentarus. pats prisigavo, kad bega ten, kur bronius, o poto bando vartytis tipo Cavs jam patiko visada :DDD dar kai jam buvo 5 metai ar kiek :DDDDDDDD fruktu fruktas ka daugiau bepasakysi, o pats uz Spurs esu nuo ~2010 metu, ir nebegioju ten, kur yra Lebronas Anthony ar Howardas, zinoma, Cavs bus patraukli komanda kitame sezone, daugiausia ji man patiks del Blatt ir kas be ko Lebron, taciau ji tikrai nebus mano favorite :) Neimanoma atsistebeti Spurs organizacija, atrodo niekad nesibaigiantis varikliukas, viskas sukasi be sustojimu. Tikiuos taip bus ir toliau net pasitraukus Timiui su Popu, nes organizacija jie turi nuostabia.

    Kiek jau kartu zaidzia Parker, Ginobili, Duncan? man atrodo nuo 2003 metu.. patys geriausi jokia big 3 tiesiog TEAM WORK. Duncan susimazino alga, Gino su Parker irgi nebusavoja del tu pinigu labai gera organizacija.. dbr dar augina Leonard tai kai iseis Ginobili ar Parker bus pakaitalas..

  11. As uz LAKERS!! Nuo mazens anksciau tik zinojau is nba tik lakers tai ir palaikau juos :D O seip man idomu kur dingo visi HEAT fanai kurie lojo paskutinius du metus? O cavs fanu buvo minimaliai dabar ju atsirado XDDD BANDWAGON? :D Man dar patinka komandos kurios zaidzia greaita ir grazu akiai krepsini t.y. Clippers ir GS Warriors. o HEAT labai nemegau o cavs tai normaliai as ten tik uz Kyrie Irving labai jaunas ir geras zaidejas..

  12. Sveiki, dovanu gavau Nokia Lumia 630 dual, bet as visiskai zalias tuose telefonuose, taigi ka galit pasakyti apie si modeli, pirmas dvi dienas buvo sunku suprast nes windowsai, bet dabar jau priprantu, ir visai patenkintas siuo telefonu, taigi parasykite ar jis geras kokie jo privalumai ir t.t aciu iskarto.

×
×
  • Sukurti naują...