Eiti į turinį

Pepe_Hansen

Nariai
  • Turinio skaičius

    162
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Būsenų atsakymai parašė Pepe_Hansen

  1. 200.gif

    1. Pepe_Hansen

      Pepe_Hansen

      @Dzeikobas_Online, @Nedas_Greedy. Bus matyt, bet manau įmanoma suraityt 60 fps finaliniam rezultate. FPS krito video metu nes įrašinėjau, vandens tekstūros nepakeistos, šešėliai netvarkingi (o jie ir sudaro didžiausia apkrova). Nėra sunku  sukonfigūruoti viską naudojantis SADIRECTX 2.0, jei ką padarysiu šiokį tokį downgrade. Bet jeigu CYBERPUNK 2077 ant aukštų grafikų ir 60+fps gaunu, tai to pačio ir netgi geriau tikiuosi iš 2004 metų žaidimo.

    2. (Žiūrėti 5 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  2. 200.gif

    1. Pepe_Hansen

      Pepe_Hansen

      @Dzeikobas_Online Žaidime ištestavęs tai 75fps, dropas iki 55fps būna jeigu apkrauta vaizduškė tuo momentu.

    2. (Žiūrėti 5 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  3. 200.gif

    1. Pepe_Hansen

      Pepe_Hansen

       @Kenji_Yamamoto Skinų pack'o jokio nėra. Pakolkas dirbu su kontrastais, šešėliais ir t.t. yra tikrai nelengva susireguliuoti visas detales, scriptus, o video įkėliau tik tiems kam įdomu pamatyti progresą, nes planuojų keisti tekstūras (10GB tekstūros), todėl visa kita turi būti tvarkinga. Galutine vizija yra sklandžiai veikiantis HIGH END modpacka's. Setup'as:

      AMD Ryzen 7 4800H, NVIDIA GeForce RTX 2060, 16 GB RAM. 

      P.S Eik baltos išgerk gal pradings piktybinis režimas. Čiao

    2. (Žiūrėti 5 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  4. Čia tiems - kurie tik sugebat tyčiotis. Taip, buvo man tas jaudulys, pirmą kartą tokioje situacijoje buvau ir nieko nepakeisiu. Kaip sakoma "viskam pirmas kartas". Sekantį kartą būsiu pasiruošęs ir bus visai kitaip. Jei jūs esate ale "vunderkindai" - tai pasireiškit, o ne stumkit, nes tik tai tesugebat. Heiterių žinoma visada buvo ir bus, bet jūs rodydami ir stumdami ant manęs ar ant kitų - jūs motyvuojate mus dar labiau stengtis ir siekti savųjų tikslų :)

    1. Pepe_Hansen

      Pepe_Hansen

      @Lukas_Valteris , aš asmeniškai tikrai labai sveikinu, kad bent tarp kandidatų patekai, nes čia tikrai ne koks taksistų darbas ir tikrai nelengva patekti net tarp kandidatų. O dėl pokalbio manau kad kiekvienas jaudintusi, tikrai daug kas manau jaudinasi tiek paprastose atrankose į darbus (ypač naujokai serveryje) o tuo labiau į direktoriaus postą. Jaudulys normalus dalykas. Kita kartą pasiseks labiau kai žinosi kad jau taip arti to buvai. #HatersGonnaHate o tu nekreipk dėmesio į tokius nes tokių visada buvo ir bus, tikrai nemanau kad jie kažko pasiekia ar tuo labiau galėtu kadidatuotį į teisėsaugos direktorius. Kandidatai tikrai buvo rimti tad pralaimėjimas šiuo atveju tik pamoka, tam kad būtum pasiruošes kita kartą.

    2. (Žiūrėti 16 kitus(-ų) atsakymus(-ų) į šį būsenos atnaujinimą)

  5. Sveiki, jau turbūt TeamSpeak nebenaudojat čia niekas daugiau? Perėjot į Discord?

  6. Laba diena. Norėčiau tiesiog paklausti, ką manote, jei DPKT darytų vaizdines direktorių rinkimo apžvalgas? Padėkite arba + arba -.(Pačiam video būtų matoma kandidatų gera/bloga veikla, įvertinimas, trumpi veiklų komentarai apie kandidatus).

×
×
  • Sukurti naują...