Eiti į turinį
Donce_Monce

League Of Legends [ Rezultatai ]

Rekomenduoti pranešimai

Šudas tas lich bane ant ahri

Nu gi jau parase rudovv'as, kad ne Šudas lich bane ant ahri neisigincyk su profais. Mano nuomone irgi yra ta, kad lich bane galimas ant ahri, kadangi pas ja CD nera ten jau labai mazi ir isleides visus savo skillus padarytum dar damage is aa, nu dar ir pushing power duoda.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Žaidžiat pagal save, perkat ką jus norit. Pagal situacija, pagal team'a. Priklauso ar tau reikia pushint ar ką. Ar tik fightint. Bet kokiu atveju lich bane neperku. Kaip jums atrodo bet jis man nereikalingas. Retai pushinu už ahri, vis labiau campinu lanuose, o dėl greitumo, tai jos "Q" (default nustatymai) prideda greičio . 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Kas jum is tu duo partneriu? Jei norit tobulet zaiskit vieni. Duo eikit jeigu turit teama. my opinion boyz 

Turėdamas duo partnerį , busi tikras , kad bent vienas komandos narys tavęs nepaves . O iš random people , tu gali tikėtis visko. Ir juolab dviese smagiau :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

sveiki. pradejau rimciau zaist lola ( dar esu newbie xD ) ir ziauriai uzkabino. beveik visada losiu uz adc role nes labai patinka, ir stengiuosi ismokti losti su lucian, bet kartais zaisdamas tiesiog tampu useless lakstau po leinus kai debilas ir nieko nepadarau, bet stengiuosi kuo maziu feedint. noriu paklaust kaip igaut koki nors game sensa kad buciau naudingas komandai ir galeciau carryint? gal yra kokiu pamoku lolo kaip normaliai ten visko ismokt, davai papasakokit jus cia diamond sedit manau viska zinot kaip ten kas :D :D cia mano paskutiniai geimai http://gyazo.com/8fd92feea89923de9f9b58d86298835bpaziurekit, gal ka buildinu blogai? :D :D

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...