Eiti į turinį
Danas_Shady

Taksi 2-sios firmos direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, ponaičiai ir panelės,

Buvo renkamas naujasis Taksi Antrosios Firmos direktorius. Anketų pildymui buvau planavęs skirti apie parą, bet kadangi per šiek tiek daugiau nei pusę paros sulaukiau net 75 anketų, temą nusprendžiau trinti.

Dabar pakalbėsiu apie jūsų anketas. Kiekvieno žmogaus anketai buvo skiriama pakankamai dėmesio. Būkim atviri - taksistų darbas nereikalauja labai daug išmanymo. Čia daugiau reikalingas jo pamėgimas. Bet nors ir super didelio supratimo taksistams vadovauti nereikia, jis vistiek yra būtinas, nes kai anketoje imate fantazuoti apie darbo paįvairinimus, naujovišką rangų, pliusų sistemą, darbuotojų tarybą, plaukimo treniruotes, bet nė neužsimenate, jog taksistams svarbiausia tvarkingai, laiku ir sklandžiai priimti visus iškvietimus ir nuvežti klientus - tai jau ne kas. Buvo tokių anketų, buvo ir per skurdžių - buvo visokių. Vis dėl to, gerų anketų buvo nemažai, pildė gana daug serveryje žinomų, patyrusių direktoriavime, geros reputacijos žmonių, bet kai kurie iš jų į kandidatus nepateko. Kodėl? Dėl itin didelės konkurencijos, dėl didelio skaičiaus užpildytų anketų. Taigi, iš gerų buvo išrinkti šeši geriausi: tie, kurių anketos nepriekaištingos, tie, kurie įtikino, jog turi noro ir ryžto vadovauti Taksi 2-ąjai firmai.

Po anketų ištrynimo ir jų ištikrinimo dar tą patį vakarą pradėjau stebėti kandidatus. Iš viso stebėjimas ir vertinimas užtruko tą vakarą ir dar dvi dienas. Mane nudžiugino, kad beveik visi kandidatai buvo itin geri. Beveik visi uoliai dirbo, laikėsi KET (kas taksi direktoriui būtina), mandagiai bendravo su žmonėmis. Išrinkti geriausią buvo labai sunku, ilgai negalėjau nuspręsti, kuris yra tinkamiausias ir verčiausias.

Dabar apie kiekvieną kandidatą atskirai:

Paulius_Zutautas - esi serverio senbūvis, patyręs, atsidavęs taksistas, turintis garbingą taksi patirties skaičių, bet nedirbęs jokiame kitame darbe. Tai atsispindėjo tavo anketoje. Taksi direktoriaus ir tik taksi, esi siekęs daug kartų. Ne vieną kartą esi buvęs kandidatas rinkimuose. Dar nė karto nepasisekė, bet tu ir toliau atkakliai sieki savo vienintelio tikslo. Esi šio posto neabejotinai vertas, bet jau pačioj stebėjimo pradžioj labai mane nuvylei. Pagavau tave užsiimant labai negeru dalyku, pats žinai kokiu. Tuo tavo stebėjimas ir baigėsi.

Domux_Pes - pirmą stebėjimo vakarą tavęs neradau, bet tai tau neuždirbo minuso. Per stebėjimo dienas tu buvai aktyvus, mandagiai bendravai su žmonėmis, laikeisi KET, dirbai limuzino vairuotojų darbą, kas yra tikrai protinga, norint rinkimuose pasiekti taksisto direktoriaus postą. Atrodei labai gerai, bet ne taip, kaip kiti kandidatai. Nėra blogai, kad pasivažinėdavai nuosavu Sultanu, bet kiti kandidatai už tave dirbo daugiau ir rodė daugiau pastangų. Vis dėl to, iki paskutinės stebėjimo dienos vakaro dėl tavęs nebuvau tikras ir tave stebėjau toliau. Galutinį tašką sau rinkimuose padėjai tada, kai su nuosava mašina įsibrovei į kareivines, pradėjai ten lakstyti, erzinti ir trukdyti kareiviams, ir net tada, kai tave priverstinai išvijo iš bazės, tu vistiek ten sugrįžai, palaukei kol vienas kareivis grįš iš AFK ir jį nušovei.

Mynde_Kutas - serverio senbūvis, seniai šioje taksi firmoje užėmęs pavaduotojo pareigas, taksistų patirties turi daugiausiai iš visų kandidatų. Stebėjimo metu pasirodei tiesiog šauniai, be priekaištų: tu buvai aktyvus, važinėjai tvarkingai, dirbai uoliai, netingėdamas prekiavai ginklais. Esi tinkamas ir vertas užimti norėtą postą. Bet kas gi tau sutrukdė? Kaip minėjau apžvalgos pradžioje - didelė konkurencija. Dėl tavo ir kitų kandidatų, kuriuos vėliau paminėsiu, lygiavertiškumo, nepriekaištingo elgesio, teko sugrįžti prie anketų. Faktas tas, kad visų šešių anketos geros, tavo - trumpa, aiški, esmę joje atskleidei, įtikinai, kad esi tinkamas vadovauti, bet palyginus su kitais kandidatais, atsakymai į klausimus atrodė skurdokai, pastangų buvo įdėta per mažai, kad aplenktum tuos, kurie stebėjime pasirodė kone tobulai.

Gedas_Gop - pradėsiu nuo to, kad esi geriausios anketos šiuose rinkimuose autorius. Anketos apimtis buvo didelė, bet netuščiažodžiavai. Į bet kokį direktorių nepildai, įtikinai, kad nori ir esi pasiryžęs vadovauti taksistams, o tuo aš ir neabejojau, nes savo vertę jau esi įrodęs - buvai dviejų darbų direktorius, vadovavai garbingą laiką ir nepeiktinai, o tiek žaidime, tiek forume visada esi savo vietoje. Šaunuolis. Stebėjimo metu pasirodei tobulai. Aktyvumas buvo labai geras, dirbai tikrai puikiai - būdamas mechaniku nepailsdamas tvarkei miestą nuo ne vietoje palikto transporto, aptarnaudavai klientus, o be darbo tavęs nemačiau iš vis. Taip pat visą laiką laikeisi kelių eismo taisyklių, su žmonėmis bendravai mandagiai, netingėjai jiems ir nesavanaudiškai padėti. Kodėl tu tuomet ne direktorius? Taksisto patirties turi mažai, mažiausiai iš visų kitų kandidatų - tai tau ir sutrukdė. Jei nori visavertiškai varžytis su kitais, vertais šio posto, reikėtų tiesiog daugiau padirbti taksistu.

Tomas_Citizen - anketa gera, veikla dar geresnė. Kaip ir Domux_Pes, dirbai limuzinų vairuotoju, buvai aktyvus, mandagiai bendravai, žmonėms padėdavai, pranešdavai į /admin apie paliktas mašinas (kas galbūt dirbtina, bet dėl to nesiginčysim), KET laikeisi, taksisto patirties turi padoriai - viskas puiku. Direktoriumi būti esi vertas ir tinkamas, bet direktoriaus postas per pusę nesidalina, tad jį gavo žmogus, dirbęs už tave kokybiškiau ir daugiau.

Danilo_Riccardi - anketa be priekaištų, ja įtikinai, kad esi norintis, pasiryžęs būti taksi direktoriumi, suprantantis, mėgstantis taksi darbą bei turintis naujų idėjų. Taksistu nesi įspūdingai ilgai dirbęs, bet patirties turi pakankamai. Iš kandidatų išsiskyrei tuo, kad dirbai taksistu, pirmojoje firmoje. Visa tavo veikla stebėjimo metu buvo tikrai puiki. Visą stebėjimo laiką praleisdavai laibai daug minučių serveryje, tave beveik nuolat matydavau su darbine mašina ir joje sėdinčiu keleiviu, o nesant iškvietimams budėjai prie ligoninės. Besiilsintį su nuosava mašina tave mačiau labai trumpai. Dirbai labai daug ir kokybiškai, su žmonėmis bendravai mandagiai, negailėjai patarimų naujokams. Važinėjai pagal eismo taisykles, į /admin pranešdavai apie esančius afk ir numestą darbinį transportą. Dabar tu - Taksi Antrosios Firmos direktorius. Sveikinu. Parodyk, kad mano sprendimas tave išskirti iš kitų, pilnai vertų ir tinkamų taksi direktoriaus postui bei įleisti į direktoriaus kėdę šviežio kraujo buvo geras.

Naujasis Taksi Antrosios Firmos direktorius - Danilo_Riccardi!

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...