Eiti į turinį
Laimonas_Samg

Taxi I firmos direktoriaus rinkimų apžvalgą.

Rekomenduoti pranešimai

Labas visiems, atėjo laikas pristatyti kandidatus ir paskelbti naująjį taxi pirmos firmos direktorių. Anketų sulaukiau labai daug, virš 70, tad rinktis buvo iš ko. Šįkart rinkimuose naudojau kiek kitokį metodą, ne tiek sureikšmindamas stebėjimo dalį, todėl, kad per eilę rinkimų pastebėjau, kad daugelis kandidatų stebėjimo metu yra visai kitokie nei, kad iš tikrųjų tad šįkart nusprendžiau, kad stebėjimas nebus pagrindinė rinkimų dalis, tai dik nedidelė dalis nulemianti rinkimų baigtį. Šįkart daug ką lėmė jūsų anketos, jūsų rašysena, mintys ir suvokimas, jūsų mokėjimas įtikinti, kad tikrai norite ir galite direktoriauti taxistams. Taip pat pasidomėjau ką jūs veikėte anksčiau, kokie jūs esate iš tikrųjų, ne rinkimų metu, kaip elgiatės forume, kaip elgiatės žaidime, kokie kolegų atsiliepimai apie jus kaip apie asmenybes ir supratau, kad tai tikrai kur kas daugiau pasako apie kandidatus nei stebėjimas ir žinojimas, jog jie užsidėję kaukes stengiasi būti kuo geresni, bet tokie iš tikrųjų nėra. Na ir taip pat nusprendžiau, kad šįkart duosiu progą dar taxistų valdžioje nematytiems veidams sužibėti, nes aišku buvo keli taxi veteranai, kurie ir direktoriais pabuvę, tačiau norisi kažko naujo, norisi duoti ir kitiems pamėginti. Na, o plačiau apie pačius kandidatus jau dabar!

Dreamer_Cod - Rimta paraiška į direktoriaus postą. Anketoje nesistengei daug pagražinti visko, rašei taip kaip yra ir taip kaip tu galvoji. Esi labai patyręs taxistas, turi virš pusės milijono taxisto xp ir tai tikrai sveikintina. Anketoje labai akcentavai bendravimą su darbuotojais, kas yra labai gerai. Aplamai perskaičius susidaro įspūdis, kad esi žmogus su atsakomybės jausmu, esi pastovus, žinai ko nori, tačiau kažko trūksta. Taip pat abejonių sukėlė ir tai, kad kaip minėjau turi pusę milijono taxi xp tačiau tau vis dar neteko būti taxi firmos pavaduotoju, iš tikrųjų keista ir čia abejonės nesisklaido. Forume elgiesi kaip eilinis narys, bendrauji, postini, kartais be tikslo, kartais su, na viskas kaip ir nieko. Žaidime deje nesusitikome, galbūt mano kaltė, tačiau kitus du kandidatus aš sugebėjau sutikti, tačiau kaip ir minėjau stebėjimas nebuvo pagrindinė rinkimų dalis, tad kaip kandidatas pasirodei man labai neblogas, tik kiti kandidatai tiek nekėlė abejonių ir atrodė patikimesni.

Eigintas_Rar - Atrodo labai įtartina, kad į kandiatus pateko mano kolega, moderatorius Eigintas? Man nieko įtartino, kiek teko bendrauti su Eigintu, tai paslaugus ir malonus žmogus, visada pagelbėja kuo tik gali, niekada neišsišoka, būna savo vietoje, tiesiog daro tai kas jam priklauso ir tiek. Anketoje lygiai taip pat save ir pateikei, kaip malonų žaidėją, kuris norėtų užsiimti kažkuo rimtesniu, daryti tai kas jam duota. Ne paslaptis, kad patirties turi 200 tūkstančių ir direktoriu, bei pavaduotoju esi buvęs. Anketoje akcentavai griežtumą, na iš dalies teigiamas požymis, tačiau mano galva gal ne tokiam ramiam darbui kaip taxistai. Galbūt, žodis "tvarka" tiktų labiau? Taip pat iškilo klausimas kodėl tada pasitraukei iš direktoriaus pareigų ir kodėl vėl nori grįžti? Nepakako griežtumo? Čia tik mano retoriniai klausimai, mano pamąstymai, tikrai kritikos čia nėra. Eigintas šiuo metu dirba ginklų prekeiviu, esi įgaliotinis, tai yra pliusas, tačiau vis dėl to pats darbas nelabai asocijuojasi su taxi darbu. Štai ir vėl klausimas ar tiesiog tai nėra eilinė užgaida? Žaidime tave sutikau ir labai dažnai, dirbai, prižiūrėjai darbuotojus, laisvalaikiu užsiiminėjai įvairia veikla, nuo ridos kėlimo iki vakarėlių draugų namuose. Ten taipogi teigiamų tavo savybių neįžvelgiau, kadangi esi nemokamas adminsitratorius, serverio prižiūrėtojas, o vakarėlyje kilo ne vienas susišaudymas į kurį tu nelabai ir reagavai. Taigi, kur tavo griežtumas, kai jo reikia? Apibendrinus, kandidatas esi stiprus, tačiau kito kandidato padėtis atrodė geresnė ir patrauklesnė bent jau man. Sėkmės, Eigintai.

Domas_Vilkin - Kai pamačiau tavo anketą - nudžiugau. Tu man seniai žinomas, kaip ramus, niekur neišsišokantis, subrendęs žmogus, užsiimantis tikrai naudingu darbu - pagalba serverio žaidėjams. Tai tu dara nuolat ir jau ilgą laiką, kiek man tave teko matyti. Anketoje minėjai, kad anksčiau blaškeisi po visus darbus, tačiau galiausiai šimtu procentų apsisprendei, kad sieksi kuo geresnių rezultatų taxi darbe. Iš tavo anketoje dėstomų minčių supratau, kad esi ramaus būdo, santūrus žaidėjas, į darbą stengtumeisi įnešti stabilumą, tvarkingumą, ramumą, sudaryti sąlygas darbuotojams dirbti savo darbą, nesiblaškyti ir sukti visą taxi variklį. Patirties taxistuose turi taip pat labai daug, žinau ir tai, kad esi buvęs taxi antros firmos pavaduotojas ir iš direktoriaus atsiliepimai apie tave, kaip apie pavaduotoją patys geriausi. Tai labai didžiulis pliusas. Taip pat žaidime šiuo metu dirbti taxistu, kas parodo, kad tikrai žinai savo kryptį ir judi ta linkme, niekur nesiblaškai. Tai dar vienas didelis pliusas tau. Pašmyrinėjus po tavo forumo pranešimų turinį tik įsitikinau, kad esi malonus, santūrus žaidėjas, vienas iš tų, kuris neieško priešų, o stengiasi sudraugauti su visais žaidėjais. Kas dėl stebėjimo tai realiai kiek stebėjau, tai mačiau tave dirbantį, padedantį žaidėjams, kaip ir visada matydavau. Aplamai net jei tavo aktyvumas ir buvo mažesnis už Eiginto, aš puikiai iš anksčiau žinau, kad esi veiklus ir gan aktyvus žaidėjas ir ta žaidimo ugnelė dar nėra tavyje užgęsusi, tad manau ji įsižiebs dar smarkiau tau direktoriaujant. Didžiausios sėkmės!

Naujasis Taxi I firmos direktorius - Domas_Vilkin. Sveikinimai!

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...