Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Arunce__Krusty

[Pamoka] Internetine radija telefone

Rekomenduoti pranešimai

64cc959017709bf179a1e04c953fe9ac675.png

Ką išmoksime štai šioje pamokoje? Taigi šioje pamokoje išmoksite kaip klausyti SargFm ar kitas radijas telefone, kaip padaryti, kad klausomą radiją išsijungtu po tam tikro laiko ir daug kitų išmanių dalykėlių.

Sveiki, taigi norint įvykdyti šią pamoką jums prireiks išmaniojo telefono kuris turi Android ir Google Play programa. Pirmas dalykas kurį jums reikėtu padaryti, tai pasileisti Google Play programą ir į paieška parašome Music+ arba Shoutcast susiradę parsisiunčiame ir instaliuojame. Paleidus programą matysite 5 įvairius pasirinkimus:

Mano muzika (Čia jūsų muzika turima telefone).

Radijas (<------ SargFm randasi čia)

Muzikos vaizdo įrašai (Youtube)

Bendruomenė (Galima atsisiųsti muzikas)

Dainos identifikavimas (Kai klausote radijos, čia jums rašys tos dainos žodžius).

Na kaip perskaitėte viršuje ir daugelis jau turbūt supratote spaudžiame ant Radijas žodžių. Tada išmeta dar didesnį pasirinkimą, tačiau niekur per daug nenuklyskite, nes jeigu norėsime klausyti tik sargfm susirandame tokius žodžius -- Ieškoti SHOUTcast radijo -- ir ant jų paspaudžiame išmeta tokia lentelę Įveskite paieškos raktažodį, tad būtinai rašykite taip ir nesuklyskite kitaip ne iš mes SargFM radijos pasiringti. Rašome SargFM -- taip, kad atitiktu ir spaudžiame gerai ir štai jums išmetė pasirinkimą su pavadinimu "SargFM" dabar beliko paspausti ir klausytis radijos!!!

* Nežinau kaip jūs, bet aš mėgstu prieš einant miegoti paklausyti muzikos, todėl dažniausiai naudoju automatinį išjungimą. Pasileidę radiją grįžtame vienu atgal ir spaudžiame ptokius ═ tris brukšniukus ir išmeta Nustatymai. Paspaudus ant jų antras toks pasirinkimas yra Miego būsenos laikmatis pasirenkame jį ir tada beliko pasiringti laiką po kurio išjungs radiją ir pačią programą.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

O jei aš noriu klausyti ZIPFM? :/ ZIPFM yra paleista ant IceCast. Taip pat ir PHR ir dar įvairios garsios lietuvos radijos. Ir bėje, aš naudoju Iphone, kas man dabar daryt? ;( Nežinau kaip ką dabar, kaip pasijungt, ot kaip blogai ;(

P.S. Šaunuolis kad kuri pamoką :D

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...