Eiti į turinį
Lukas_Mukanovas

Medikų direktoriaus rinkimų apžvalga.

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki,

Po daugiau nei metų sėkmingo Ligoninės darbo, buvo renkamas naujasis Medikų direktorius. Senasis surinko du įspėjimus ir buvo nušalintas dėl direktoriaus taisyklių nesilaikymo. Kaip daugelis pastebėjote, šie direktoriaus rinkimai užtruko kiek ilgiau, nei anksčiau buvusieji. Kodėl taip buvo? Todėl, nes po anketų ištrynimo kandidatai nebuvo pradėti stebėti porą dienų. Jeigu šį sakinį perskaičius jums kyla pasipiktinimas, galiu pasakyti tik tiek, kad neturite jokio pagrindo būti nepatenkinti. Pradėjęs stebėti kandidatus šiek tiek vėliau nei įprastai turėjau gerą progą pamatyti tikruosius žaidėjų veidus, mat kai kurie, rinkimams užtrukus, nesitikėjo būti tarp kandidatų arba pavargo būti dirbtinai pasitempę. Šiek tiek apie rinkimus:

Labai džiugu, nes į direktoriaus postą pildė nauji žmonės bei tie, kurie pildo nebe pirmą kartą. Noriu priminti, kad pagrindinis dėmesys renkant kandidatą - patirtis. Jei neturite darbo patirties net nepildykite anketos, nes gaištate savo ir mūsų brangų laiką. Kaip visada pasitaikė žmonių, kurie pildė turėdami blogas forumo paskyras, tokių žmonių anketos nėra skaitomos. Rinkimai vyko pilnas septynias dienas. Anketų pildymui skyriau nepilnas dvi dienas, o kandidatų stebėjimui keturias dienas. Į Direktoriaus kėdę pildė ~33 žmones iš kurių išrinkau 3 kandidatus vertus kovot direktoriaus posto. Daugumai turbūt kils klausimas kodėl tarp kandidatų nėra Ramunas_Pgg, atsakymas paprastas labai prastas pasirodymas taksi direktoriaus rinkimuose. Štai ir kandidatai, sėkmės analizuojant juos !

Arnas_Grandprix - Anketa visai nebloga, ne vieną kartą paminėjai jog būsi idealus lyderis šiam postui. Darbo patirties turi virš 150 tūkstančių, tad lengvai prasiskynei kelią link kandidato. Žaidime dirbai Mechaniku, buvai MGB (Mechanikų greito būrio) narys. Kaip ir rašei anketoje, šio būrio pagrindinė užduotis greitai imti iškvietimus bei maloniai aptarnauti klientus. Stebėjimo metu tą puikiai pastebėjau, vos prisijungęs į žaidimą tuoj pat sėsdavai į darbo transportą ir greitai reaguodavai į iškvietimus. Aptart bendravimą būtų sudėtinga, kadangi tik atvykus pas klientą gaudavai nurodymą ir skubėdavai ji atlikt arba tiesiog būdavai užmutintas. Kalbant apie aktyvumą, jis buvo prasčiausias lyginant su kitais kandidatais, dieną praktiškai nesutikdavau tavęs. Kai dieną užtikdavau tave forume, skubėdavau į žaidimą, deja tavęs ten nerasdavau. Pražaisdavai vidutiniškai nuo 80 iki 190 minučių (Savaitgali daugiau) bei priimdavai apie ~28 iškvietimus. Rinkimų metu pastebėjau jog visiškai nesilaikai KET taisyklių, kiti kandidatai pasižymėjo geresniu vairavimu (Pavyzdžiai: 1, 2, 3). Galėjai tikrai geriau, sėkmės !

Lukas_Asiliukas - Anketa puiki, labiausiai sudomino tavo sugalvotos priemonės, kurios padės suburt tvarkingą komandą. Ligoninėje esi puikiai žinomas medikas, dirbai pas daug gerų direktorių, buvai pasiekęs ne vieną įgaliotinį bei esi buvęs pavaduotoju. Per tokį ilgą darbo laikotarpį sukaupei virš 500 tūkstančių mediko patirties, tad lengvai tapai kandidatu į direktoriaus postą. Žaidime dirbai Mediku. Per pirmas stebėjimo dienas, sublizgėjai mano akyse, priimdavai virš 100 iškvietimų. Prisipažinsiu, galvojau jog tavo aktyvumas vienadienis, pasirodo klydau. Antrą, trečią, ketvirtą stebėjimo dienas priimdavai taip pat virš 100 iškvietimų. Kalbant apie aktyvumą, vidutiniškai pražaisdavai nuo 200-300 minučių. Veikla gera, visada aptikdavau kai lėkdavai su darbiniu džipu į iškvietimą, o laisvą minutę padėdavai kolegoms atsakydamas į jų užduotus klausimus. Retai, bet buvau stebėjęs kai važinėji su nuosavu automobiliu. Deja, viskas nėra taip gražu, kaip atrodė. Dirbdamas sugalvojai pasilinksminti (Pavyzdžiai: 1, 2) Po šio įvykio nuomonė apie tave pasikeitė. Nesupraskit manęs neigiamai, šokinėt nuo skardžio galima, bet su nuosavu automobiliu. Viską aptarėme su kolegomis ir suteikėm antrą šansą, kurio tu neišnaudojai. Pradėjai dirbt su nuosavu automobiliu, kas labai keistai atrodo. Juk lėkdamas į iškvietimus, negalėsi įsijungt švyturėlių bei automatiškai nenorėdamas pažeidinėsi KET. Direktorius buvo ranka pasiekiamas, bet.. linkiu sėkmės !

Lava_Master - Anketa gera, aiškiai aprašei savo tikslus. Medikų darbo patirties turi sukaupęs nemažai, tad sujungus šiuos du dalykus tapai kandidatu. Žaidime dirbai Ginklų prekeiviu. Aktyvumas buvo geras, vidutiniškai pražaisdavai nuo 120 iki 280 minučių bei priimdavai ~40 iškvietimų. Labai patiko tavo darbas, kai nebūdavo iškvietimų, tu budėdavai /tpbull zonoje arba važiuodamas pro aktyvias miesto vietas, sustodavai prie žmonių ir siūlydavai ginklus, ką daro retas prekeivis. Kaip ir Antrasis kandidatas, visada atvykęs pasisveikindavai su klientu o aptarnavęs atsisveikindavai ir palinkėdavai sėkmės. Pardavinėjant ginklus, kartais susidurdavai su problemomis - būdavai apšaudomas. Taip pat įdomus problemos sprendimo būdas buvo užvažiuot ant kliento, tada jis atsiprašydavo ir toliau sėkmingai pardavinėdavai ginklus. Manau viską paminėjau, telieka palinkėt tau stiprybės bei didžiausios sėkmės valdant miesto Ligonines, sveikinu!

7548e78682f50a9c83f8c4a5b6c54058331.png

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...