Eiti į turinį
Lukas_Mukanovas

The Ballas direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki,

Buvo renkamas naujasis "The Ballas" gaujos direktorius, senasis nusprendė pasitraukti iš savo posto. Dabar apie rinkimus. Labai džiugu, nes į Gaujos direktoriaus postą pildė nauji žmonės bei tie, kurie pildo nebe pirmą kartą. Noriu priminti, kad pagrindinis dėmesys renkant kandidatą - patirtis. Jei neturite darbo patirties net nepildykite anketos, nes gaištate savo ir mūsų brangų laiką. Kaip visada pasitaikė žmonių, kurie pildė turėdami blogas forumo paskyras, tokių žmonių anketos nėra skaitomos. Rinkimai vyko pilnas septynias dienas. Kodėl taip buvo? Todėl, nes po anketų ištrynimo kandidatai nebuvo pradėti stebėti porą dienų. Jeigu šį sakinį perskaičius jums kyla pasipiktinimas, galiu pasakyti tik tiek, kad neturite jokio pagrindo būti nepatenkinti. Kad rinkimai buvo šiek tiek kitokie, nei visi pripratę yra ne tik neblogai, bet kai kuriais aspektais daug geriau. Beje, nereiškia, kad jei pripratote prie kažko vienaip, kad taip visą laiką turi būti. Pradėjęs stebėti kandidatus šiek tiek vėliau nei įprastai turėjau gerą progą pamatyti tikruosius žaidėjų veidus, mat kai kurie, rinkimams užtrukus, nesitikėjo būti tarp kandidatų arba pavargo būti dirbtinai pasitempę. Anketų pildymui skyriau pilnas dvi dienas, o kandidatų stebėjimui keturias dienas. Į Direktoriaus kėdę pildė ~20 žmonių, iš kurių išrinkau 3 kandidatus vertus kovot dėl direktoriaus posto. Štai ir jie:

Lukas_Fletron - Anketa gera, įdomiu rašymo stiliumi atskleidei savo tikslus. Darbo patirties turi virš 180 tūkstančių, tad gavai šansą varžytis dėl direktoriaus posto. Žaidime dirbai Grove Street gaujoje, bei buvai "Y" klubo pavaduotojas. Visas stebėjimo dienas aktyvumas buvo geras nuo 160 iki 300 minučių. Aptariant veiklą, turbūt geriausiai pasirodei pirmą stebėjimo dieną. Teko matyt rengiama atranką į klubą bei tavo vadovavimą klubo gynybai. Šiek tiek vėliau, po sėkmingos gynybos, sėdai į savo automobilį ir lakstei miestų gatvėmis pažeidinėdamas KET. Pagirtinas dalykas, kad 70% viso savo žaidimo laiko skirdavai klubui. Spėjau susidaryt nuomonę apie jūsų klubą, nes labai dažnai tave užtikdavau užimtų klubų zonose. Bet rinkimams to neužteko, nes iš priešų pusės retai sulaukdavot pasipriešinimo, tad tavo šaudymo, vartojimo įgūdžių praktiškai nemačiau. Stebėjimo pabaigoje dingai iš Grove Street gaujos, kodėl? Kiti kandidatai pasirodė geriau, sėkmės!

Kaunietis_Sarunas - Vien iš anketos susidariau nuomonę, jog gerai išmanai gaujų gyvenimą, o skaičiukai patirties lentelėje - tą patvirtino. Didelė patirtis ir stipti anketa, leido grumtis dėl šio posto. Žaidime dirbai Mediku, buvai "Karo mediko" rango bei "69" klubo narys. Prieš pradedant tave stebėt, nutariau pasidomėt kas tas Karo medikas. Pasidomėjus paaiškėjo, jog tai būrys, kurio steigėjas pats Kaunietis. Būrio narys turi turėt patirties karo lauke, gerai, kad moki pramogą suderint su darbu. Visas stebėjimo dienas aktyvumas buvo pakankamai geras nuo 140 iki 300 minučių. Kalbant apie veiklą, nuolat kažką veikiai. Darbo laiku imdavai iškvietimus, budėdavai prie ligoninės ir taip gydydavai serverio žaidėjus. Įdomiausia buvo stebėt tavo veiklą pertraukų metu. Iškart persirengdavai į nuosavą The Ballas gaujos skiną, sėsdavai į juodą "Slamvan" automobilį ir lėkdavai į TPDM zoną. Kad būtų daugiau žmonių, visus kviesdavai per viešą chatą. Sekančią stebėjimo dieną, užtikau kai prie miško stovi AFK 20 minučių, kiek vėliau lavinai įgūdžius TPDM zonoje. Dienai bėgant į pabaigą privertei nusišypsot. Los Santos mieste prie greitkelio, važinėjai su dviračiu, pastebėjęs dviejų motociklų vairuotojus, privažiavai ir apšaudei juos. Vairuotojams labai pasisekė, jog pavyko atsiplėšt nuo tavęs, bet tu nepasidavei, sėdai ant dviračio ir pradėjai gaudyt du NRG motociklus. Prilėkęs prie vairuotojų juos vėl apšaudei ir jie nurūko toli toli. Teko visko matyt, bet šiuo įvykiu nustebinai gerąją prasme! Gerokai sutemus sėdai į medikų džipą ir dirbai. Kitą stebėjimo dieną, demonstravai savo šaudymo bei vartojimo įgūdžius TPBULL zonoje. Linksmai šaudei, BET iš kampo išlindo teisėsaugininkai nuo kurių teko bėgt. Galėčiau pasakot ir pasakot, kadangi nebuvo tokios akimirkos kai nieko neveiktum. Nuolat dirbdavai, lavinai savo šaudymo įgūdžius, o naujus įgūdžius išbandydavai mieste su nepatinkančiais žaidėjais. Stebėjimo pabaigoje palikai medikų darbą ir prisijungei prie Grove Street gaujos. Viskas labai gerai, bet vienas kandidatas tave aplenkė savo aktyvumu. Nenusimink, savo tikslą pasieksi, spaudžiu dešinę ranką!

Rimas_Black - Anketa nebuvo kažkuo ypatinga, akį patraukė tavo patirtis ir noras išbandyt direktoriaus duoną. Žaidime dirbai Grove Street gaujoje, buvai užsitarnavęs įgaliotinį bei buvai "Y" klubo lyderis. Kalbant apie aktyvumą, jis buvo didžiausias lyginant su kitais kandidatais, pražaisdavai nuo 300 iki 500 minučių. Aptariant veiklą kažko neišskirsiu, tiesiog viską apibendrinsiu. Labai dažnai tekdavo stebėt kai vadovauji savo klubui. Kai neturėdavai noro užsiimt su klubu, lėkdavai į aktyvias miestų zonas ir šaudydavai į praeivius. Šaudant į vardą, pavardę ar išvaizdą visiškai nežiūrėdavai, stebėdavai apkabos turinį. Taip pat mėgdavai pasivažinėt su nuosavu automobiliu, nuolat pažeidinėdavai KET. Tad tekdavo stebėt kai tave vejasi teisėsaugininkai. Po gaudynių, teko linksmintis Las Venturas miesto kalėjimo DM zonoje. Labai tikiuosi nenuvilsi manęs bei visų žmonių, kurie palaikė tave, sveikinu!

c20cc0ca7187002326b47dc53ba34f47547.png

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...