Eiti į turinį
Lukas_Mukanovas

"Grove Street" gaujos direktoriaus rinkimų apžvalga.

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki,

 

Buvo renkamas naujasis "Grove Street" gaujos direktorius, senasis nusprendė pasitraukti iš savo posto. Šiek tiek apie rinkimus. Labai džiugu, nes į direktoriaus postą pildė nauji žmonės bei tie, kurie pildo nebe pirmą kartą. Noriu priminti, kad pagrindinis dėmesys renkant kandidatą - patirtis. Jei neturite darbo patirties net nepildykite anketos, nes gaištate savo ir mūsų brangų laiką. Kaip visada pasitaikė žmonių, kurie pildė turėdami blogas forumo paskyras, tokių žmonių anketos nėra skaitomos. Rinkimai vyko pilnas septynias dienas. Kodėl taip buvo? Todėl, nes po anketų ištrynimo kandidatai nebuvo pradėti stebėti porą dienų. Jeigu šį sakinį perskaičius jums kyla pasipiktinimas, galiu pasakyti tik tiek, kad neturite jokio pagrindo būti nepatenkinti. Kad rinkimai buvo šiek tiek kitokie, nei visi pripratę yra ne tik neblogai, bet kai kuriais aspektais daug geriau. Beje, nereiškia, kad jei pripratote prie kažko vienaip, kad taip visą laiką turi būti. Pradėjęs stebėti kandidatus šiek tiek vėliau nei įprastai turėjau gerą progą pamatyti tikruosius žaidėjų veidus, mat kai kurie, rinkimams užtrukus, nesitikėjo būti tarp kandidatų arba pavargo būti dirbtinai pasitempę. Anketų pildymui skyriau pilnas tris dienas (Nes vyko forumo tvarkymo darbai), o kandidatų stebėjimui keturias dienas. Į Direktoriaus kėdę pildė ~25 žmones, iš kurių išrinkau 2 stipriausius kandidatus vertus kovot dėl direktoriaus posto. Kodėl tik 2 kandidatai? Tikėjausi įdomių rinkimų, nes abu kandidatai turi milžinišką patirtį gaujų gyvenime, abu sulaukė vienodo palaikymo iš serverio žaidėjų, bei atstovavo skirtingas mafijas. Į direktorių laisvai galėjo kandidatuot Lukas_Fletron bei Robis_Armani nenukabinkit nosies ir pildykit kitą kartą. Štai ir jie:

 

 

Agnius_Tropec - Manau man pritars dauguma, jei pasakysiu faktą, kad tavo vardas nusikaltėlių pasaulyje visiems gerai žinomas. Anketa lengvai skaitėsi, patirties turi daug- juk teko šaudyt, gint, bei vadovaut visai grupuotei. Viską sudėjus, gavai progą varžytis dėl direktoriaus posto. Žaidime dirbai Immortal mafijoje. Aktyvumas buvo tikrai prastas nuo 60 iki 160 minučių. Pasižymėjai tik pirmas stebėjimo dienas. Per pirmas dienas, teko stebėt kai šaudai, lakstai arba tiesiog stovi AFK mafijos zonoje. Kas nutiko vėliau, nežinau.. Žaidime retai susitikdavome bei vos pražaisdavai minimumą. Pradėjai rašyt papeikimus, o vėliau pastebėjau jog įsidarbinai į darbą be direktoriaus pakvietimo ir stebėjimo pabaigoje perėjai į policiją. Šiuo žingsniu baigei savo kandidatūrą į direktoriaus postą. Echh, sėkmės!

 

Kaunietis_Sarunas - Štai ir naujasis gaujos bosas! Pildai jau tris kartus iš eilės, bei turiu pagirt už pastangas. Anketa gera, beveik visa tavo patirtis sukaupta gaujose- kas davė tau didelį pliusą. Gaujas tu mėgsti, bei dedi pastangas jų tobulinimui, juk nesenai tavo dėka serveryje pasirodė naujos zonos, kurios atgaivino gaujas. Kalbant apie tavo sukaupta patirtį, labiausiai atsiskleidei The Ballas gaujoje, kuriai teko atiduot daug laiko bei pavadovaut. Žaidime dirbai Cosa Nostra mafijoje, buvai įgaliotinis. Visas stebėjimo dienas aktyvumas buvo pakankamai geras nuo 120 iki 260 minučių. Veikla gera, dažniausiai stebėdavau tave dirbantį mafijos darbą t.y kariauji, gini savo mafijos zoną arba šoki prie užimtos mafijos angaro (Kas visada pykdo priešininkus). Teko stebėt kai su mafijos nariais kabinėjotės prie žmonių ir reikalavot tam tikrų dalykų. Po aktyvios darbo veiklos, lėkdavai į DM zoną, kurioje lavinai savo šaudymo įgūdžius. Kai nusibosdavo šaudyt į civilius, kas būdavo labai retai, važinėdavai su motociklu. Teko stebėt, kai atlieki bausmę Las Venturas miesto kalėjime. Sveikinu ir linkiu sėkmės valdant gaują.

 

 

1554b56850cbbf196fdb7fc7f3aed7bf818.png

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...