Eiti į turinį
Lukas_Mukanovas

"Grove Street" gaujos direktoriaus rinkimų apžvalga.

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki,

 

Buvo renkamas naujasis "Grove Street" gaujos direktorius, senasis buvo nušalintas dėl dviejų direktoriaus įspėjimų gavimo. Dabar apie rinkimus. Labai džiugu, nes į Gaujos direktoriaus postą pildė nauji žmonės bei tie, kurie pildo nebe pirmą kartą. Noriu priminti, kad atrenkant kandidatus pagrindinis dėmesys krypsta į patirtį, nesvarbu kokio gerumo jūsų anketa, be patirties realių šansų nėra nes neįrodot, kad žinot, kaip šiame darbe viskas vyksta ar kaip reikėtų suvaldyti tokį darbą. Rinkimai vyko pilnas šešias dienas. Anketų pildymui skyriau dvi dienas, o kandidatų stebėjimui keturias dienas. Kandidatus stebėt padėjo Vytenis, ačiū jam. Štai ir kandidatai, sėkmės analizuojat juos!

 

Svajunas_Rimk - Anketa patiko, labiausiai sudomino tavo pagrindinė numatyta veikla gaujos nariams, tai kelti chaosą mieste. Galbūt daugumai nuskambėjo keistai, bet šiuo metu gaujos bei mafijos tokios veiklos nevertina žinant, kad sukėlus chaosą mieste, teisėsauga bus PRIVERSTA atvykti bei tvarkyti įvykio vietą. Žaidime dirbai Immortal mafijoje bei buvai "Invisible" klubo pavaduotojas. Bendras tavo dviejų dienų aktyvumas- 546 minutės. Aptariant veiklą, tave sutikdavau mašinoje su draugais arba mafijos/klubo veiksmuose. Nemanau, kad verta išsiplėsti, tad judėsiu prie pagrindo- nuvylei. Turbūt būčiau ilgiau stebėjęs kandidatus, bet tu palengvinai man darbą- http://sarg.lt/index.php?/topic/226376-svajunas-rimk/Sėkmės!

 

Ignas_Beicas - Anketą skaičiau keletą kartų kol galiausiai įrašiau į kandidatus. Anketa savaip įdomi, patirties turi daugiausiai lyginant su kitais kandidatai, tad tapai kandidatu į gaujos boso kėdę. Žaidime dirbai Cosa Nostra mafijoje bei buvai "Mafijozai" klubo pavaduotojas. Bendras tavo dviejų dienų aktyvumas- 454 minutės. Aptariant veiklą, pasirodei silpniausiai. Labai daug laiko neišnaudojai, dažnai tekdavo stebėt kai stovi vietoje, BET išnaudotas laikas buvo geras. Teko stebėt kai lakstai su motociklu arba mašina San Fierro miesto gatvėmis, pažeidinėji KET. Taip pat stebėjau kai su draugu bandėt išgelbėt naujoką nuo teisėsaugininkų, deja, naujokas jūsų neklausė tad jam teko pasėdėt kalėjime. Vieno vakaro pabaigoje stebėjau kai reguliuoji klubo veiklą. Pamiršai kaip turi atrodyt gaujos žmogus, gal ginklų licenzijos neturėjai? 

 

Rokas_Kupeta - Štai ir naujasis Grove Street gaujos bosas! Anketa gera, save apibūdinai kaip žmogų turintį geležinius nervus bei kantrybę. Anketoje minėjai, kad dirbi Immortal mafijoje, deja, žaidime dirbai Cosa Nostra mafijoje, buvai vienas iš trijų šios mafijos įgaliotiniu bei buvai "Prekeiviai" klubo pavaduotojas. Bendras tavo dviejų dienų aktyvumas- 873 minutės. Aptariant veiklą, viskas buvo puiku. Stebėjau kai kariavai prieš Immortal mafiją, vadovavai CN mafijai bei jos kitoms veiklos, t.y. pasišaudymai DM zonoje. Taip pat stebėjau kai dalyvauji klubo veiksme, vadovauji jam ir tai darai labai sėkmingai. O kai neturėdavai ką veikt, sėsdavai ant dviračio ir šokinėdavai per policininkų mašinas. Sveikinu ir linkiu sėkmės vadovaujant- nepasiduok!

 


 


04995dc22b1c204b3cdcc9e49baf1dc7382.png


 


 


Taip pat sveikinu visus artėjančių švenčių proga!


Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...