Eiti į turinį
Lukas_Mukanovas

"Grove Street" gaujos direktoriaus rinkimų apžvalga.

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki,

 

Buvo renkamas naujasis "Grove Street" gaujos direktorius, senasis sėkmingai valdęs, nusprendė pasitraukti iš savo posto. Šiek tiek apie rinkimus. Labai džiugu, nes į direktoriaus postą pildė nauji žmonės bei tie, kurie pildo nebe pirmą kartą. Pastebėjau, kad yra tokių žmonių kurie pildo į mafijų/gaujų direktoriaus postus jau ~dešimt kartų iš eilės ir net nepatenka į kandidatus. Tokiems žmonės siūlyčiau pakeisti anketą, nes jei nepatenkat net į kandidatus, tai reiškia jog jūsų tekstas absurdiškas ir neįtraukiantis. Primenu ir tai, kad pagrindinis dėmesys renkant kandidatą - patirtis. Jei neturite darbo patirties net nepildykite anketos, nes gaištate savo ir mūsų brangų laiką. Kaip visada pasitaikė žmonių, kurie pildė turėdami blogas forumo paskyras, tokių žmonių anketos nėra skaitomos. Rinkimai vyko pilnas septynias dienas. Kodėl taip buvo? Todėl, nes po anketų ištrynimo kandidatai nebuvo pradėti stebėti porą dienų. Jeigu šį sakinį perskaičius jums kyla pasipiktinimas, galiu pasakyti tik tiek, kad neturite jokio pagrindo būti nepatenkinti. Kad rinkimai buvo šiek tiek kitokie, nei visi pripratę yra ne tik neblogai, bet kai kuriais aspektais daug geriau. Beje, nereiškia, kad jei pripratote prie kažko vienaip, kad taip visą laiką turi būti. Judam toliau. Anketų pildymui skyriau pilnas dvi dienas, o kandidatų stebėjimui tris dienas. Taip, jūs teisus, analizė vėlavo net dvi dienas dėl mano užimtumo (įsivaizduokit, aš irgi žmogus). Į Direktoriaus kėdę pildė ~20 žmonių, iš kurių išrinkau 3 stipriausius kandidatus vertus kovot dėl direktoriaus posto. Štai ir kandidatai, sėkmės analizuojat juos!

 

Trilo_Bit – Anketa patiko, išskirčiau tavo norą žaisti sąžiningai. Žaidime dirbai "Cosa Nostra" mafijoje, vėliau perėjai į priešininkų pusę. Bendras tavo stebėtų dienų aktyvumas- 344 minutės. Kaip anketoje - taip ir žaidime, išsiskyrei tuo, kad tave pavyko sutikt tik du kartus, priešingai nei kitus, kuriuos pavyko žaidime sutikt visas stebėjimo dienas. Kiek teko stebėt tavo veiklą, viskas buvo pakankamai gerai. Teko matyt kai šaudai į taksistus, medikus arba civilius, pažeidinėji KET bei kai atlieki bausmę Las Venturas miesto kalėjime. Viskas lyg neblogai, bet pritrūko žaidiminio laiko, kuris žemiau esančių kandidatų- buvo geresnis.

 

Eivinas_Drag – Anketa paprasta, trumpa, bet ten labai aiškiai aprašei savo tikslus. Patirties karo lauke turi, tad taip ir prasiskynei kelią į kandidatus. Žaidime dirbai "The Ballas" gaujoje, vėliau kaip ir pirmasis kandidatas perėjai į "Immortal" mafiją ir vos įsidarbinęs tapai įgaliotiniu, turbūt esi labai gerbiamas mafijos tarpe.. Bendras tavo stebėtų dienų aktyvumas- 874 minutės. Gera anketa, aktyvumas.. tai kas tau sutrukdė laimėt rinkimus? Atsakymas paprastas - veikla. Daugiausia laiko praleisdavai darbo bazėje stovėdamas arba lakstydamas. Nemažai laiko suvalgydavo bendravimas, bet su juo buvo viskas puiku. Prie bendravimo prijunkčiau ir įgaliotinio pareigas, visada žaidėjus informuodavai apie "Immortal" mafijos ketinimus ar šiaip informaciją. Štai ir didžiausias minusas tau. Stebėjau kai šaudai mieste, viskas užsibaigė tada kai prie tavęs privažiavo policijos tarnybinis automobilis, o juk tu "Profesorius" ir tau toptelėjo geniali mintis atsijungti. Šiek tiek vėliau, prisijungęs ir pasidžiaugęs laisvės skoniu, buvai vėl gaudomas. Šį kart sugalvojai pasislėpt savo bazės pastate kur teisėsauga yra bejėgė. O kas čia dabar? (1). Tai yra nesąžininga kova prieš teisėsauga. Nusivyliau ir tikėjausi iš tavęs geresnio pasirodymo, sėkmės taisant klaidas ir lauksiu kituose rinkimuose. 

 

Robis_Bobis – Štai ir naujasis Grove Street gaujos bosas! Serverio nusikaltėlių tarpe esi gerai žinomas. Aptariant anketą, mane nustebino tavo atvirumas ir patirtis, o šiuos du dalykus sudėjus Jau puikavaisi kandidatų sąraše. Žaidime dirbai "The Ballas" gaujoje, buvai šios gaujos įgaliotiniu. Bendras tavo stebėtų dienų aktyvumas- 639 minutės. Veikla buvo labai įvairi. Dažniausiai važinėjai su freeway motociklu, pažeidinėdavai KET. Labai dažnai šaudydavai į teisėsauga, civilius.. Teko matyt kai keliat chaosą su bendraminčiais SanFierro mieste, ech daug teisėsaugos buvo.. Aktyviai žymėjaisi ne tik klubų veikloje, bet ir kalėjime, ten apsilankydavai ganėtinai dažnai. Neturiu prie ko prikibti tad netuščiažodžiausiu ir pasveikinsiu su nauju iššūkiu, sėkmės valdant, nepasiduok.

 

71af37515948872e13a104a41ecdbfaa762.png

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...