Eiti į turinį
Eigintas_Rar

Mechanikų direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki!

Kaip jau žinojote, buvo renkamas naujasis Mechanikų direktorius, kadangi senasis buvo nušalintas. Anketoms buvo duodama pildyti kiek daugiau nei para, tad laiko turėjote tikrai nemažai. Anketų buvo „normaaliai“ - 2 puslapiai. Buvo neįdomių anketų, bet buvo ir „akį traukiančių“ ir „skaniai skaitomų“ anketų. Anketų, kurių autoriaus Vardas_Pavardė forume idealiai neatitiko žaidimo Vardo_Pavardės - neskaitėme. Nevyniosiu žodžių į vatą, pereisiu iškarto prie kandidatų:

 

 

David_Dirol - pradžiai apie tavo anketą: anketa man tikrai patiko, skaitėsi gan įdomiai, moki rašyti rišlius sakinius, protingai išdėstyti visas mintis. Mechanikuose nesi patyręs, turi 0 patirties serveryje, bet į kandidatus pas mane patekai dėl įdomios anketos. Žaidime dirbi narkotikų prekeivių. Tave stebėdamas ne vieną kartą užtikau būnant AFK (tai vidury kelio, tai šalia kelio, tai dar kur kitur), kas man nepatiko, bet pražaidei gan įvairiai: nuo 100 minučių iki ~250 minučių. Veikla taip pat nesudomino: važinėjai su nuosava mašina, su draugu, stebėdamas tave nemačiau, kad kažkam būtum pardavęs narkotikų. Veikla tikrai nieko gero. Tikiuosi pasimokysi iš klaidų ir kitą kartą, jeigu pildysi į kokį nors direktorių, pasirodysi geriau.

 

 

Rolanda_Cherry - dabartinė mechanikų pavaduotoja, kuri rodo norą užimti direktorės pareigas - puiku! Apie anketą: tvarkinga, graži, rišli anketa, malonu tokią anketą skaityti jau nuo pat pirmų punktų. Žaidime esi, pasikartosiu, mechanikų pavaduotoja, kuriai buvo patikėtas pavaduotojos postas pas buvusį direktorių. Mechanikų patirties turi tikrai daug: apie 534 tūkstančius XP. Žaidime veikla buvo stabili ir labai dažna; daugiausia laiko dirbai, tempei mašinas į konfiskuotų mašinų aikštelę, ėmei iškvietimus. Na žodžiu teikei mechanikų paslaugas serveryje. Iškvietimų paimdavai nemažai. Taip pat atlikai ir pavaduotojos pareigas: prižiūrėjai kas dirba, kas nedirba, kas ima iškvietimus, o kas ne...  Pražaidei apie 300-400 minučių. Nebuvau užtikęs tavęs AFK, kas yra gerai. Na, mechanikų darbą tikrai išmanai, supranti „su kuo jis valgomas“, tad sveikinu su direktorės postu! Sėkmės.

 

 

Tadas_Bratka - anketa pasirodė gan įdomi, gerai „susiskaitė“, todėl esi čia! Mechanikuose šiek tiek patirties turi: 43 tūkstančius XP. Serveryje dirbi policininku. Stebėdamas tave pastebėjau, kad mėgsti su fotoaparatu matuoti žaidėjų greitį, patruliuoti mieste. Dalyvavai PD treniruotėje, šaudėtės, kartais tiesiog šiaip važinėjai su policijos darbiniu motociklu po miestą (o galbūt ieškojai pažeidėjų?). Žaidime pražaidei nedaug; apie 100-200 minučių. Labai retai tave užtikdavau prisijungusį, tad neturiu daugiau ką ir be pasakyti. Tiesiog jeigu pildai į direktoriaus postą, stenkis prisijungus būti kuo dažniau.

 

 

P.S Jeigu pildote ir nebūnate aktyvūs per rinkimus - jūs atimate šansą iš kitų pildančių anketas tapti kandidatais ar net gauti direktoriaus vietą. ®Gazas

 

 

mKznnFB.png

  • Už 2
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...