Eiti į turinį
Eigintas_Rar

FTB direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki!

 

Jau beveik įpusėjo vasara... Taip greitai laikas bėga... Na kaip jau žinote, o gal ir ne - buvo renkamas naujasis FTB direktorius, kadangi senąjį nušalinome dėl įvairių direktoriaus taisyklių pažeidimų. Rinkimai šiek tiek užtruko ilgiau, negu buvau suplanavęs, bet yra ir kitų darbų be direktoriaus rinkimų. Nemažai anketų buvo, kurių forumo V_P neatitiko žaidimo V_P, tad tokias anketas iškart atmetėme, jų net neskaitę. Anketų buvo kiek daugiau nei 2 puslapiai. Daugumos anketos buvo įdomios, tad sunkoka buvo išsirinkti kandidatus, bet šiaip ne taip, štai jie:

 

 

Jim_Profaci - patiko anketa, dirbai nemažą laiko tarpą pas senuosius FTB direktorius, tad nusprendžiau duoti tau šansą, kurio tu neišnaudojai... Pirmas dvi stebėjimo dienas, prisijungęs tavęs nebuvau sutikęs serveryje, sekančią dieną jau buvai prisijungęs, bet labai gaila - buvai AFK apie 30min. Dirbai policijoje, bet kažkodėl sumanei pakeisti darbą ir išėjai į taksistus(?)... Pražaidei taip pat nelabai daug, po 100-150min. (taip teko užmatyti). Tuo tavo stebėjimas ir baigėsi.

 

 

Joes_Dream - atrodo keista, kai mano forumo kolega tampa kandidatu, ar ne? Iš tiesų tai ne, nes anketa buvo labai graži, rišlūs sakiniai, buvo malonu skaityti, tad nusprendžiau paimti į kandidatus forumo moderatorių. Teisėsaugoje esi gana patyręs, turi ~444k teisėsaugos xp, kas yra nemažai. Žaidime tave stebėdamas labai nusivyliau. Tave vežiojo draugai, tiesiog važinėjaisi dviračiu po miesto gatves, karts nuo karto paimdavai iškvietimą. Per /d skelbdavai, kad ginklų prekeiviai dirba, nes turi tokią teisę būdamas įgaliotiniu. Aktyvumas taipogi buvo labai mažas. Keletą kartų užtikau AFK. Silpnai.

 

 

Laurynas_Stylerz - protinga, įdomi anketa tave atvedė į kandidatus. Serveryje dirbi taksistu, kas yra nelabai gerai, pildant į teisėsaugos direktoriaus postą, bet pabandžiau. Pirmąją stebėjimo dieną, pražaidei gana nemažai - apie 200 minučių, dirbai, ėmei iškvietimus, vežiojai klientus, maloniai bendravai su jais. Teisėsaugoje esi dirbęs - turi 130k teisėsaugos xp. Labai nusivyliau, kad kitas dienas tavęs nebemačiau prisijungusio. Tuo ir baigėsi tavo kandidatavimas.

 

 

Martynas_Quintanilla - anketa daug žadanti, manau įdėjai nemažai pastangų ją rašydamas. Serveryje dirbi policininku jau beveik visą mėnesį. Turi apie 360k teisėsaugos xp. Serveryje visą laiką dirbai, valei /gaudomi sąrašą, gaudei bėglius, siūlei baudas nusikaltėliams, vežei juos į kalėjimą, jeigu jie nepaklusdavo, patruliavai mieste, matavai pravažiuojančių mašinų greitį. Taip pat ir kolegoms padėdavai, jeigu jie paprašydavo pagalbos gaudant bėglius. Nepamiršdavai ir maloniai bendrauti. Pražaidei daugiau, negu ankstesnieji kandidatai - 200-300 minučių, tokiu metų laiku yra nemažai. Žodžiu, serveryje atlikai gero teisėsaugininko pareigą, tuo ir pranokai visus kandidatus ir nusipelnei būti Federalinių Tyrimų Biuro direktoriumi. Sėkmės direktoriaujant!

 

 

P.S Jeigu pildote ir nebūnate aktyvūs per rinkimus - jūs atimate šansą iš kitų pildančių anketas tapti kandidatais ar net gauti direktoriaus vietą. ®Gazas

 

 

09e40a53738d14b9dddac13c6ee0a2f9.png

  • Už 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...