Eiti į turinį
Lukas_Mukanovas

Cosa Nostra mafijos direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki,

 

Buvo renkamas naujasis "Cosa Nostra" mafijos bosas, senasis buvo nušalintas dėl direktoriaus taisyklių nesilaikymo. Šiek tiek apie rinkimus. Labai džiugu, nes į direktoriaus postą pildė daug patyrusių mafijose žmonių, tad ieškant kandidatų su patirtimi - neužtrukau. Primenu ir tai, kad pagrindinis dėmesys renkant kandidatą - PATIRTIS. Jei neturite darbo patirties net nepildykite anketos, nes gaištate savo ir mūsų brangų laiką. Be patirties jūs neįrodote, kad žinote kaip viskas vyksta šiame darbe. Rinkimai vyko pilnas septynias dienas. Kodėl? Pirmiausia tai dėl mano užimtumo, deja, bet negalėjau skirti pakankamai laiko pirmoje dienos pusėje, tad teliko vakarai per kuriuos ir stebėjau kandidatus. Žinoma daug lėmė ir patys kandidatai, kurie vienas kitam konkurenciją palaikė iki pat rinkimų pabaigos. Jeigu šiuos sakinius perskaičius jums kyla pasipiktinimas, galiu pasakyti tik tiek, kad neturite jokio pagrindo būti nepatenkinti. Kad rinkimai buvo šiek tiek kitokie, nei visi pripratę yra ne tik neblogai, bet kai kuriais aspektais daug geriau. Beje, nereiškia, kad jei pripratote prie kažko vienaip, kad taip visą laiką turi būti. Judam toliau. Anketų pildymui skyriau pilnas dvi dienas, o kandidatų stebėjimui net penkias dienas. Į Direktorių pretendavo nemažai žmonių, iš kurių išrinkau 6 kandidatus, o rinkimų eigoje liko tik 3 stipriausi, kuriuos ir pristatysiu jums. Kodėl atmečiau kitus 3 kandidatus? Paprasčiausiai nereikia mums tos rizikos jei jie nukonkuruotų visus, visgi jie turbūt daugiau laiko praleidžia čyterių skiltyje nei žaidime. Matyt iškart sulauksiu klausimo iš to trejetuko, ką man daryt jei mane nuolat filmuoja? - pirmiausia tai nesukčiaukit, o juolab neatskleiskit, kad pildot į direktoriaus postą. Užteks man vilkint jūsų laiką, sėkmės analizuojat kandidatus!

 

Paulius_Nation - Anketa stipri, patiko kaip aprašei save. Patirties turi, o ypač nustebino tavo pasirinktinai aprašytas mafijos idealas. Visapusiškai sutinku su tavimi, Andrius_Fantazy puikiai vadovavo savo mafijai. Demonstravo visam serveriui savo mafijos stiprybę ir jo prioritetų sąraše nebuvo vien grobimai arba karas. Vyko įvairus reketai, susišaudymai mieste - kas darė mafiją įdomesne. Kalbant apie tave kaip kandidatą, atsiskleidei tik rinkimų pradžioje kas ir leido patekt tarp trijų geriausių kandidatų, bet ne daugiau. Aktyvumas buvo geras, vidutiniškai pražaisdavai ~300 minučių. Žaidime dirbai Grove Street gaujoje, tad užtikdavau kariaujantį prieš priešininkų gaują. Nežiūrint į tavo rangą gaujoje, stebint tavo veiklą nesunkei supratau, kad užimi gan aukštas pozicijas nes karo metu imdavaisi iniciatyvos. Čia ir baigėsi gera veikla. Toliau tik stebėjau kaip keli ridą, važinėji su draugais ir žaidi su administratoriaus komandomis - čia buvo dažniausias tavo užsiėmimas. Sėkmės!

 

Gang_Pukiss - Nežinau kaip jūs, bet asmeniškai man teko susidurti su jo mafija. Svarbu, kad tada viskas baigėsi gerai. O jei rimčiau tai anketoje nebuvo prie ko prikibti. Kandidatas turintis daugiausiai patirties iš čia esančių, geras strategas ir mafijų/gaujų lyderis. Aktyvumas buvo geresnis už Pauliaus, vidutiniškai pražaisdavai ~420 minučių. Žaidime dirbai Immortal mafijoje bei buvai Immortal klubo lyderis. Aptariant veiklą, dažniausiai tave sutikdavau klubų karuose. Kadangi esi klubo lyderis pagrinde vadovavai, žinoma čia taip pat pagirsiu nes klubas veikė organizuotai ir triuškino priešininkus. Išsiskyrei iš čia esančių kandidatų ir tuo, kad gaudei čyterius juos filmuojant. Manau neverta išsiplėsti ir tuščiažodžiauti. Viskas buvo gerai, pagrindinė problema tai apačioje esantis žmogus, kuris pralenkė tave aktyvumu ir veikla (nes savaime aišku, kad jos pastebėjau daugiau). Sėkmės! 

 

Bmwfan_Tigor - Štai ir naujoji Immortal mafijos problema! Anketa, patirtis, mintys bei pasiūlymai kaip sumažinti čyterių ratą mafijų/gaujų veikloje - tai tavo kozeris tampant kandidatu. Aktyvumas buvo labai stiprus, vidutiniškai pražaisdavai ~700 minučių. Žaidime dirbai Immortal mafijoje bei buvai Immortal klubo pavaduotojas. Kalbant apie tavo veiklą - neturiu priekaištų. Šaudymas, klubų karai, TPDM zona, kalėjimo zona, lakstymas su mašina bei bendravimas su tynginiais policininkais, kurie matydami, kad šaudai mieste tavęs net nenubaudžia.. ir nesuteikia galimybės pabėgiot nuo ju. Taip pat paminėsiu, kad buvot puikus tandemas su antruoju kandidatu, valdant klubą. Gal reikėtų pagalvot ir apie bendrą mafijos valdymą? Sveikinu ir linkiu sėkmės vadovaujant šiai mafijai.

 

 

ea50c550c3e8f740bcb6aab797f73d9b493.png

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...