Eiti į turinį
Lukas_Mukanovas

Policijos departamento direktoriaus rinkimų apžvalga.

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki,

 

Buvo renkamas naujasis "Policijos departamento" direktorius, senoji buvo nušalinta dėl direktoriaus taisyklių nesilaikymo. Šiek tiek apie rinkimus. Rinkimai vyko savaitę, pirmoji diena anketų pildymui, likusios kandidatų stebėjimui. Per pildymui skirtą laiką sulaukėm virš keturiasdešimt vienos anketos. Maždaug dešimt anketų atmetėme iškarto, nes nepaskaitėte ko prašome. Anketos pildymo metu prašėme rašyti rašinį, o mūsų pateikti klausimai jums turėjo pagelbėti, deja, bet tas dešimtukas su užduotimi nesusitvarkė. Anketų tikrinimas/skaitymas užėmė pakankamai daug mūsų laiko, po kurio buvo atrinkti apačioje esantys kandidatai stebėjimui žaidime. Pagrindinis dėmesys renkant kandidatus be abejonės anketa ir žmogaus reputacija. Teisėsaugos direktorius turi būti nepriekaištingos reputacijos serveryje, tad jei jus labiausiai traukia mafijos/gaujos ir mėgstate pašaudyti viešose vietose ar kitaip kenkti serverio tvarkai - ne jums valdyti teisėsaugos sritį. Taip pat forume reputacija turi būti gera, paskyra tvarkinga. Žaidėjų, kurių forumo slapyvardis neatitinka Vardas_Pavardė žaidime formos, anketos net nebuvo skaitomos. Judam prie pačių anketų. Anketose tik vienetai iš pildžiusiųjų akcentavo, kad suaktyvins, mano supratimu vieną svarbiausių dalykų, tai organizuotą pagalbą kitoms teisėsaugos sritims. Teisėsauga turi būti vieninga ir prioritetų sąrašo pirmoje vietoje neturi būti /gaudomi ar /ieskomi sąrašo valymas, pirmoje vietoje turi būti - pagalbos teikimas kitoms teisėsaugos sritims kai to reikia. Atminkit kuo vieningesnė teisėsauga bus, tuo kiekvieno teisėsaugininko darbas palengvės ir automatiškai kiekvienas galės daugiau nuveikti su tikslu mažinti serverio nusikalstamumą. Kas liečia kandidatų, juos paskirsčiau į "Pusėtini kandidatai" ir " Pagr. Kandidatai", tam, kad jums būtu lengviau orientuotis. Taip pat į direktorių kandidatuoti galėjo Karolis_Kent ir Vytautas_Vytautas, jų rašiniai patiko, bet būtu per daug kandidatų. Kandidatus stebėti padėjo Gazas ir Eigintas, ačiū jiems. Manau viską ką norėjau parašiau, sėkmės analizuojant kandidatus!

 


  • Pusėtini kandidatai:

 

Ratmir_Molotov - Įdomus tekstas, didelė teisėsaugos patirtis ir tu jau kandidatas! Rašydamas rašinį rėmeisi buvusiais policijos departamento direktoriais, minimaliai aprašei jų sistemas ir išreiškei savo norą vadovauti šiam darbui. Vos pradėjus tave stebėti, vaizdas buvo tragiškas. Forumo būsenos pilnos keiksmų, o dirbamas darbas - kelių prižiūrėtojas. Tuo stebėjimas ir baigėsi. Sėkmės!

 

Cannabis_Policeman - Didžiausias pliusas tau, kurio tu neišnaudojai rinkimų metu, tai buvusios tavo pareigos. Rašinys lyginant su kitais kandidatais buvo trumpiausias, bet neprasčiausias. Stebėjimo metu įsidarbinai į gaują, vėliau nusiėmęs apie ~60 milijonų eurų juos dalimis perdavinėjai naujokui. Kitą dieną sulaukiau iš tavęs žinutės: - Jei aš kandidatas, nenoriu direktoriaus. Tuo stebėjimas ir baigėsi. Sėkmės!

 

Fokus_Marokus - Tapai kandidatu nes viską atitikai idealiai. Rašinys, reputacija, teisėsaugininko patirtis, vadovavimo patirtis - viskas puiku. Veiklos stebėjimą baigėm po kelių dienų, kodėl? Viena pagrindinių priežasčių tai dabartinės tavo pareigos- forumo moderatorius. Šios pareigos užima tikrai daug laiko, tad gavus direktorių privalėtum laiką dalinti per pusę. Kita priežastis dirbamas darbas, dirbant ginklų prekeiviu, nesugebėsi atsiskleisti kaip geras teisėsaugininkas. Nors.. keisčiausias dalykas tas, kad vienintelis Tu iš visų kandidatų, demonstravai geriausius vairavimo sugebėjimus, naudojai posūkius, nepažeidinėjai KET. Sėkmės!

 

Kornelijus_Kornis - Rašinys skaitėsi pakankamai lengvai, nebuvo prie ko prikibti. Žaidime dirbai Armijoje, vėliau perėjai į Narkotikų prekeivius. Bendras stebėtų dienų aktyvumas ~900 minučių. Aptariant veiklą blizgėjai tik pirmomis stebėjimo dienomis. Per pirmas stebėjimo dienas teko matyti, kaip organizuoji bėglių gaudymą, gaudai ir kaip naudoji ginklą prieš juos. Ilgainiui veikla prastėjo, dažniausias užsiėmimas dirbant sąrašų valymas- valant sąrašus pažeidinėdavai KET, kartais net lygioje vietoje apvirsdavai. Apibendrinus, trūko noro (nes rinkimų pabaigoje pakeitei darbą) ir pastangų (nes pradžioje veikla stebino, o pabaigoje ne). Sėkmės!

 


  • Kandidatai:

 

Lukas_Lietuva - Daugumai žinomas žaidėjas, teisėsaugos senbuvis. Rašinys geras, tikslai konkretus. Taip ir tapai kandidatu. Žaidime dirbai Policijoje. Bendras stebėtų dienų aktyvumas- ~1500 minučių. Aptariant veiklą, tai ją skirstyčiau į dvi dalis, gera/bloga. Pradėsiu nuo geros. Aktyviai reaguodavai į iškvietimus ir vykdavai padėti civiliams. Aktyviai valydavai /gaudomi sąrašą, surinkdavai dviženklį kartais net triženklį pasiūlytų baudų skaičių- kuris parodo tavo aktyvų darbą. Visada bausdavai pažeidėjus. Retai, bet padėdavai kai kolegos paprašydavo pagalbos. O kas liečia blogos, netinkamos veiklos, tai pastovus KET pažeidinėjimai.. Laisvalaikio leidimas su darbine transporto priemone. Apskritai nematau prasmės išsiplėsti ir gaišinti kitų laiko. Prieš kelias dienas gavau pagrįsta pranešimą, kad už tavo paskyrą žaidžia du žaidėjai, nutariau patikrinti ir susisiekiau su administracija. Serverio administracija patvirtino, kad už tavo paskyrą žaidžia du žaidėjai. Tai yra negarbingas dalyvavimas direktoriaus rinkimuose, neturiu daugiau ko pridurti.

 

Danny_Williams - Įtraukiantis tekstas, patirtis, dalelė sėkmės ir tu jau vienu žingsniu arčiau direktoriaus posto. Žaidime dirbai FTB agentu. Bendras stebėtų dienų aktyvumas- 2500 minučių. Buvai neginčijamai aktyviausias kandidatas. Pagrindinė veikla darbas. Darbo metu stabdydavai žaidėjus, tikrindavai ar neturi narkotinių medžiagų. Mačiau, kaip dalyvauji treniruotėse, reiduose. Stebėjau tavo šturmą į gaujos zoną, kurios metu padėjai kolegai pagauti bėglį. Gelbėdavai įkaitus... Atrodo gerai, bet ne viskas rožėm klota, dabar ką pastebėjom iš blogosios pusės. Pirmiausia tai nuo svarbiausio dalyko. Mums nepatiko kai privažiavai ir pasisiūlei pakelti ridos, taip pat pradėjai siųsti nuotraukas dėl įžeidimų - ko įprastai nedarai. Tai būtu gerai jei tai darytum įprastai, bet per rinkimus tai aiškus bandymas įtikti. Narkotinių medžiagų tikrinimo, galbūt tiksliau, civilio stabdymo metu, tu nepraneši ką darai. Tokiu atveju, dauguma žaidėjų nesupranta kas vyksta. O patikrinęs tu tiesiog nubėgi į mašiną ir nuvažiuoji. Blogai ir tas, kad darbo uniformą naudoji ne pagal paskirtį, teko matyti, kaip su uniforma perki namą. Taip pat tavo prioritetų sąraše svarbiausią poziciją užima važinėjimas mieste, nors pagauti bėgliui vandenyje prireikė ne vieno teisėsaugininko. Apibendrinus. Didžiausias aktyvumas nebuvo tavo pliusas, o priešingai, jis išryškino tavo silpnas vietas šių rinkimų metu. Linkiu pasitaisyti ir per kitus rinkimus triumfuoti. Sėkmės!

 

Aspect_Boy - Teisėsaugoje gerai žinomas veidas, dažnas kandidatas teisėsaugos direktorių rinkimų metu. Rašinys skaitėsi sunkiai, galbūt todėl, kad tavo anketa buvo ilgiausia ir nuosekliausia. Žaidime dirbai Policijoje. Bendras stebėtų dienų aktyvumas- 1200 minučių. Veiklos neminėsiu nes užsiiminėjai tokia pačia veikla, kaip aukščiau esantis kandidatas. Tik išsiskyrei tuo, kad kreipdavai dėmesį į kolegų pagalbos šauksmus ir jiems padėdavai. Todėl praktiškai visada tekdavo stebėti, kaip gaudai bėglius.. Dirbai kokybiškai ir greitai, todėl gauni šansą atgaivinti šią teisėsaugos sritį, nenuvilk mūsų! Sveikiname.

 

8e461ebed1b052534ea641454367c309256.png

  • Už 3
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...