Eiti į turinį
Lukas_Mukanovas

Cosa Nostra mafijos direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki,
 
Buvo renkamas naujasis "Cosa Nostra" mafijos bosas, senasis kapituliavo neišbuvęs net savaitės direktoriaus poste ir tokiu savo sprendimu pratęsė šios mafijos pergalių badą. Šiek tiek apie rinkimus. Labai džiugu, nes į direktoriaus postą pildė daug patyrusių mafijose žmonių, tad ieškant kandidatų su patirtimi - neužtrukau. Primenu ir tai, kad pagrindinis dėmesys renkant kandidatą - PATIRTIS. Jei neturite darbo patirties net nepildykite anketos, nes gaištate savo ir mūsų brangų laiką. Be patirties jūs neįrodote, kad žinote kaip viskas vyksta šiame darbe. Rinkimai vyko pilnas šešias dienas. Anketų pildymui skyriau dvi dienas, o kandidatų stebėjimui keturias dienas. Iš visų pretendentų išrinkau keturis vertus posto, štai ir jie, sėkmės analizuojat kandidatus!
 
Aurimas_Reader - Labiausiai nustebino skaičiukai tavo patirties lentelėje. Deja į žaidimą prisijungti nesugebėjai, bet net ir sudėtingoje situacijoje įžvelgiau pliusą: aktyviai dalyvauji forumo būsenų kūrime, diskusijose. Sėkmės!
 
Johnny_Torreno - Anketa spindėjo paprastumu, nebuvo nereikalingų sakinių ar pažadų. Patirties lyginant su kitais kandidatais turi mažiausiai, bet tas tau nesutrukdė konkuruoti rinkimuose. Žaidime dirbai Cosa Nostra mafijoje, vėliau perėjai į Immortal mafiją. Aktyvumas buvo silpniausias, vidutiniškai pražaisdavai ~180 minučių. Aptariant tavo veiklą, dažniausia veikla šaudymas. Savo šaudymo įgūdžius lavinai: DM zonoje, kalėjime bei klubų karuose. Po šaudymo palakstydavai su transporto priemonėm arba bėgiodavai tam tikroje zonoje. Geras pasirodymas, bet kandidatai esantys žemiau buvo aktyvesni ir pademonstravo įvairesnę veiklą. Sėkmės!
 
Afigenas_Mantas - Gerai žinomas žaidėjas nusikaltėlių tarpe. Žaidėjas turintis patirties tiek karuose tiek vadovavime. Anketa išsiskyrė ne tik rišliu tekstu, bet ir tuo, kad paminėjai savo sudėtingą direktoriavimą, pabrėžei jo klaidas, o pabaigoje leidai suprasti jog pasirinkus tave Cosa Nostra mafijos nesėkmės pranyks. Žaidime dirbai The Ballas gaujoje, buvai jos įgaliotinis, o rinkimų pabaigoje perėjai į Immortal mafiją. Aktyvumas buvo geras, vidutiniškai pražaisdavai ~220 minučių. Aptariant veiklą ji buvo įvairi. Rinkimų pradžioje teko stebėti kai kariauji gaujų karuose, po jų klubų karuose. Vėliau, su dienom, veikla ir bendras tavo vaizdas prastėjo. Dalyvaujant klubų karams, atsijungdavai. Buvai užmutintas už įvairias priežastis. Kartais pasišaudydavai mieste, bet vis didesnį dėmesį skyrei transporto priemonėm. Žemiau esantis kandidatas tave pranoko tik klubo veikla. Sėkmės!
 
Acer_White - Štai ir naujasis Cosa Nostra mafijos bosas! Anketa patiko, atskleidei norą vadovauti. Žaidime dirbai Immortal mafijoje, buvai jos įgaliotinis, o rinkimų pabaigoje darbą palikai. Taip pat buvai klubo pavaduotojas. Aktyvumas buvo geras, vidutiniškai pražaisdavai ~200 minučių. Aptariant veiklą ji buvo geriausia. Stebėjau kaip su mafijos draugais grobėte teisėsaugininką. Vėliau teko matyti kaip lavinai savo šaudymo įgūdžius DM zonoje bei miestų gatvėse. Be šaudymo pasivažinėdavai su savo transporto priemone. Vienas didžiausių pliusų tai jog buvai klubo pavaduotojas. Būdamas klubo pavaduotu sugebėjai pademonstruoti kaip renki komandą, kariauji ir sėkmingai žlugdai priešininkų klubus. Manau neišsiplėsiu ir nerašysiu čia litanijų. Telieka palinkėti sėkmės iškeliant šią mafiją į aukštumas. Sėkmės!
 

716482a88ea345fd87c5e437d66a6878920.png

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...