Eiti į turinį
Tautrimas_Juska

Mini-istorijos filmukas

Rekomenduoti pranešimai

Labas vakaras,

 

Jau po 01:40 valandos nakties, o aš tik dabar įkeliu šio konkurso savo darytą filmuką. Šita tema tiesiog „random“, greit sugalvojau, kaip išėjo, tai..  Su juo užtrukau gan ilgokai apie ~2 dienas ir visą šiandien dieną, nes stengiausi filmuką padaryti kuo įdomesnį bei kuo aiškesnį. Be abejonės yra klaidelių, kurias pastebėjau tik po laiko.  Pranokti Randall_Evan šiuo metu man neįmanoma, bet mano filmukas nėra tikrai ir blogas, asmeniškai man yra gan geras, tai.. Įkelsiu dėl viso pikto įrodymus, jog dirbau šitą filmuką aš (Nuoroda).

Atsiprašau Khai_Offline ir Tomas_Borfeit kad prie jų neprirašiau „įgarsintojai“ , nes jie vienoje vietoje įgarsino. Taipogi pamiršau prirašyti dar ir kelis asmenis , tai būtų : Alahas_Stajak, Karoliuxxxk_Krist, Taksi II firmos darbuotojai, ir sumaišiau Binas_Bio V_P , parašiau Binas_Zip, nepyk tik, bei limuzino vairuotojas. Koks bebūtų filmukas, vistiek bandau gal kas pavyks.

Sėkmės ! 

 

Spaudžiam HD !

 

 

 

Redaguota , redagavo Maxy_Black
  • Už 13
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Rezultatai:

 

Randall_Evan gauna prizus už 1 ir 2 vietas, t.y. 84 valiutos. Sveikinu, tikrai labai šaunus filmukas :91_thumbsup:

Maxy_Black gauna prizą už 3 vietą, t.y. 24 valiutos. Filmukas buvo silpnas, bet už pastangas tebūnie tai kaip paguodos prizas.

 

Ačiū tiems, kurie stengėsi.

  • Už 5
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...