Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Povilas_Rimkus

Martynas_Nomercy

Rekomenduoti pranešimai

  • Cheater'io Vardas_Pavardė serveryje: @Martynas_Nomercy
  • Kokiu būdu žaidėjas sukčiavo?: AIM arba cam hack
  • Ar žaidėjas buvo užblokuotas žaidime?: Taip
  • Įrodymai [nuotraukos arba video įrašas (-ai)]:
     
  • /info lentelė: Video yra 
  • Nurodyti sekundžių/minučių intervalą, kur žaidėjas cheat'ina : 04-08 sekundės P.S gale įdėjau jo darytą nuotrauką kad čia ne sistemos bugas o jis su cheatais nušovė Sukasi_Debesys

    P.S bus pats laikas bus atgaivinti prašymo skilus 

    Atsakau į tavo “atmaz“ esi įkeltas už aim arba cam hack ne nametag.+
    tiesiai matosi lazeris kad pisa i siena tiesiai

    P.S yra mandresnių cam hack nei tas kur tu numetiai va pvz 
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

:D:D:D:D:D kas čia? taigi dar matosi mute einantys skaičiai, kurie parodo, kad žmogus ten stovi. Suvariau pora kulkų ir jis mirė. Jei naudočiau kažkokį cam hack, tai būčiau nusitaikęs išvis į betkur, o čia šoviau grynai link jo.

ir anyway: aš jį man atrodo išvis nušoviau tada, kai po last shoto atsivartojau ir toliau grįžau į tą pačią poziciją. Šiuo atvėju išvis net nesimato jog būtent tą akimirką aš jį nušoviau. 

 

va, jei buciau naudojes cam hack, mazdaug mano zmogeliukas turetu atrodyt kaip video, kadangi su camhacku as i juos saudyciau is virsaus. o ten saudziau tiesiai i zmogu, taip kad gtfo, cheateriu gaudytojau

 

pildau1: nu tai tame yra esme, kad pamačiau skaičiukus virš žmogeliuko ir šaudžiau jam tiesiai į galvą (jos buvo išsikišę labai mažai). tokio dalyko kaip camhack gyvenime neturėjau ir neturėsiu + čia su savo main accountu žaidžiu. toks vaizdas, kad banini pats nesuprasdamas už ką. kitą kartą peržiūrėk video 10 kartų prieš banindamas ir tada daryk sprendimus, nes per tokius kaip tu zoną pralaimėjom.

 

p.s: čia kur numetei tą video, tai ten išvis net ne camhack. čia ir matosi tavo cheaterių gaudymo knowledge. sulygino jis video kur su awp lesa per tris kilometrus bei keturias sienas ir kur aš šaudau iš metro su deagle tiesiai link enemy. sąsąjų su logika tau visad stoka.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...