Eiti į turinį
Arnas_Max

„SWAT“ direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

CMoEX6l.png&key=9296d9dd9fd030cee19d8bb8

 

Labas vakaras, buvo renkamas „SWAT“ direktorius. Anketų užpildyta buvo pakankamai nemažai ~30, perskaitę jas atsirinkome 4 mūsų nuomone geriausias anketas. Bendrai paėmus dauguma jau suvokiate kaip reikia pildyti, tačiau anketos yra tik tarpinė stotelė direktoriaus link. Žaidime atrinktus 4 kandidatus buvo sunku surasti. Vieno iš jų apskritai per keletą čia tų rinkimo dienų nesugebėjau pamatyti prisijungusio. Kitų, apart vieno, taip pat normaliai neturėjau galimybės pastebėti, nes tik pradėdavau stebėti ir netrukus atsijungia. Na yra kaip yra, stebėjimus vykdžiau ne po pietų, o kiek labiau į vakarą, galbūt prasilenkė žaidimo laikai. Galiu pasakyti, kad rinkimai realiai be konkurencijos. Jei anketose dvejojau, kuris vertesnis į kandidatus, čia to nebuvo, nes vienas asmuo visus lenkė keliais kartais. Tai tiek, štai ir kandidatai:

 

Ernis_Andreas - labiausiai dėmesį patraukė turima didelė patirtis teisėsaugos srityje. Toliau anketa taip pat buvo išsami, tvarkingai, korektiška. Iš anketos supratau, kad žinai ko reikia darbui, žinai SWAT veiklą ir turi siekių. Taip pat esi buvęs teisėsaugoje direktorius/pavaduotojas. Na taip, anketa, tikrai stipri, bet žaidime buvai man nepasiekiamas. Kaip tik prisijungiu - taip tavęs ir nėra, nuo sekmadienio nepavyko man tavęs rasti. Tai tiek, neturiu ką daugiau ir pasakyti, tiesiog užėmei kito kandidato vietą, o rinktis iš ko - buvo.

 

Rokas_Bilzerian - teisėsaugoje taip pat esi nesvetimas. Anketą parašei neblogą, į klausimus atsakei gan išsamiai, suradau tai ką norėjau sužinoti. Sekmadienį stebėjau labai trumpai, tada tavęs nesutikau, laisva dieną, turbūt kitomis veiklomis užsiėmei. Sutikau pirmadienį. Dirbi mechaniku, bet tuo metu nieko neveikei. Sėdėjai pas kitą žaidėją šalia mašinoje, kaip supratau tave vežiojo, nes netrumpai tu ten buvai. Apie 21 valandą buvai pražaidęs beveik 3 valandas, paėmęs 7 iškvietimus, atgabenęs 30 tr. priemonių. Kaip suprantu dieną dirbai. Antradienį neradau tavęs prisijungusio. Trečiadienį vienu metu mačiau važinėjant su darbiniu transportu po SF miestą. Aktyvumas buvo nemažas, apie 300 minučių.

 

Gytis_Griausmas - anketa išsami, apimtis panašiai kaip Viktoro. Patirties turbūt iš šių kandidatų teisėsaugoje turi mažiausiai, bet skaitant anketą atrodytų, kad esi daugiau patyręs. Sekmadienį, vakare sugalvojau trumpai pastebėt ką veikiate ir apie 20:30 sutikau tave sėdint Huntley mašinoje, tikriausiai vežiojo. Buvai pražaidęs virš 450 minučių ir surinkęs 6 baudas, na taip laisva diena, nieko dėl to ir nesakau. :) Pasižiūrėjau, kad per savaitę pražaidęs buvai 1 dieną, vidutiniškai per dieną virš 3 valandų - neblogai. Pirmadienį nesutikau. Antradienį radau tave stovintį AFK. Aktyvumas 20 valandą buvo virš 90 minučių, baudų surinkęs turėjai 0. Kitą dieną pirmą kartą pastebėjau prisijungusį 20 valandą, važinėjai LV tr. priemonių turguje. Turėjai iki 100 minučių ir keletą baudų.


Viktoras_Extazy - apie anketą neturiu ką daug komentuoti. Turbūt buvo viena iš išsamiausių ir tvarkingiausių. Rašai tikrai tvarkingai, galėtų kiti pasimokyti to iš tavęs. Na o žaidime šiek tiek stebėjau sekmadienį. Prisijungęs radau tave dalyvaujant treniruotėje, buvote teisėsaugos treniruočių zonoje. Nors sekmadienis, bet turėjai kiek daugiau nei 100 baudų ir pražaidęs daugiau nei 600 minučių. Per praėjusią savaitę buvai prisijungęs net 2 dienų laiką, tad aktyvumo klausimu susidariau nuomonę, kad esi tikrai aktyvus. Pirmadienį tave sutikau stuntinant su NRG, lyg ir evente dalyvavai. Po kiek laiko laimėjai jį. Tuo metu buvai pražaidęs virš 300 minučių ir turėjai surinkęs 100 nubaudimų. Netrukus atsijungei. Sekančią stebėjimo dieną pirmą kartą tave pastebėjau dienos metu, mano pačio vadavime „Immortal“ mafijos būstinėje. Po to dirbai SF mieste. Dar vėliau dalyvavai policijos treniruotėje. Aktyvumas beveik 300 minučių, surinkęs buvai beveik 100 baudų. Po treniruotės bėgiojai tpvip, tplv zonose. Kaip pastebėjai tu tikrinai tose vietose žaidėjus. Sekančią dieną mačiau tave dirbantį miesto gatvėmis, vėliau po 19 valandos rengei eventą, kuriame reikėjo pasiekti tave su NRG. Aktyvumas virš 300 minučių ir nubaudęs daugiau nei 100 žmonių. Apie 20 valandą kovojai tankiukuose su priešininku. Po to lenktyniavai kartingų trasoje. Aktyvumas artėjo 400 minučių. Kaip ir konkurencijos didesnės tau nebuvo. Aukščiau esantys kandidatai anketas taip pat buvo užpildę labai neblogai, tačiau žaidime ryškus pranašumas buvo tavo. Sveikinu!

  • Patinka 7
  • Ačiū 2
  • Haha 4
  • Sutrikęs 1
  • Už 28
  • Prieš 2
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...