Eiti į turinį
Arnas_Max

„The Ballas“ gaujos direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

f7hFRIW.png&key=6245eded954ea923ffea3b96

Sveiki. Kaip žinia buvo renkamas „The Ballas“ gaujos direktorius. Anketų sulaukėme ~10, iš kurių pavyko atrinkti pora kandidatų, kurie skelbiami žemiau.

 

Danka_Malibu - Mūsų akimis žiūrint padarei didelį postūmį pirmyn. Turime galvoje nuo klubų valdžios, iki gan perspektyvaus mafijų/gaujų lyderio vaidmens, ko pasakoje esi vienas tarp kandidatų. Aktyvumas tavo geras, veikla irgi nenuobodi, žaidi ir matome tuo mėgaujiesi. Keiti valdžias, padedi direktoriams kas yra labai pagirtina. Danka, tavęs per daugiausiai nestebėjome, nes tapai „Grove Street“ gaujos pavaduotoju, todėl išrinkome kitą ko laibai tikimės tau lygų konkurentą.

 

Mark_Cool - Valdžiose nematytas veidas, tačiau geras ir patikimas darbuotojas nusikalstamame pasaulyje.  Dirbai „Cosa Nostra“ mafijoje, buvai geras darbuotojas, daug tavimi domėjomės. Žaidei gan normaliai 200-300 min~. Esi tarp kandidatų, nes skaitydami tavo anketą radome daug idėjų, kurių neradome iš kitų pildžiusiųjų. Šiai dienai mūsų filosofija yra, jog norime ugdyti jaunimą, todėl daug dėmesio skiriame anketų skaitymui ir jūsų veiklos organizavimui. Teko kalbėtis su ne vienu mafijos/gaujos lyderiu ir negirdėjome jokio blogo žodžio apie tave. Veikla: gan įtraukianti, labai daug laiko skyriai šaudymui. Nesvarbu kur, bet tavo rankose ginklas. Pirmą stebėjimo dieną tavo veikla sukosi vien tik tarp mafijos, puolėt, gynėt bazes. Grobėte įkaitus, žinoma ir narkotikus. Padėjai mafijai kuo galėjai, greit grįždavai po mirties į „Immortal“ bazę. Per grobimus irgi pasirodei neblogai. Po to daug laiko šaudei mieste, po tavo kojomis krito ne vienas teisėsaugos darbuotojas ir galiausiai sėdai i kalėjimą.. Antrą dieną kiek mums teko tave stebėti, po tavo pirmos dienos „išdaigų“ visą laiką prasėdėjai jail‘e, tiksliau jail‘o DM, nesupratome kaip tau neatsibosta, bet kartu ir matome, kad labai  sieki savo svajonės. Todėl pasitarę nusprendėme duoti tau šį svarbų postą ir tikimės, kad nenuvilsi. DPKT ir NGPT komanda sveikina tave pasiekus savo užsibrėžtą tikslą.

  • Haha 22
  • Sutrikęs 1
  • Liūdnas 1
  • Už 4
  • Prieš 2
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...