Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Admin_Bumeris

Versija 2.13.76

Rekomenduoti pranešimai

CEPELINŲ RECEPTAS. SKANAUS.
INGREDIENTAI:
 
 
12 vienetų bulvių (žalios)
3 vienetai bulvių (virtos)
šiek tiek druskos
ĮDARUI:
500 gramų faršo
1 vienetas svogūnų
šiek tiek druskos
šiek tiek juodųjų pipirų
PADAŽUI:
1 vienetas svogūnų
2 šaukštai taukų (tirpinti)
šiek tiek spirgučių
šiek tiek grietinės
 
 
PARUOŠIMO BŪDAS:
 PARUOŠIMO LAIKAS: DAUGIAU NEI 1 VAL.
1.
Nuskustos bulvės sutarkuojamos ir nusunkiamos.
2.
Skystis neišpilamas, bet laukiama, kol nusės krakmolas. Tada skystis nupilamas, o krakmolas sudedamas į tarkius.
3.
Virtos bulvės sugrūdamos ir sumaišomos su žalių bulvių tarkiu, krakmolu, pasūdoma, gerai išminkoma.
4.
Įdarui pakepinamas smulkintas svogūnas. Malta mėsa maišoma su kepintu svogūnu, druska ir pipirais.
5.
Imama maždaug po 80 g tešlos, išplojama, uždedama įdaro, paplotis sulenkiamas, kraštai gerai užspaudžiami ir daromi pailgi kukuliai.
6.
Jie dedami į verdantį pasūdytą vandenį ir verdami 20 — 25 minutes, atsargiai pamaišant.
7.
Padažui riebaluose kelias minutes pakepinami spirgučiai, tuomet sudedami smulkinti svogūnai, pakepinami dar kelias minutes, tuomet supilama grietinė.
8.
Išgriebti iš vandens cepelinai sudedami į pašildytą pusdubenį ir užpilami padažu.
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...