Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

  • 0
Tomas_Bevardzius

Pagalba su KMA ir bendra tvarka

Klausimas

Labas,

Aš ne itin dažnai žaidžiu video žaidimus, bet nusprendžiau porai dienų ar savaičių vėl įsirašyti samp. Dėja, bet praleista valanda žaidime, ir šitoje bendruomenėje, šiek tiek numušė ūpą toliau tęst. Tikiuosi, jog toliau viskas bus gerai.
Dėja, neradau info apie KMA kurios ieškojau. Mano mašiną nutempė, dėl blogo parkingo, ir iš karto gavau 5 žvaigždutes. Čia normalu? t.y ir kalėjime turiu praleisti laiką, ir susimokėti KMA? Be to, neradau kaip ištraukti mašiną iš KMA. Ar pačios mašinos KMA, nors /carmapas nurodė kur. Ką šitoje vietoje daryti? Ir kaip susimokėti už KMA?
Edit: Na, pasirodo mašina buvo tiesiog sunaikinta stovėjimo aikštelėje, ir negalėjau jos pasiimti. Vadinas, pinigai skaičiuosi, o mašinos pasiimt neįmanoma.
Be to, ne į temą: Mane užbanino kai susikūriau pirmą profilį forume su nicku Sivolu_Username, nes "blogas slapyvardis". Ir, turiu susimokėti, jog atbanintų? Būtų blogas slapyvardis, neleistų susikurti.
Ironiška, bet užbanino adminas "Edcka_Bmw", kas man tikrai kvailiau skamba.

Ačiū, tiem kas padės.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

1 atsakymas į šį klausimą

Rekomenduoti pranešimai

Sveikas, taip mechanikai už blogą parkavimą suteikia star'us, nežinau kada tai buvo sukurta, bet taip yra. Kalėjime sedėti nėra gi būtina, gali išsikviesti policiją su /02, ir susimokėti baudą, tos 5 žvaigždutės tau kainuos gal tik 500 eurų serverio pinigų. Taip išvažiuojant iš KMA tenka susimokėti. Jeigu nori atgauti mašiną, o ji pavyzdžiui sunaikinta parašai /remont, ji bus iškart suremontuota ir nuo tavo paskutinio atsijungimo kur mašina buvo pastatyta ji ten atsiras. Išvažiuojant iš KMA prie vartų spausk +, sumokėsi man rodos 1-5k, neatsimenu dabar tiksliai. Apie nickname'ą, tikrai neįsivaizduoju kuom jis yra blogas, bet gal jis šiam forumo moderatoriui nepatiko, todėl užbanino, negavai IP ban'o, todėl gali susikurti naują account'ą su nauju Gmailu ir žaisti per naują, kadangi sakei naujas accountas, daug žaisti nereiks, kad pasiekti ta patį, o susimokėti už to nick'o unbaną tikrai nereiks, nes naują accountą su kitu nicku susikuri ir rami galva.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...