Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Los_Santos

Afigenas_Mantas

Rekomenduoti pranešimai

  • Cheater'io Vardas_Pavardė serveryje: @Afigenas_Mantas
  • Kokiu būdu žaidėjas sukčiavo?: INV / AIM / SPREAD
  • Žaidėjas yra administratorius (-ė)?: Taip
  • Žaidėjas buvo užblokuotas žaidime?: 24h
  • Įrodymai [nuotraukos arba video įrašas (-ai)]:
  • /info lentelė: 1.png
  • Ar cheatino veiksmo metu?: Taip
  • Nurodyti tikslų sekundžių/minučių intervalą, kur žaidėjas cheat'ina : 
    0:01 - 0:07 inv naudojimas kad pabėgti ir nemirti.
    0:08 - 0:17 pataikymas į judantį žmogų "Pukiz_Lost" vėliau šaudymas ant juodo stogo esančius žmonės paskutinė kulką sucbugino ir kreiva kulka pataikė 27m atstumu.
    0:18 - 0:22 galite pamatyti, kad NGPT narys Afigenas_Mantas norėjo šaudyti ir šovė į Mode_Bos kuris buvo pagrindinių vartų, bet nušokęs Paulius_Montago jis tiesiog jį nutargina, labai akivaizdžiai tai matosi.
    0:23 - 0:34 šaudo į Edvinas_Barise kuris yra ant juodo stogo jis į jį pataiko beveik nemissindamas tuo pačiu ties 26 sekundė matosi, kad Afigenui pasidaro animacija per kuria jam būtų visiškai sunku pataikyti į Edviną_Barise, bet jis vis tiek pataiko savo kreiva kulka.
    0:34 - iki video galo nelabai kas matosi, bet vis tiek įtariu aim naudojimą. 

 

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Pirmoji situacija - Akivaizdžiai matosi kai sėdausi ant darbinio sanchez'o ir su juo pradėjau važiuoti, man lagina, pasižiūrėk į mano lipimo animacija iš angaro, ant sanchez'o ir mano važiavimo, net vartų nesugebėjau normaliai atsidaryt, kad išvažiuoti.

Antroji situacija - Pukiz_Lost nekeičia trajektorijos ir dvi pirmas kulkas kurias pataikiau jis bėga tiesiai į mane, taip ogi trečioji pataikyta buvo vos jam apsisukus, o ketvirtoji kai žaidėjas bėgo tiesia linija. Ant angaro esantys žmonės net nejuda, į Smart_Bone buvo pataikytos 3 kulkos ir atsitūpus, 4 kulka buvo pataikytą į Martynas_Nomercy. 

Trečioji situacija - Kadangi mačiau kad komandos narys yra už Mode_Bos ir jam mažai gyvybių, pamatęs kad nukrito nuo angaro Cosa Nostra mafijos narys, puoliau šaudyti jį, kaip ir tą pati padariau kai pamačiau šalia stovintį Nolber_Tas, kai Paulius nubėginėjo, nes turiu didesnį šansą pataikyti savo kulkas, nei į toliau bėgantį asmenį.

Ketvirtoji situacija - Pirmoji kulka buvo išauta ilgai taikantys, antroji kulka buvo šiek tiek palaukta, kad pamažėtu taikinukas, kitaip sakant kad sumažėtu recoil'as ir tai būtų užtikrintas šūvis. Trečioji kulka buvo pataikyta atsitūpus, o tai reiškia kad mano recoil'as sumažėja dvigubai ir šansas pataikyti tampa dar didesnis. Ketvirtoji kulka kaip matome buvo pataikyta į sieną, net išėjo kibirkštis, o Edvinas_Barise net nepriemė žalos, tiesiog sistema taip užskaitė, kad buvo pataikyta. 

Net pačioje pabaigoje matosi, kaip slepiuosi už medžio ir šaudau į atbėgančius žaidėjus ir sugebu miss'inti kulkas. Nemačiau nei vieno kažkokio stebuklingo šūvio, kurio nebūtu imanoma pataikyti.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...