Eiti į turinį
Franklin_Race

Pasiūlymas dėl ginklų.

Įdėja dėl ginklų kainų klubams/mafijoms/gaujoms  

40 balsai(-ų)

  1. 1. Apklausa:

    • Sutinku
      22
    • Ne, tai niekuom nepadėtu
      18


Rekomenduoti pranešimai

prieš 5 minutes(-ių), Tonny_Dream rašė:

tai jie už tuos ginklus moka trv :D

Ties tuom irgi reikia kažką mąstyti, kad nei viena pusė neliktų nuskriausta. Bet esmė tame, kad žmones tų ginklų gauna per daug paprastai. Vieni juos traukia iš /vipginklai; /ginklai. Kiti eina į klubus su ginklų dėže pasieema, o kiti iš gauju mafijų dežės. Mano manymu reikėtų arba mažinti vietų kiekį iš kurių galima gauti ginklų, arba kelti jų kainas 5-10x

  • Už 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Pala ką :D susimoka TRV ir dar turi Jum mokėt, bet dar jūs nalogus sudėsit. Ir tai jei būna karas angare nusiperki ir nereikia laukt nieko, taip pačiai “elitinis darbas” ir nebus atrankų kas savaitę ar dvi, o jei nebus darbuotojų ar dirbs vienas praktiškai kariaut neįmanoma. Visapusiškai prieš.

  • Patinka 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Prieš. 

 

Pas Mafijas/Gaujas ir yra pigesni ginklai, nes jos turi dar užsisakyti iš TRV, kad atvežtu ir susimokėti už tai pinigus. 

Padidinus kainas, pakenktu karams, nes pigiau gautusi pirkti pas Ginklų prekeivius, o ką daryti jei pora darbuotojų tik dirba ir jie nesuspėja atvykti į iškvietimus pas visus? 10 - 15 minučių laukti, kol mafijos nariai susipirks ginklus? Tai labai pakenktu mafijų/gaujų karams, nes ir taip neturi iš kur gauti pinigų mafijos/gaujos, o dar ženkliai apmokestinti ginklus tiesiog niekas nebenorėtu eiti kariauti. 

 

Vienintelis už tai, kad Klubams padidinti kainas, nes jiems nereikia užsisakyti ginklų, o pickup'as dėl ginklų dažniausiai yra buginamas ir nesąžiningai gaunamas. Tiesiog padaryti kaip gun shope kainas pas klubų /tpk. 

 

 

  • Patinka 1
  • Už 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Nu sakykim, dabar mafijos/gaujos užsisako ginklus iš trv, bet dalis tų užsakymų padaro ngpt/dpkt iš jų /mgfondo, tai reiškia jie rečiau moka už trv. Kad ir pakeltu tą kaina 2x arba 1,25x tai niekas nepražūtų, bet aišku, tokiu laiku, kai jau ekonomika yra beveik pražuvus, tai tas pasiūlymas yra bevertis. Jei jis būtų atsiradęs prieš 2-3 metus, tai ir kažką gelbėtu, bet dabar nebeapsimoka. 

  • Prieš 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

Jūs turite būti registruotas narys, jei norite palikti komentarą

Sukurkite paskyrą

Užsiregistruokite mūsų forume. Tai labai paprasta!

Sukurkite naują paskyrą

Prisijungti

Jau turite paskyrą? Prisijunkite čia.

Prisijungti dabar


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...