Eiti į turinį
Karolis_Hell

Wova_King

Rekomenduoti pranešimai

Anketa:

 

 

  1. Jūsų Vardas_Pavardė: Karolis_Hell
  2. Pažeidėjo Vardas_Pavardė: @Wova_King
  3. Situacijos paaiškinimas (išdėstykite viską trumpai ir aiškiai): Įžeidinėjimas.
  4. Žaidėjo padėtis serveryje (Administratorius;teisėsaugininkas;gaujos/mafijos narys)Galite patikrinti čia:
  5. Įrodymai (BŪTINA):  https://imgur.com/a/vY0Zmh2
  6. Ar žaidėjas buvo nubaustas žaidime? Ne.
  • Prieš 4
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Taigi išanalizavęs buvusio kalinio Žydruno Blazevičiaus kaleimo patirtį. Numačiau tolimesnę tavo ateitį, už kurią tu turėtai būti man dėkingas ir lenktai man savo galimai vargšą valstietišką galvelę o ne rašinėti forume niekam vertą papeikimą.


Papildau 
Taigi išsakęs savo nuomonę ruošiausi palikti sarg.lt serverio forumą bet mano akį užkabino štai šis tagas. Atlikęs analizę pamačiau štai tokį tikrai įždeidžiantį tagą kuris atrodytų štai taip NR1 nuotraukoje matysite tagą apibrauktą kad asmenys su galimai žemesniu IQ jį pamatytu o nuotraukoje NR2 pademonstruosiu nuotrauką be apibraukimo kad asmenys su galimai didesniu negu vidutinis IQ patys gebėtų pamatyti įžeidžiantį tagą. 

NR1
 

Spoileris

3c4f98a35da614e361fde79962cee941153.jpg



NR2
 

Spoileris

30395105f6dddcbc996fead2af22fabe460.jpg



Taigi šis asmuo Karolis Hell galimai su žemesniu IQ negu vidutinis yra nusipelnęs pats gauti nuobaudą už įžeidinėjimus. Ir galimai šis papeikimas turėtų būti atmestas už įžeidinėjimus iš Karolis Hell pusės. 

P.S. Kadangi serverio forumo taisyklės nurodo kad ,,1. Privalote gerbti vienas kitą, t.y. draudžiama tyčiotis vienas iš kito, keiktis.'' Noriu kad šiam asmeniu vardu ir pavarde užsislaptinančiu Karolis Hell būtų įvykdytą forumo ban (arba jūsų nurodyta bausmė) bausmė nes taip nurodo serverio taisyklės už taisyklių nesilaikymą baudžiama, cituoju: ,,Jei pažeisite šias taisykles, jūs galite gauti įspėjimų, jums gali būti uždrausta rašyti, jūsų vartotojas gali būti užblokuotas ar ištrintas, jūsų IP adresas gali būti užblokuotas.''

Redaguota , redagavo Wova_King
Papildau
  • Haha 9
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...