Eiti į turinį
Marius_Zero

Automatas ar mechanika?

Rekomenduoti pranešimai

Man asmeniškai Dyzelis automatas, negu mechanine, bet aišku daug kas priklauso kokiam stiliui reikia. Jeigu važinėt nedidelėms atstumams ir taip sakant ,,laužyt" tai geriau mechanika, bet jeigu Toli važinėji, tai ir taip aišku, kad automatas, nes daug pigiau išeina, patogus mieste ir panašiai. Nu čia mano nuomonė.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias Jesse_Pinkman

Mechanine, su automatu nei traukos geros nieko

Kodėl nėra traukos? Yra tik aišku jeigu tu vaziavai su golfu 93 metu automatu 1.9 variklis tai ir nėra tos traukos :D. Visi automatai gerai traukia jeigu turbina nėra parėjusi. Iš pradžiu paspaaudi gaza atrodo nieko tik po keliu sekundžiu pradeda plėšt prie kėdės. O šeip jeigu katik teises išsilaikes, tai butinai bent jau du metus važiuoti su mechanine, nes atprasi ir reikalui esant nebemokesi vaziuoti :D (Nėra taip baisu vairuoti su ta mechanine, kai pripranti pats nebejauti kaip junginėji bėgius :D) Na šiaip kiekvienam pagal poreikius :) Toks mano manymas :)

Automatas turi dideli minusa senesnės labai genda ir ryja trecdaliu daugiau o naujesnes automatines masinos daug kainuoja. Ir labai didelis minusas, kad jos tempt negalima, nu galima bet ne ten pora sykiu o paskui greicio deze ar kazkas eina saibom.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...