Eiti į turinį
Marius_Zero

Automatas ar mechanika?

Rekomenduoti pranešimai

Na automatas aišku yra patogesnis, bet ant mašinos remonto (automatinės) sumokėsi dvigubai negu su mechaninę. Aš asmeniškai imčiau mechaninę, nes kaip visiem šioks toks malonumas yra :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Kadangi sau tikrai negalėčiau leisti įsigyti naujo ar apynaujo automobilio, todėl aš už mechaninę pavarų dėžę. Esu važiavęs su automatu, taip, kažkiek pagotiau, nes automobilis jaučiasi manevringenis (abi rankos ant vairo, gazas/stabdis), tačiau ant kiek senesnio automobilio automatas gali sudaryti tik papildomas išlaidas jo priežiūrai ir remontui, o pripratus prie mechaninės pavarų dėžės tai nesukelia visiškai jokio diskomforto jausmo - įprotis ir tiek.

O kaip ir kažkas minėjo, su mechanine pavarų deže žiemą lengviau išvažiuoti iš pūsnies, geriau jaučiasi, kai automobilio ratai prasisuka, dar esu girdėjęs, kad žiemą išlenda kitos automato problemos, kaip užšalimas.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Automatas turi dideli minusa senesnės labai genda ir ryja trecdaliu daugiau o naujesnes automatines masinos daug kainuoja. Ir labai didelis minusas, kad jos tempt negalima, nu galima bet ne ten pora sykiu o paskui greicio deze ar kazkas eina saibom.

Formulė: 50x50

Galima tempt ne daugiau 50 km ir ne didesniu nei 50 km/h greičiu.

Tiesa, kai kurie automobiliai su automatine pavarų dėže pagal eksplotacines sąlygas aplamai negali būti tempiami.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Dėl tų pavarų junginėjimo pritariu, ne tik, jog tai ne koks vargas , bet ir šioks toks malonumas. Mano tėvulis anksčiau automatams sakydavo griežtą ne, bet dabar jau svaigsta, kad kita jo mašina bus automatas, krc suseno. :D

Mano ir tėvulis taip sakė dabar pats automatą vairuoja sakė negryš prie mechaninės :D Irgi suseno :D

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...