Eiti į turinį

Mister_Taksi

Nariai
  • Turinio skaičius

    1.482
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

4 Sekėjai(-ų)

Apie Mister_Taksi

Profilio informacija

  • Lytis
    Nenustatyta

Paskutiniai profilio lankytojai

42.971 profilio peržiūros(-ų)

Mister_Taksi pasiekimai

Meistras

Meistras (6/6)

4k

Reputacija

Vienas būsenos atnaujinimas

Žiūrėti visus atnaujinimus nuo Mister_Taksi

  1. Sveiki kompiuteristai, man vėl reik jūsų pagalbos. Su pc viską išsiaiškinau, vaizdūškę Super isimečiau, ryzena 3600x, liko klausimas tik dėl 144hz moniko. 

    Kas ką rekomenduot galit? :35_thinking: monikuose išvis medis, nei kainų, nei greičio ir t.t. nežinau..

    @Diamond_Domas @Luc_Ddose @Gaspadorius_Marius

    1. Rodyti ankstesnius komentarus  6 daugiau
    2. Gaspadorius_Marius

      Gaspadorius_Marius

      Šiuo metu bendrai madingi didesni nuo 27 iki 32 coliu... pats prieš metus 27" pirkau... patenkintas, mažesnio jau nenorėčiau ;d

    3. Dovydas_Dieselis

      Dovydas_Dieselis

      Full HD arba 4K.

      Rekomenduociau Full HD.

    4. Luc_Ddose

      Luc_Ddose

      Naudoju 2 monitorius, vieną 27 colių SAMSUNG C27FG, kitą 24 colių AOC C24G1.

      Abu 144HZ, lenkti (nors tiesą sakant nelabai apsimoka imti lenktus, 27 coliai sakyčiau ta riba, kada jau gal apsimoka lenktą imti, nelekti dažniausiai pigesni būna, bet 24 colių pasiemiau lenktą nes reikėjo greitai pasiimti parduotuvėje monitorių su VESA mount ir tas pigiausias buvo), 1ms reakcijos laikas, VA tipo.

       

      Jei naudosi gamingui, tai tavo vaizdo plokštė gan neblogai vis tiek temps ir aš asmeniškai imčiau 144 HZ.

       

      Kitas dalykas - rezoliucija - pilnai Full HD užtenka, neapsimoka kosminių dar palyginus pinigų mokėti už 4K monitorius, o jei norėsi filmus 4K žiūrėti, jau pigiau atseis nusipirkti gaming moniką ir 4K tv šalia jo.

       

      Įstrižainė - priklauso kiek vietos pas tave ant stalo ir kiek monitorių planuoji turėti. Jei daug vietos bet užtenka 1 monitoriaus imk 32 colių, jei ne per daugiausiai vietos - gali ir 24 užtekti. Jei turėsi 2 monitorius, siūlau imti 27 ir 24. Tuo pačiu, jei turėsi 2 monitorius, siūlau pagalvoti apie monitorių stovus prisukamus prie stalo: https://www.varle.lt/televizoriu-monitoriu-laikikliai/raidsonic-icybox-monitorius-stand-with-table-support--10108044.html Daug patogiau naudotis, jei tarkim nori atsigulti į lovą ir žiūrėti filmą ar parodytu kažką kažkam kitam, ir ant stalo daugiau vietos lieka, bet jei jau taip nori, tai reikia atkreipti dėmesį, kad ne visi monitoriai palaiko VESA mount.

       

      Dar kitas dalykas monitoriaus tipas - dabar populiariausi 3 yra: arba IPS, VA arba TN. IPS duoda tikroviškisnes spalvas, bet tada reakcijos laikas dažniausiai nebus 1ms, TN yra labiau biudžetinis variantas ir spalvos labai šūdinos, net iš šono būna kai žiūri į monitorių tai nelabai matysi normaliai, kas tame monitoriuje dedasi, bet dažnai su tokiu tipu gali rasti biudžetinį variantą su mažu reakcijos laiku, VA toks tarpinis variantas tarp IPS ir TN - spalvos ne pačios geriausios, bet padorios, dažnai rasi aukštų refresh rate ir žemų response times už normalią kainą. Apibendrinant šią sekciją - geiminimui patariu žiūrėti VA, filmų žiūrėjimui ar grafiniam darbui - IPS, TN apeik tiesiog.

    5. Joe_Bidden

      Joe_Bidden

      Turiu, AOC G2460P 144hz 1080p ir Asus ROG PG278QR 144hz iki 165hz overclock 1440p, Rog kaina biski didele bet siulyciau situs monitorius arba kaska panasaus

    6. Paul_Silver

      Paul_Silver

      nesijaus jokio lago su 144hz moniku, turint maziau negu 100 fps :D bet luc ddose patare daug gan nemazai, patarciau ziureti i didesne istrizaine, nes kompas tikrai pavilks (:

    7. Aleksandras_Sabonis

      Aleksandras_Sabonis

      imanoma prisijungti 2monikus su adapteriu jeigu tik 1 hdmi kištuks? xd

    8. Freddy_Orton

      Freddy_Orton

      144 hz naudoju monika, ant csgo, apexo yra 144 fps ir viskas atrodo lb smooth, bet tokie zaidimai kaip gta v, kuriuose nesiekia 144 hz, taip pat nera jokio lago

    9. Diamond_Domas

      Diamond_Domas

      @Paul_Silver kiekvieno akis skirtingai mato ir + jei tu daug žaidi tą patį žaidimą ar turi gerą reakciją tikrai tą pajausi dėl lago, aišku ne kiekvienas tą gali pajausti. O pilnam potencialui reikia 144+ fps ištempt, kad išnaudoti 144hz refresh rate, tai koks tolkas pirkt 144 ir jo pilnai neišnaudot, o jei dar singleplayer arba net ne competetive žaidimus žais tai visiškai neapsimoka mano manymu, nebent ant tiek bagotas esi, kad dažnai upgreidinsi savo vaizdo kortas, kad tempt dabartinius žaidimus ant max grafikų ar panašiai, o jei perki kompą ilgalaikiam naudojimui ir neupgreidinsi tai 144hz tuo labiau neapsimoka (iš patirties sakau).

    10. Freddy_Orton

      Freddy_Orton

      jau geriau 144 hz pasiimt uz 170 eur ir turet ateiciai negu 60 hz uz 120 ar 130 eur

    11. Saulius_Stars

      Saulius_Stars

      Pats naudoju LG 24GM79G 144hz, uz 200e, 24 coliu, TN, yra freesync, 1ms motion blur reduction kuris sumazina monitoriaus motion blura, bet nuo jo patamseja ekranas ir kartu freesync su 1ms mbr neveikia. Jei domina paziurek review sito monitoriaus viska pasako apie ji. 

       

    12. Saulius_Stars

      Saulius_Stars

      @Aleksandras_Sabonis jei yra kitu lizdu, kistuku tai manau taip, pvz jei pas tave yra kompe VGA ar displayport tai pirk VGA to HDMI adapter cable, pas mane kitam kompe nebuvo VGA lizdo, tai pirkau DVI-D to VGA adapteri, nes vaizdo plokste turejo DVI-D. Be to as tuo senai domejaus tai gali but, kad klystu, bet mazai sansu, kad klystu.

    13. Diamond_Domas

      Diamond_Domas

      @Freddy_Orton taip, galima juk numažinti frequency iki 60hz turint 144hz monitorių

    14. Mister_Taksi

      Mister_Taksi

      I guess tokiem zaidimam kaip rust/lolui/gta5/pubg nelabai ir reik 144.

      Komentarai visokie, neforsinsiu i guess ekrano pirkimo :35_thinking:

    15. Saulius_Stars

      Saulius_Stars

      @Mister_Taksi apsimoka, vistiek matysi skirtuma nuo 60 ir 75-144fps ypac jei turi gera pc, jei kas pasimazinsi grafikas ir iseis gaut 75-100fps nebutinai 144fps reikia kad atrodytu gerai/smooth, be to 60fps atsilieka 16milisekundziu, o 144fps tik 7 milisekundes. 

    16. Aleksandras_Sabonis

      Aleksandras_Sabonis

      @Saulius_Stars hmm.. dar vis galvojau ar pirkti antra monika. Dekui jeigu ka.

    17. Luc_Ddose

      Luc_Ddose

      Dėl 144HZ monitoriaus - jei matai ir jauti tą lagą, tai visada HZ gali per display nustatymus pasimažinti:

      m9Kqw0S.png

      Bet jei nejauti jokio diskomforto (ko dauguma tikrai nejaučia), tai jau geriau 144HZ sakyčiau, nes turėsi tikrai neblogą vaizdo plokštę, ypač tokiems games, kuriuos išvardijai.

       

      @Aleksandras_Sabonis Apsimoka turėti 2 monitorius, gyvenimas prie PC labai palengvėja, multitaskinti patogiau gali, netgi tą patį sargą lošiant DC ar ts patogiai gali kitame lange laikyti ir nesirūpinti, kodėl kartais neveikia overlay.

    18. Aleksandras_Sabonis

      Aleksandras_Sabonis

      @Luc_Ddose Bet as turiu klausima kurio @Saulius_Stars kurio neatsake (nieko pries) Pas mane tik 1xHDMI monitoriu prisijungti ir VGA idk jungiausi prisijunge nrml laidas bet neveikė. Tai tas yra klausimas jeigu pasiimciau adapterį iš vieno i 2 hdmi ar eitu 2 monikus :/

       

    19. Luc_Ddose

      Luc_Ddose

      Su HDMI neesu bandęs, bet spėju gausis tas pats, kas man gavosi su VGA - splitins tau tą patį vaizdą (duplikuos) per 2 monitorius, nes PC tavo tą inputą supranta kaip vieną monitorių.

    20. Joe_Bidden
    21. Luc_Ddose
×
×
  • Sukurti naują...