Eiti į turinį

Mantas_Asus

Nariai
  • Turinio skaičius

    1.676
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Mantas_Asus

  1. Paskaita komentarus ir manieras ir graudu pasidaro. Kai viena vartotojas pasakė, kai paskaičiuosit kiek kainuoja mašinos eksploatacija gal tuomet persigalvosit :). Reikia ieškoti praktiško mašinos o ne tai, kad pademonstruoti. Nieko prieš esu svajones, Channel parodė viena iš mano mėgstamiausių audinių, bet pasigilinus į eksploatacija norai prapuola. Nors ką norėti mašina vos ne šių metų.

     

    šita dar visai nieko.
    http://www.autogidas.lt/audi-a5-20-tfsi-exliuzive-coupe-2009-0127921554.html

  2. Šiaip dabar mersas e270 130kw 2.7l dyzelis, bet noreciau paimti a6 nauja c7 ar c6 nepamenu bet su grazia morda.

     

    00bb922b75fd06a4f98c57563d7fcbd1123.jpg

    Kažkada ir man tas mersas patiko, bet palyginus audinės ir merso kaina. Tai audine gali gera paimti. Pritariu tavo nuomonei apie audine a6 naujų metų, gražios jos. Bet ir šitie mersai faini.

  3. Iš tavo įkeltų nuotraukų labiausiai patinkanti audi a4, kai dabar pats vairuoju golf, supratau kad vw nėra tokie jau įspūdingi. Jei dabar pirkčiau mašiną tai žiūrėčiau volvo, audi, skoda.

     

     

    O jei kalbant apie audine a4 kuria įmetei tai jų silpniausios vietos turbūt korozija ir važiuoklė, daugiau kaip ir nežinau trūkumų. Jeigu pirkti audine tai a6 2litrų neužmušamas variklis :). Taip pat matau, kad rašai prie visų mašinų automatine pavarų dėže, vairuodamas jas nepatirsi tokio malonumo. Nors žinoma komfortas vairuoti automata mieste.

     

    Jei yra mechanikų, kokia volvo geriausia žiūrėti ? nuo 2000 metų.

  4. Prison Break - vienas geriausiu mano matytu serialu, kiekviena serija vis idomesne. Pamenu kai reikedavo kanors daryti, bet tiesiog negali atsitraukti nuo serialo tai as 1 sezono 22 serijas per diena perziurejau, jos trunka 40min.

    LOST/dinge - turi 6 sezonus, labai idomus serialas, toks itraukiantis, man asmeniskai labiau patiko kalejimo begliai, bet sis irgi veza. Galiu pasakyt kad 1,2,3,5 sezonai ziauriai amazing. o tie seip sau.. bet vistiek siulau!!

    Po kupolu - Kaip simpsonu filme juos uzdenge po kupolu yra man atrodo dar tik 1 sezonas, kuri as jau maciau, tai irgi labai patiko.

    Linksmesnei daliai:

    Univer/Univeras - labai geras serialas trunka 20min, seriju 235, pats esu jau 70 serijoje toks linksmas, atpalaiduojantis nereikia nieko per daug galvoti..

    P.S. rasau ne del milu ir rep rasau tai ka pats maciau ir kas man patiko..

    Dėl univero serial tikrai pritariu vertas dėmesio (kaip komedija). Arrow irgi labai įdomus ir įtraukiantis serial. Po kupolu galiu pasakyti tik pora serijų yra įdomių kitos kažkaip dėmesio nedavė. Patarčiau šitus pažiurėt. Taip pat grynakraujus ir salemas. Pirmas apie vampyrus kitas apie raganas. Sory jei yra klaidų rašau per telefona.

  5. Paskaityk apie ES ekonomiką pirmą,ką mes mėnesį darėm,tada pats įsitikinsi kad ji grius. Aišku ne po poros metų,tačiau griūs.

    Nusišneki konkrečiai... Kaip tau europos sąjunga gali žlugti, gal tu politikas, kad viska jau žinai kas bus ateityje ?

  6. daug kartų važinėjau, bet trasos trumpos tai jokio įspūdžio ir nepadarė. Kita kalba būtų jei trasos ilgis būtų 1-2 km :), o taip tai verta išbandyti kartingų sportą.

×
×
  • Sukurti naują...