Eiti į turinį

Freddie_Mercury

Nariai
  • Turinio skaičius

    527
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Freddie_Mercury

  1. Spoileris

    99be5685bf7d786e665a3de182f178f7996.png

    Didysis Gizos sfinksas – gulinčio liūto su žmogaus galva skulptūra, iškalta antrame pagal didumą mieste "Las Venturas" centrinėje dalyje, netoli nuo didžiojo rato. Tai didžiausia monolitinė skulptūra GTA San Andreas žaidime.

    • Patinka 1
    • Už 1
  2. "Sargaraštis"

     

    Jau pavasaris įpūsėjo
    Sargui devyni metai suėjo
    Kelsiu čerką už visus
    Sargo daužytojus diedus

    Atsigręžkim į tuos laikus
    Nuostabius ir nepakartojamus
    Ten bazarai, repas ir karai
    Buvo juoko ne menkai

    Bėga laikas visagalis
    O Kuku vis dar beraštis
    Reiktų jam susimąstyti
    Ir jo paskyrą ištrinti

    Sargas juda kaip priklauso
    O Barise verchatura laužo
    Su tropekiniais pabaigta tema
    Vyrai aš atėjau su taika

    Nežinau, ką ir bepridurinti
    Man jau laikas gulti
    Bonkė jau į pabaigą
    Aš panašus į gatavą
     

    • Patinka 3
    • Už 1
  3. 2019-01-08 at 00:05, Dauzymo_Dievas rašė:

    Pasiulymas butu toks: kas savaite forume daryt eventa, kuriame bus galima laimet 12 valiutos. Principas butu visai paprastas, mazdaug 19-20h, kuomet didesnis aktyvumas, paslepti kazkokioje temoje tam tikra simboli, o ant jo pirmiau paspaudes zmogus laimetu 12 valiutos.

    Simboliai kiekviena savaite butu skirtingi, todel butu sunkiau ji pastebet. Be abejo jis turetu buti gan smulkaus srifto, kad nebutu galima jo lengvai pamatyti. Kalbant apie priza, jis gali buti nebutinai toks, bet manau butu logiskiausia.

    Pabandziau cia kazka, bet tikriausiai cia visiems neidomu kas ka siulo...

    Va šitą padarom, bus zjbs

  4. prieš 3 valandas(-ų), Allan_Walker rašė:

    Sveiki. Siulau sukurti nauja komanda t. y. ta komanda su kurio galima bus zvejoti ant pinigus, ir nereikes jokiu tarpininku. Nes buna taip kad uzidrbi sau pinigus ir nori padidinti, ir ateina kazkoks tarpininkas ir nunesa visus pinigus. Tai Gal Bumeris padaryk kokia /zvejoti [V_P][SUMA]

    Sėkmės.

    Chatinau kažkada su Bumeriu ir siuliau būtent tokią idėją, bet jis griežtai pasakė, kad to nedarys, kadangi, tai daryti yra beprasmiška ir labai sudėtinga, kas nors kiek gaudosi programavime supras dėl ko. O šiaip tai tą žvejybą jis darė ne azartiniams žaidimas, tai tiek :)

  5. "Auksinis protas" - Manau kiekvienas žinote šią laidą, tai manau sarge būtų visai nieko kažką panašaus padaryti.

    "Jokių kliūčių" - Šitą laidą tikrai turėtumėte žinoti, esmė tame, kai buvau armijoje, treniruotėse virš vandens pastatydavo /reidas iš visokių kliūčių ir barjerų, tai tekdavo per juos bėgti, bet aišku Bumeris ar Tautrimas galėtų savo kliūtis pastatyti, manau tikrai šis eventas susilauktų daug dėmesio, nes nieko iki šiol kažko panašaus nemačiau.

    "Bulių kautynės" - Tai manau būtų irgi visai puiki pramoga žaidėjams, tarkim būtų mašina Sandking/Dune ir turėtų kažkuris kažkurį susprogdinti, taip tas žaidėjas keliautų į kitą etapą ir pnš.

    "Orientacinės lobio ieškojimo varžybos" - Manau būtų kažkokią komanda iki 2-3 žaidėjų, ir tiesiog turėtų ieškoti visokiausių užuomenų, vietų, kažkas panašaus būtų, kaip per filmą "Kodas L.O.B.I.A.I", nuo kiekvienos užuomenos turėtų pereitį prie kitos ir stengtis suprasti, kas tose užuomenose parašyta ir galiausiai pasiekti lobį, aišku reikėtų labiau apsvarstyti šią įdėją, kaip kas turėtų atrodyti ir būti iš tiesų, bet principas, kaip mano.

    Na štai tokios mano įdėjos, nežinau ar jas įmanoma įgyvendinti, bet bandžiau sugalvoti kažką neįprasto, nes kiek žinau, to dar nebuvo.

     

    • Už 1
×
×
  • Sukurti naują...