Eiti į turinį

Kestutis_Litulskis

Nariai
  • Turinio skaičius

    637
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Būsenų atnaujinimai parašė Kestutis_Litulskis

  1.  

    1. Greg_Scarpa

      Greg_Scarpa

      ce ta jusu loterija scem ira, praeitais metais pirkau biletus kap milionerius o laimėjau neko nepatikima kontora ce, nezinau kur atministtracija ziuri ir praleidze tokus event/loterias, ce ira apgaule neks nepasitikekit ir nepirkite,!!! ce manau simonyte su savo kacapais irgi rankas prikisus net zaidimose bando pasipelniti!!! gerb nauseda darik tvarka ir interneto erdviaje!!! bige-murselago tu esi admin moderator dpkt ir tt, prasau tave adkrejpti demiasi i sita saraskino kontora, je ce tik pynigus plauna is varsgu zaideiu!!! admin-bumer/tautrimas-juska jus esate sio serverio savninkai, prasau ir jusu pazureti kas ce viksta!!! as jums sakau ce bizpridelas visiskas!!! tikios mano zodis bus isgirstas, manau ira daugeu niukenteiusu zmonju, galime visi susiburti ir parasiti rasta visu nukenteiusiu administradciai gal tomet mus visus supras-nes leudis tai gale ir stipribe!!! venas uz visus ir visi uz vena!!!

    2. Greg_Scarpa

      Greg_Scarpa

      ponas erikas-pavarde prasau is jusu sulaukti acakimo kodel ne pac skelbete loteria, o jusu darbotojes??? manau jus esate prisidirbes ir biote pac skelbti busienuose nes pac suprantate kat usiimate toke veikla kuri galbut net nera legali is surinktu pinigu jus net nemokat mokescu 100proc!!! tikiosi sarg.lt vmi patikrins tai!!! jus tik pilduotes savo budzeta ir te ale prizai pas jus bus isdalinti taippat gauti abgaules budu is kitu varksu kurems garantoju yra pazadeta pinigine ismoka us taj kat je parems jusu sita afera o istikro gaus tik asaras centus ir jus sakisit nu va prasti metaj buvo neks nepirko biletu mazas pelnas ir tt!!! as norju pamatiti visus israsus ir saskaitas kaip tvarkote savo loterios bugalteria kaip gaunate pinigus kajp je investojami i prizus kaip kada is ko ir us kek gaunate prizus noriu kat visa info butu vesinama kitu atveju krepsiuos i teisma!!! ir tikraj rasiu bendrazigius kure taip pat galvoja kaip as galvoja ir jus ir jusu visa sita aferu kontora bus perdota aukstesnem intstanscioms 9ar kaip tas zodis raosis0!!!

    3. Greg_Scarpa

      Greg_Scarpa

      gerb. erikas-pavarde ar jo actovas laukiu jusu isamiu acakimu ir ko greiceu!!!

    4. Kestutis_Litulskis

      Kestutis_Litulskis

      Iš kur pas tave tiek drąsos, kad po mano būsenomis komentuotum?

    5. Greg_Scarpa

      Greg_Scarpa

      as esu us tiesa sarg.lt serverije ir man idomu is kur pas jus tek drasos dariti tokus dalikus ir abgaudineti servero zaidejus??? as pasistengsu kat sita jusu kontora neisilaikitu

    6. Kestutis_Litulskis

      Kestutis_Litulskis

      Tam ir įmetu į būsenas forumo temą, kad mažiau tokių kaip tu atsirastu. Su xp žmonės pasispaudžia, pasiskaito ir viskas aiškiai atrodo

    7. Greg_Scarpa

      Greg_Scarpa

      ka jus ce skiedzet dabar, ce paspausi ir iskart pinigus atims!!! nespauskite zmones susimildami!!! abgavikai aferiugos ce darbojesi!!!

    8. Greg_Scarpa

      Greg_Scarpa

      gerb erikas-pavarde as matau kat jus delojate jokucio rekcija o acakiti nesugebate!!! tai tik yrodo kat esate nusikaltelis ir usimate netejsetais dalikais!!! jejgu nesulauksiu acakimo is jusu per šiandien busite perdotas acakingems asmenims!!!

    9. Greg_Scarpa

      Greg_Scarpa

      tajgi ponas erikas-pavarde prasau dabar atsakiti!!! vakar buvo pirkta trisdesimts [30] biletu is jusu darbotojo black-umo taceu nesu irasitas jusu padaritam sarase!!! vadinasi tai tikrai abgaule ir dabar nej pinigu nej biletu!!! saraskino kontora sita perdosu i epolicia!!! NEKAS NEPIRKIT BILETU CE TIKRAI FEJK!!! IS PATIRTES SAKAU DABAR!!! AS APE JUS PARASISIU STRAIPSNI!!!

  2. Gražus žaidimas, ačiū vyrams, bet ne Saboniui

    1. Gabrys_Owned

      Gabrys_Owned

      Reik žmogaus kaip Kleiza, kurie galą gali sužaisti. Tik tiek.

    2. Naikon_Glitched

      Naikon_Glitched

      @Gabrys_Owned Žaidėjo kaip Kleiza nesukursim (Iggy po sezono Eurolygoj manau bus arčiausiai to), bet šitą bičą iš gifo prie rinktinės vairo galim pastatyt... 

      200.gif

    3. Gabrys_Owned

      Gabrys_Owned

      Jaska yra ilgas projektas, per mėnesį laiko rinktinę pastatyti ant jo krepšinio filosofijos mano manymu yra neįmanomą. Barcą pirmam sezono starte prie Jaskos labai ilgai strigo, kol ant galo pramušė ir ėjo ahujenai(aišku, vistiek prapilė finalą), bet mano manymu Maksvytis viskas buvo gerai su juo. Tiesiog trukstą žaidėjo, kuris likus porai minučių pasiimtu kamuolį ir sakytu komanda:

      - Vyrukai, atėjo mano laikas, jus bukit pasiruošę savo pozicijose, aš susitvarkysiu.

      Bet gailą, kad turim tik NBA bokštus, o apie Grigonį kalbėti kaip apie rinktinės lyderį, tai kžn, bičas šiam čhampe ant galo realiai nieko nepadarė.

       

    4. Naikon_Glitched

      Naikon_Glitched

      Nežinau, tokio lygio treneris kaip Šaras sugebėtų greitai persiorientuot ir paruošt komandą mėnesio laiko turnyrui + vos ne puse dabartinių jau yra matę jo sistemą. O ir ne tik apie paruošimą, bet jo reagavimas realiuoju laiku kas vyksta aikštei yra kito lygio nei paskutiniu rinktinės trenerių. Apie sugebėjimą išsireikalaut to ko reikia nė nekalbu :D Su Šaru nors trenerį su kiaušais ir smegenim turėtume, ko tarp žaidėjų sunku surast, net ir apie tuos pačius teisėjus kalbant, duotų ir tiem spaudimo. 

      Su Maksvyčiu gal ir viskas gerai, bet ir su Adomaičiu viskas buvo gerai, bet rezultato nematyt...

  3. 4c6738f5153bef851f47071d43cb4aa58.jpg

    1. Trilo_Bit
    2. Scott_Evans
    3. Renis_Auto

      Renis_Auto

       kas cia per randomai kowojaXDDDD wisus i wienus wartus perpisciau, kaip mejwederis mcgregora

  4.  

    1. Scott_Evans

      Scott_Evans

      jus prasiciuhinkit su tokia „muzika“

    2. Dont_Work

      Dont_Work

      e pats sukurei gal asile

    3. Scott_Evans
    4. Paslednas_Gaidys
×
×
  • Sukurti naują...