Eiti į turinį

Myth_Water

Nariai
  • Turinio skaičius

    461
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Myth_Water

  1. Mano vasarėlė 2019

     

    Kaip ir kiekviena vasara taip ir ši - buvo unikali, nuostabi, šilta ir nepakartojama. Mano vasaros pradžia nebuvo " saldi ", kadangi tuo momentu buvau abiturientas ir poilsis, atsipalaidavimas, tai buvo tik mano troškimas. Mat šiuos malonumus man atstojo 12 klasės egzaminai ir didžiąją laiko dalį teko praleisti ne kur kitur, o namuose, kad egzaminams būtų pasiruošta nepriekaištingai.

    Pasibaigus egzaminų maratonui, vasarą pradėjau leisti taip kaip ją mėgstu. Kadangi gyvenu pajūrio mieste - Klaipėdoje, jūra - tai buvo pagrindinė vieta, kurioje mėgdavau leisti dienas su draugais ar šeimos nariais deginantis saulėje, maudytis prie jūros, žaisti paplūdimio tenisą, bei žinoma kaipgi be paplūdimio tinklinio. Mano aplinkoje vasara be dviračių - ne vasara, todėl dviratis buvo mano dar vienas iš laisvalaikio praleidimo būdų. Draugų kompanijoje dažnai važinėdavome su dviračiais iš Klaipėdos į Palangą, iš Klaipėdos į Juodkrantę ar Nidą. Unikalūs gamtos vaizdai, supanti aplinka, atsipalaidavę žmonės, tai priežastys kodėl esu pamilęs - Kuršių neriją. Manyčiau taip galėčiau apibūdinti savo vasaros kasdienybę, kol vieną dieną, kaip ir kasmet kiekvieną vasarą išvykstame su šeima į tolimą kelionę.

     

    Šįkart kelionės vieta, kurią apkeliavome buvo - Italija, o tiksliau pietinė jos dalis. Kelionės pradžia Italijos mieste Neapolis, būtent čia išsinuomavome automobilį ir pradėjome važiuoti piečiau į Italijos apačią, kol pasiekėme Amalfio pakrantę. Šioje vietoje iki soties prisižiūrėjome nuostabių gamtos vaizdų. Kur žiūri visur gražu, šilta, ryški mėlyna jūra, tvarkingi paplūdimiai ir vietiniai paplūdimio barai, atmosfera ten tiesiog buvo labai nuostabi, tai vieta į kurią sugrįžčiau po kelerių metų dar kartą, nes ši vietovė dėmesio yra tikrai verta. Po šios vietos aplankymo stabtelėjome Italijos pietiniame taške Kalabrijoje, kuri buvo savaip įdomi, mat pietinė Italijos dalis yra kiek skurdoka ir tai puikiai matėsi. Sekanti stotelė, kurią praminiau Havajais ar Bahamų salomis - Gallipoli, būtent kas man išliko iš šios vietos, tai jūros skaidrumas, paplūdimių smėlio švelnumas, tai buvo tiesiog rojaus kampelis, kurioje buvo taip gera. Tada nuvykome į turistinį miestelį - Vieste, kurioje praleidome keletą dienų ir grįžome į miestą iš ten kur pradėjome visą kelione - Neapolis, kurioje aplankėme Vezuvijaus ugnikalnį, bei pamatėme patį Neapolio miestą, kuris man sudarė didžiulį įspūdį vien dėl to, kad pajutau šiokį tokį kultūrinį šoką. Miestas tikrai nebuvo tvarkingas, buvo visiškas chaosas, kur tik pažiūri visur garsai, kvapai, vaizdai...tik spėk orientuotis kas vyksta aplink tave. Taip baigėsi mano nuotykis Italijos šalyje.

     

    Po kelių savaičių po Italijos kelionės išvykome keliom dienom į Slovakiją užlipti į aukščiausią Lenkijos viršukalnę, taip gal tai jums skamba keistai, bet mes užlipome į Lenkijos viršukalnę, tiesiog lipome iš Slovakijos pusės į šį kalną. Šio kalno pavadinimas - Rysai, o jo aukštis 2503 m. Taip šio kalno aukštis nėra įspūdingas, tačiau užlipimas į šią viršukalnę kainavo labai daug fizinių jėgų. Mat kelias kurį įveikėme buvo 20 km. ( 10 km. į viršų ir 10 km. į apačią ). Tai buvo mūsų pirmoji tokio tipo kelionė. Ar man patiko ši kelionė? Dar dabar negaliu atsakyti į šį klausimą, nes buvo savų + ir -.

     

    Na vasaros dienos jau keliavo į pabaigą, o šią pabaigą apvainikavo mano esamo universiteto pirmakursių stovykla. Patirtis šioje stovykloje buvo tikrai WOW. Stovykla buvo tikrai sakyčiau universali, nes joje buvo tikrai visko ir informacijos apie patį universitetą, specialybę, užduotys, na ir kaip be eilinės " pjankės ". Norėčiau labiau išskirti šioje stovykloje vykusias užduotis, kurios privertė kiekvieną ten esantį žmogų išeiti iš komforto zonos, nes pagrindinis užduoties akcentas buvo atlikinėti visas užduotis nuogiems. Taip mano mieli skaitytojai jūsų akys neapgauna, mes tai turėjome daryti nuogi įvairios estafetės ir t.t. Pirmą kartą sutinki savo būsimus kursiokus, o jau pradedi bėgioti nuogas, sakyčiau tai buvo įvykis, kuris liks man visą likusį gyvenimą prisiminimu.

     

    Tai štai tiek apie mano vasarą, kurioje sukaupiau daug pozityvumo, gražių prisiminimų, naujų patirčių, bei žinoma sutikau dau naujų žmonių.

    • Patinka 3
    • Haha 2
    • Už 2
    • Prieš 1
×
×
  • Sukurti naują...