Eiti į turinį

Matt_Versace

Nariai
  • Turinio skaičius

    933
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Matt_Versace

  1. dabar turiu rx200s su cleito 120, pries tai turejau ijusta, tai jei su ijust dienai uztekdavo vieno pylimo, kartais max dvieju, tai dabar su cleito 3 uzpylimai eina jei daugiau garinu. intensvyviau rukant skystis krenta akyse, bet aisku nera taip baisiai kaip kituose kaitikliuose, priprantama

  2. Tikrai nerasi labai geros ir veiksmingos programos, nes tokių nebūna. Kiekvienas programas susidaro ir naudoja pagal save, savo poreikius. Šiaip jos yra visos iš esmės panašios, juk naujo dviračio neišrasi. Kaip supratau esi pradedantysis, tai kad tavo sportas nebūtų laiko švaistymas, tikrai rekomenduoju paskaityt straipsnius http://www.kulturizmas.net/http://revofit.lt/ (jei neveikia gali per FB susirast grupę "Revoliucija-Visapusiškas tobulėjimas"), rasi labai labai daug naudingos informacijos. Sporto programų kartais paieškau  http://www.kulturizmas.net/forumas/f43-treniruociu-programu-kritika , paskaityk komentarus, gal ką išsirinksi. Nu žodžiu, pasinaudok puslapiais kur numečiau, nes sarge nieko gero nerasi. Tikiuosi padėjau, sėkmės siekiant rezultatų! :)

  3. Iki 1000 Lt geriausi variantai mano nuomone tik Nokia Lumia 625, Samsung Galaxy S3 mini, Samsung Galaxy Ace 3. Geriausias variantas būtų susirinkt dar 100 LT ir nusipirkt Nokia Lumia 820, Nokia Lumia 920, Lg Nexus 4. Geriausias variantas būtų LG Nexus 4 ar kažkuri Lumia, jei mėgsti windows phone. Ir patarčiau pirkt ne iš bitės ar dar kokių tinklų, o iš Mobilios linijos ar kur kitur, nes kaina žymiai skiriasi. :)

  4. Tikrai Aprilios SR 2002metu variklis nekoks? Kaip tik tyčia ir susidomėjau juo

    Aš asmeniškai niekada jo nepirkčiau. Aišku jei prižiūrėtas ir tvarkingas - kodėl gi ne, gal ir neblogas variantas. Gali daugiau nuomonių paklausinėt tų, kurie supranta.

  5. Šiuo metu turiu Aprilia SR 50 R 2011 metų, toks kaip 2 skelbimas ir Peugeot Speedfight. Nusipirkau SR - į Peugeot nebenoriu žiūrėt. Aprilia geresnis visapusiškai - tiek varikliu, tiek trauka, tiek komfortu. Jau turiu antrą tokį pat SR ir problemų dar neturėjau (kalbu apie naujausią). Piaggio motoras laikys ilgai, dalių rasi nesunkiai. O apie Peugeot - barška, sunkiai važiuoja, bent jau mano. O apie raudoną SR - nežinau, neesu susidūręs su tokiu varikliu, bet žmonės kalba, kad morini variklis nieko nelaiko. Žodžiu, aš visom keturiom už SR (naujausią).

  6. Kam prašo aktyvacijos kodo, išjunkite žaidimą, nueikite į "My Documents"/Euro Truck Simulator 2 ir ištrinkite failą "live_streams.sii". Eikit į žaidimą ir vėl bus viskas gerai iki kito karto. Manęs kaskart kai prašo kodo, nueinu ištrinų tą failą ir toliau žaidžiu. Kai turėsiu laiko, įdėsiu savo nuotraukų.

×
×
  • Sukurti naują...