Eiti į turinį

Jackas_Armanis

Nariai
  • Turinio skaičius

    883
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Jackas_Armanis

  1. Jūsų Vardas_Pavardė: Jackas_Armanis
    Jūsų idėja (aprašykite kuo išsamiau): Sukurti laikiną kaip ir darbą. Tai yra, kad per tam tikrą šio event'o laiką būtų galima pristatinėti mašinas į tam tikrus punktus galėtų būtų randoom.

    Event' o veikimo principas toks:

    Serveryje, kažkur būtų palikta mašina į ją įsėdęs žmogus turėtų pristatyti ją į tam tikrą vietą sveika, na bent 50%hp. Tačiau kai žmogus įliptų į šiam event'ui  skirtą mašiną visiem serveryje praneštų, kad V_P rado mašiną. Tų žmonių tikslas būtų  pavogti iš jo mašiną ir patiems nuvaryti į CP. Žmogus sudaužęs/susprogdinęs ar kaip kitaip pakenkęs mašinai gautų -1 tašką. Šiai mašinai neveiktu komandos /taisyti /gydyti. Jeigu jis norėtų susitvarkyti mašina vienintelės galimybės Mechanikai arba garažai. Tačiau turi būti atsargus, kad mechanikas pats nepavogtų iš tavęs mašinos. Na, o daugiausia mašinų pristatęs žmogus laimėtų event. Šiam event'ui būtų galima skirti keletą dienų ar net savaitę.

     

     

    2) Kadangi švenčių metas, tai būtų galima visą žiemos event'o laikotarpio metu padaryti akcija, per kuria serverio senbuvis turėtų apmokyti, aprodyti ar kaip kitaip padėti serverio naujokui SARG.lt serveryje. Event'o metu būtų galima naudotis visomis programomis kuriomis galėtume įamžinti akimirkas. Na, o vėliau aprašyti forume nuo A iki Ž jų istoriją. Prizas būtų įsteigtas tai porai, kuri sukurtu geriausia bendrą akimirką. Tai nustebintu ir pamalonintų dauguma žaidėjų, o kartu ir tai būtų įdomus užsiėmimas.

  2. Šiaip šitie procai nelabai laiko... ir anksčiau išvardinti pc yra vidutinės kokybės, bet kaip už tokia kaina neblogi. Bet kaip sakoma skupūs žmonės moka du kart. Turėsi bėdų su kaitimu iškart sakau. Bent jau už 2k vertėtų paieškoti nes vėliau gailėtis pradėsi, kad pirkai...

    Patarčiau susirinkt iš dalių, bent jau galėčiau surinkt jeigu domintų už 2-2,5k jeigu negaila būtų, bet bent jau neturėsi jokių bėdų :)

    O šiaip gražiausiai žiūri šitas: http://www.ebay.co.uk/itm/Vibox-Dynamo-AMD-Six-6-Core-Radeon-Gaming-PC-Desktop-Computer-16GB-RAM-1TB-/190817349361?pt=UK_Computing_DesktopPCs&hash=item2c6d99aef1

  3. Mazytis pataisymas ieni ne i Play Store,o i Google Play.O iOS 7 jau nebepriienama jau 1G,2G,3G,3GS iPhonams.

    Vieną žodį prieš tai praleidau..

    Aš ir rašiau, kad džiugu jog dar 4s palaiko..

  4. Aš kaip ilgametis Apple produkcijos propaguotojas galiu pasakyt, kad kol kas kažko geresnio neradau. Aišku kiekvienas gaminys, turi savo pliusų ir minusų.

    Bet jeigu kalbant, apie telefonus rinkčiausi tik iPhone, galbūt jau pripratau ir pasakysit, kad esu auka, bet jeigu šis telefonas, kaip daugelis tik regėję esa jį savo sapnuose, būtų š.. Kam tada aš juo naudočiausi 4 metus iš eilės?

    Samsung'ai manęs tiesiog netraukia, kiek domėtis teko rimtesnėse šalyse apie juos atsiliepimai blogesni negu iPhone. Vienas iš pagrindinių perkrautą OS. Ar nors vienas iš jūsų naudojatės tokiomis programomis, kaip :

    Music HUB, Social Hub, ChatOn, GameHub, Soun&Shot, AirView, Air Gesture...? Visos šios programėlės tik veltui apkrauną telefono OS, kuri vėliau neleidžia jai pilnai dirbti. Kiek pastebėjau Samsung'ai iki pirmo mėnėsio yra tiesiog nuostabūs, bet kai tik įeini į Play Store ir pradedi siūstis visokias nesąmones, o kartu su jomis parsisiunti virusą, tavo telefonas pradeda laginti ir strigti..

    Bet visgi žmonės nekreipia į tai dėmesio pirkdami telefoną. Kai jo paklausi kodėl perki S4, o ne iPhone 5 jis tiesiog atsako jame daugiau funkcijų.. Būtų labai smagu, jeigu jas išnaudotų bent 50 proc... Asmeniškai, aš jose nematau nieko reikalingo ir gero... Tokiems žmonėms patarčiau nešiotis kompiuterį ir per skype būt užsisakius skambučius į telefoną, turėsit labai daug funkcijų..

    iPhone renkuosi tik todėl, kad jame viskas, ko man reik yra prieinama už dyka ir lengva naudotis.

    Dar vienas Apple pliusas OS ji yra išdirbta pilnai, nuo 6 versijos praktiškai ne užlūžtanti. O ir kiekviena iOS nauja versija yra prieinama, beveik kiekvienam telefonui. Džiugu, kad 7 versiją vis dar palaikys 4s..

    Čia yra vieni iš svarbiausiu skirtumų tarp šių telefonų. Jeigu būtų tam laiko ir noro jų galima būtų prirašyti n...

    Išejo iphone 5s ir c,bet priskiu greitai 4s.Mano manymu iphone geriausi telefonai ir Samsung viską atkartoja nuo Iphone

    Patarčiau pasitaupyti ir pirkt 5, nes 4s jau gana senas skaitosi...

    O dėl kopijavimo tai čia 50/50..

    Visgi iPhone sukūrė pirma SmartTouch telefoną. :)

  5. Net tyngiu skaityt,laisvas ,gali keliaut is cia.

    Bet vis tiek perskaitei, kad ir parasei, kad "net tyngiu skaityt" gali mane apgaudinet, bet saves niekada gyvenime neapgausi, dar vienas patarimas...

    As taves paprasiau nerasyt valink ar panasiai, bet tu vel parasei, parodei, kad negerbi saves, isimink ir sita - ne manes, bet SAVES NEGERBI!

    Laisvas sakai, cia pagal tave tu mane laikei surakinta ar kaip? Paaiskink, nes nesuprantu, as lyg tai ne armijoj ir ne zonoj sedziu, kad kazkas man kazkam leidima duotu.. Keistai tu cia vel bendrauji...

    Jei nemoki kaip lygus su lygiu kalbet, tai parasyk, kad su negalia esi as suprasiu ir neberasysu sitoj temoj.

    P.S. Aciu uz supratima!

  6. Vel tu man aiskini, as sakau tu man neaiskink, nes tu man esi NIEKAS, atsimink, dar karta sakau!

    Nieks taves neklausia idomi ar neidomi, as parasiau, o tau sprest apie ja, ignoruot ar padekot ir galbut pasinaudot patarimu kada nors gyvenime...

    P.S. Jeigu tu vel rasysi, kad valint ar panasiai, tai geriau nerasyk, nes tu nemoki bendraut, arba atrasinek kaip zmogus arba isvis neatrasinek tai protingesnis atrodysi. Cia vel patarimas tau, ateiciai.

  7. Neatrodo.nu tai ko tada ateini i tema ir gazdini,valink is cia.

    Gal ir neatrodo, bet kaip yra nezinai, taip, kad as tau normaliai parasiau savo nuomone, o tu cia mane "spardai" jau, normaliai atrasyk, gal as pakeisiu savo nuomone ir t.t. O nepisk cia man proto, kaip kokiam mokinukui..

    Ar as tave gasdinu ?

    Neaiskink ka man daryt, nes tu man esi niekas, atsimink NIEKAS!

  8. Nesimato kad augi,grybai ir tie greiciau auga nei tu.Vaikais tikrai tokiiais "achuienais" kaip tu nesirupinu niekada,eina kai durneliai i tema ir sneka nesamones,tu nei esi laukiamas ir nemanau kad kada busi,Gali valint is cia.O tu ziuriu pagal zaideju " nick'us " nuomonme susidarai apie pati zmogu realiame gyvenime,tai durnius tu gal ar kas tau,cia mano tik nick,joks as nesu mafijozas,o del to kad nk nepoadarysiu tj labai klysti,Utena , ausros 3-4 lkai busi duok zinot iseisiu i lauka ir galva suspardysiu,tik su ta salyga jei neisi i mentuka kaziolintis.Gerbiu tuos kurie ateina,pasisvceikina i mano tema ir panasiai,o ne tuos kurie tokie kaip tu atsliauzia ir pizdielina pievas...

    Suspardysiu galva sakai, kodel tu esi uztikrintas savim? Tau neatrodo, kad galbut klysti..?

    Jei nori pats atvaziuok Elektrenai Sarkines 5. As nedebilas, kad vaziuociau iki Utenos del 10 minuciu..

×
×
  • Sukurti naują...