Eiti į turinį

Narik_Pavlik

Nariai
  • Turinio skaičius

    1.006
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Narik_Pavlik

  1. Taip ir maniau :D butent 23:53 buvo pakibes zaidimas, lyg zinodamas pasidariau pora nuotrauku kaip rodo visus esc. Ir video matome kaip specialiai pribegau prie angaro nusizudyti, kad padaryciau reloga

     

    Spoileris

    5c85d450c9dacfc73fd8d46136394391500.png

    Spoileris

    eb7750fa89e481a013d81842a1233ee0139.png

     

  2. Blet kox idomumas su ta automatine pavaru deze ? Inpisi begi ir vaziuoji Gazas stabdis :D , aišku kad mechanine

    automato patogumas tau minusas? gazas stabdis ir vaziuoji nei sankaba minkyt nei riciaga torcint nereik ir cia tau blogai?

    1375007_579527115446224_322307095_n.jpg?oh=fdc7f2c72176820e615e76617a78408c&oe=524D0724&__gda__=1380788168_9b35b5e26c29cec86bddf5204e39b037

  3. Taksi II firmos direktorius Edgaras_Grimali

    Direktoriavimo laikotarpis: nuo 2012 – 12 – 11 iki 2013 – 06 – 19 (6 mėn. ir 8 d.)

    Kas jau kas, bet Edgaras yra tikrai vertas būti įamžintu šioje temoje. Šis žmogus praleido pilnus pusę metų valdydamas taksi antrąją firmą. Vien jau skaičius rodo, kad vadovas Grimali buvo išskirtinis. Daugelis man pritars, kad jis buvo geras, atsidavęs savo darbui direktorius, kuriam nestigo nei idėjų, nei laiko, nei noro puoselėti taksistų darbą. Naujovių jis taip pat įnešė, tokių kaip vairavimo mokykla. O svarbiausia tai, kad šios naujovės turėjo praktinės naudos, kurią įrodė laikas. Laikas, per kurį Edgaras perstovėjo septynis skirtingus taksi pirmos firmos direktorius, laikas, kuris neliks be pėdsako taksistų istorijoje. Be to, turėkime omeny, kad taksi – tai darbas, nuo kurio pradeda daug naujokų, tad ateityje, prisimenant senus laikus, daug žaidėjų prisimins tave, Edgarai, kaip pirmąjį savo direktorių, tavo laikus – kaip geriausius savo laikus. Tariu tau ačiū visų pas tave dirbusių taksistų vardu ir linkiu sėkmės siekiant to, ko nori tu.

    Tekstą paruošė - Danas_Shady

    • Patinka 1
    • Už 1
  4. Sveiki, per pastarąsias 4 dienas buvo renkamas naujasis Grove Street direktorius. Senasis gaujos vadeiva buvo nušalintas dėl daugybės pažeidimų ir manau dauguma jūsų žinote apie tai, tad net nesivarginsiu visko išaiškinti. Anketų kaip bebūtų keista sulaukėme daugiau nei tikėjomes - net 35. Atsižvelgiant į dabartinę gaujų padėtį serveryje tai yra tikrai nemažas skaičius, bet ar visi, kurie pildė anketas yra tikrai pajėgūs valdyti gaują? - Ne. Šiais laikais būti gaujos vadu yra ypač sunkus darbas, tad stengėmės atrinkti kuo stipresnį asmenį šiam postui ir tikimės, kad mums pavyko.

    Kandidatai:

    • Gytis_Han - Žinau, kad esi tinkamas gaujai ir turi tame patirties, tačiau tavo paraiška atrodė nerimta. Žaidime sutikau vos kartą renkantį paparčius, daugiau net nėra ką ir pridurti.
    • Erniux_Pro - Tavęs visiškai nepažįstu ir nesu matęs, bet girdėjau, kad turi šiokią tokią istoriją su gaujomis iš senų laikų ir tame turi patirties. Žaidime esi Cosa Nostra mafijos narys, aktyviai dalyvavai mafijos veikloje. Viskas būtų buvę gerai, bet sužinojau, kad mafijos veiklos metu tiesiog važinėjai ir rinkai paparčius vietoje to, kad kariautum už Cosa Nostrą - šito netoleruosiu.
    • James_Fantom - Pildai į mafijos/gaujos direktoriaus postą jau 5-tą ar 6-tą kartą, savo anketomis visada sudomini, tačiau žaidime visada parodai savo minusus. Tau pastoviai pakiša koją silpnas aktyvumas ir nesutarimai su kitais serverio žaidėjais. Ir beje, kodėl taip norėdamas valdyti mafiją ar gaują esi teisėsaugininkas?
    • Rytis_Eroz - Patiko anketa, nepripaišei per daug, parašyta viskas ko reikia. Turi daug patirties direktoriavime ir esi darbingas, galvą ant pečių turintis žmogus. Žaidime visada didžiąją laiko dalį skiri darbui, nesvarbu ar pertraukos metu ar ne darbo dieną - tu vistiek atlieki savo pareigą ir dirbi. Visada matydavau, kad esi aktyvus žaidime ne tik per direktorių rinkimus. Turi daug vertingų pliusų, nurungei kitus kandidatus ir tikiuosi, kad su gaujos lyderio postu susitvarkysi. Sėkmės!

    Naujasis Grove Street gaujos direktorius - Rytis_Eroz

  5. Sveiki, kaip jau žinote per pastarąsias 5 dienas buvo renkamas naujasis reporterių direktorius. Senasis atsistatydino savo noru.

    Anketų pildymo forma šįkart buvo kiek sudėtingesnė nei įprasta - t.y. ne tiesiog atsakinėjimo į klausimus, o rišlaus teksto suformulavimo atsakant į tuos pačius klausimus ir tikiuosi, kad visa tai pasiteisins.

    Sudarydamas sunkesnį atrankos į dir. postą variantą, tikėjausi sulaukti įtin mažai anketų, tačiau pasirodė net 37. Bravo, tačiau kaip visada iš tų 37 - atrinktos būna vos kelios.

    Pagrindiniai kriterijai buvo - raštingumas, aktyvumas ir situacija forume (įspėjimai ir kt.)

    Žinot, kad nemėgstu tempti gumos, tad einame prie kandidatų:

    • Nerijus_Alksninis - Viskas buvo puiku, kol nepamačiau šito. 46f418cf28e66ff76489917062a0df08251.png Viena paskyra - vienam žaidėjui. Ko gero nebūtų nieko džiuginančio, jeigu tau esant direktoriaus poste su tavo paskyra pradėtų žaisti kiti asmenys. Tokios rizikos prisiimti negalime, daugiau kaip ir nieko aiškinti nereikia.
    • Edvinas_Exelis - Viskas taipogi būtų labai gerai, tačiau vėl panaši situacija, kaip Nerijaus. Užpildei į reporterių direktoriaus postą ir nespėjus pasibaigti rinkimams tapai Immortal mafijos pavaduotoju. Viskas.
    • Misteris_Bsas - Patiko anketa, žaidime taipogi pasirodei neblogai, aktyvumas nei mažas nei didelis, vienu žodžiu - gerai, bet ne taip, kad galėtum nurungti sekantį kandidatą. Per daug neišsiplėsiu.
    • Dovis_Trent - Anketa buvo būtent tokia, kokią norėjau pamatyti. Patiko idėjos, patiko tas, kad neprifantazavai ir „nepripaišei“ to, ko nereikia. Aktyvumas žaidime vieną diena buvo vienoks, kitą dieną kitoks, tačiau to pilnai užteko ir dar su kaupu, ir visą tą laiką toliau tvarkingai dirbai reporteriu. Labai didelis pliusas, kad esi TOP 1 vietoje pagal reporterių darbo patirtį, kas yra labai pagirtina. Turi viską, ko reikalavome šiuose rinkimuose ir su tuo tave sveikinu.

    Naujasis reporterių direktorius - Dovis_Trent

    Naujajam direktoriui nepavykus išbūti poste 14 dienų - direktorius perleidžiamas Misteris_Bsas.

×
×
  • Sukurti naują...