Eiti į turinį

Kcus_Kcid

Nariai
  • Turinio skaičius

    164
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Kcus_Kcid

  1. ŽUDIKAS VALERA

     

    2016-10-31 Į SARG.LT serverį pirmą kartą prisijungė Valera kuris troško įgyvendinti slapčiausias savo svajones kurių negali įgyvendinti realiame gyvenime. Valera pradėjo žaidimą įsidarbindamas į Ugniagesius kadangi tai jo mėgstamiausia profesija. Ugniagesiu jis dirbo ištisus metus, metai po metų, o jo darbo niekas neįvertino. Po ilgų metų sunkaus darbo gesinant gaisrus Valerai atsirado problemų su sveikata, jis nebegalėjo dirbti ugniagesiu. Išėjus iš darbo Valerai pradėjo trūkti pinigų, teko parduoti savo vienintelę mašiną infernus ant kurios jis taupė ištisus 3metus, tai buvo didelis smūgis Valerai. Parduotos mašinos pinigai ilgai neužsibuvo pas Valera jam jų vėl pradėjo trūkti todėl nusprendė pasiskolinti iš banko, bet bankas nedirbančiam žmogui, turinčiam sveikatos problemų ir neturinčiam turto užstatui nenorėjo duoti paskolos. Valerai teko galvoti iš kur gauti pinigų. Vienas Valeros draugų buvo vienas turtingiausių sarg.lt serverio žaidėjų tad Valera pagalvojo gal asmuo kurį vadinu draugu gali paskolinti man pinigų, bet vos parašius ''ė paskolink 10m'' Valera iškarto atsirado žmogaus priešų sąraše tai buvo paskutinis lašas Valerai pratrūkti. Jis sugalvojo planą kaip pasisavinti savo draugo turtą ir atkeršyti jam. Valera žinojo, kad kiekviena Helovino diena jo draugas pasirodo /tpkalnas apleistame name tad nutarė ten jo palaukti su benzino baku ir žiebtuvėliu rankose. Vos pasirodžius draugui Valera smogė jam galingu smūgiu į pakaušį, Valeros draugas neteko sąmonės ir parkrito, Valera iškarto apipylė jį benzinu ir padegė.

     

    ca35ae5d56e29265eb670667b8ded198910.png

     

    Valeros draugas klykė iš skausmo ir prašė pasigailėjimo, bet Valera stovėjo sustingęs ir nežinojo ką daryti, jis buvo suglumęs, širdyje norėjo jam padėti ir išgelbėti jį, bet mintyse vis dar vyravo neapykanta savo draugui. Taip ir neapsisprendus ar padėti savo draugui ar ne ugnis užgeso, o iš Valeros draugo liko tik apdegus galva.

     

    d5db8fab877c7e81236497961b386094230.png

     

    Kai tik Valera suprato ką padarė iškarto pradėjo raudoti, šaukti. Jis pasiėmė telefoną ir norėjo iškvieti policiją, bet pamatė, kad /atsakiklis yra paliktos 2 žinutės ir tai buvo iš jo draugo ''netyčia įdėjau į priešų sąrašą'' ''žinoma galiu paskolinti tu juk mano draugas'' Valera pamatęs šias žinutes pradėjo verkti dar stipriau ir nusprendė atimti sau gyvybę. Jis nuėjo į apleista pastatą tą patį kuris jo draugui buvo toks svarbus ir pats sau galą pasidarė. Ironiška, kad kažkada gelbėjęs žmones nuo ugnies jis atimė gyvybę su ja savo draugui.

     

    5d4eb0ef3c32fd9d2afb188eb1c489b9310.png

     

    Žmonės iki dabar kalba, kad aplinkui įvyksta gaisrai kurių sukėlimo priežastys niekuomet nebūna žinomos, o apleistame name kuriame Valera nusižudė žmonės vis pamato stovintį žmogų su kauke, jis net kelis kartus buvo užfiksuotas, kai kurie sako, kad tai Valeros vaiduoklis, kita, kad tai tik Photoshopas.

    • Patinka 1
    • Už 6
×
×
  • Sukurti naują...