Eiti į turinį

Matas_Misteriux

Nariai
  • Turinio skaičius

    1.134
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Matas_Misteriux

  1. Kas kalba apie dar ta pati kara su Rusija, tai patylėkit. Lietuva priklauso NATO karinėms pajegoms, ir jai užpuola viena iš NATO šalių, reiškia užpuolama visas NATO alijansas. Ir NESVARBU, kad Lietuva maža šalis, bet yra vienoda su kitomis šalimis kuri priklauso NATO. Tad patylėkit.

    O to šnipinėjimo ar kažkokiu terminalu nelyginkit su ginkluotu konfliktu.

  2. is kalbejimo surinkau 11/18 tasku. is pirmos dalies kur reikejo pasirinkt ka rasyt rasiau rasini, parasiau per 2h 5min manau parasiau neprastai. Antra dali per 15min nes sunkei kertu visokias gramatikas. o teksto suvokime toke nesamone buvo, kazkokie gaidzio kiausiniai tekste..

    Matieka ir nelab kertu likciu kur buvo viename puslapyje, tai parasiau per 45min ;D

  3. Dabar baigiau 10 klasiu. einu i profke. 3metus mokysiuos joje. antrame kurse man sueis 18 metu ir stosiu i KASp ir tarnausiu ten kol baigsaiu profke. Tada Baigsiu BKM 3men ir stosiu i Lietuvos ginkluotases pajegas. Noreciau i Gelezinio vilko Algirdo MPB (Mechanizuotaji pestininku bataliona.)

    Cia tiems kurie sako ARMIJA. Dar karta kartoju Lietuva neturi jokios armijos.. Lietuva turi kariuomene. Ir stojant i karo akademija fizinis pasirengimas nieko nereiskia jai nera galvos. Norint istoti reikia mokytis beveik desimtukais. Apskritai einant medicinine pazima daugiausiai nepraeina ne fizinio pasirengimo o psichinio patikrinimo nes ten klausimai tokie kad nerasi normalaus atsakymo.

  4. Buvau buvau tuose stovyklose juozo vitkaus inžinerijos batalione gavau diplomus kelis už paskaitas ir visokius apmokymus smagu labai smagu :)

    Jo, stovyklose tikrai įdomu. Nemanau, kad dar su kaikuo nuvažiuotum į karinius dalinius į stovyklas.

    Aš irgi lankau Šaulius.Tikrai gerai čia aprašei.:)

    Papasakok apie save:)

  5. Rusai apie pora milijonų kariuomenės turi, tai mums būtu tikrai ne kažka.Bet tai nereiškia, kad mes taip lengvai pasiduosime jiems, manau daugelis kovos už Lietuva iki paskutinio atodusio.Jeigu ir užims tai bent pamatys, kad Lietuviai ne tokie bailūs buvo.O tas NATO tai kažkiek ir padėtu, bet ka čia ir bepades prieš milijonine armija.

    Jeigu mus pultu tai Amerika garantuotai negintu, nes nenorėtu pradeti kara su Rusija.

    Tema netam skirta ir nekalbėkit nesąmonių jai nieko nežinot. Rusija nepuls nes mes NATO, jau pamirškit jai buvo Tarybu sąjunga ir puolė Rusija nepuls.. nebetie laikai gi bl..

    Amerika? tai amerika yra didele.. Gal JAV? Ir JAV nėra tuo klausimu yra tik NATO.

  6. Apie šaulius girdėjau jau senai, bet nebuvo didelio susidomėjimo. Pusbrolis Klaipėdoj čia kažkur buvo metus su trupučiu, tai kiek pasakodavo sakė įdomu.

    Kažkaip dabar įdomiau pasidarė viskas, bet beveik nieko nežinau, kas ten kaip. Pvz. Ten yra koks mokestis, kad galėtum ten lankyt ar kaip? Nekertu nk :D

    Pagal statuta yra 5lt istojimo mokestis, na viena kart sumoki ir viskas. Bet buna mažu miesteliu kuopos kur renka menesini mokesti esu girdėjas, bet tie pinigai ir buna viskas kuopai ir t.t. Pvz musu kuopa nerenka pinigu tik 5lt istojimo mokesti. Nebent kaikur vaziuojam ir gali tekt už kažka susimoketi, kaip vaziuosim i klaipeda tai uz autobusiuka 900lt sumokejo is kuopos pinigu mum reikes tik savo reikmems pinigu ir uz kelius bilietus susimoketi pns 15lt kainuos.

  7. Vytautas_%C5%A0apranauskas.jpg

    Ketvirtadienį iš gyvenimo pasitraukė aktorius ir laidų vedėjas Vytautas Šapranauskas, šią žinią patvirtino policijos pareigūnai. Rytoj, balandžio 19-ąją, aktoriui būtų suėję penkiasdešimt penkeri metai. Portalui Balsas.lt Policijos departamento Komunikacijos skyriaus vyriausioji specialistė Lina Nemeikaitė patvirtino, kad pranešimą apie nelaimę policija gavo šiandien popiet, 14:15 val. Šiuo metu įvykio vietoje Vilniaus mieste dirba pareigūnai. Pirminė versija kol kas dar nėra įvardinta, daugiau detalių pareigūnai žadėjo pateikti vėliau.

    V.Šapranauskas rastas namuose, savo vonioje. Įtariama, kad jis pasikorė.

    Apie 14 val. į aktoriaus butą S.Konarskio gatvėje Vilniuje iškviesti medikai ir policijos pareigūnai.

    Kol kas nežinomomis aplinkybėmis, policijos pareigūnus iškvietė artimieji. Greitosios pagalbos ekipažą iškvietė policija. Atvykę medikai konstatavo aktoriaus mirtį.

    http://www.15min.lt/naujiena/aktualu/nusikaltimaiirnelaimes/aktorius-vytautas-sapranauskas-pasitrauke-is-gyvenimo-59-327369

    Vytautas Šapranauskas gimė 1958 m. balandžio 19 d. Mirė 2013 m. balandžio 18 d. – Lietuvos teatro ir kino aktorius, TV laidų vedėjas, humoristas.

    Vestos TV laidos: „Šapro šou“, „TV šeškas“, „Puikusis šou“, TV3 „Šok su manimi“, „Chorų karai“, „Auksiniai svogūnai“ ir kt. Talentų šou „Lietuvos talentai“, „X Faktorius“ žiuri narys. Vaidino TV seriale „Moterys meluoja geriau“. Spektakliai: „Trys seserys“, „Vilnius-Dakaras“, „Nuodėmių miestas“, „Mano žmonos vyras“ ir kt.

    Mano nuomone jis buvo vienas nuostabiausiu Lietuvos humoristu.. Labai gaila, kad nebėra šio nuostabaus žmogaus.. Prisiminus kaip jis per „Šok su manimi“ "pizdavodavos" su Smoriginu.. Ar kaip laidoje „Chorų karai“ skaldydavo savo bairius.. Tikrai labai gaila..

    Išreikškite mintis apie ši nuostabu žmogų..

    Tokia daina labai aiškiai pasakanti, kad betkas betkada gali išeiti iš gyvenimo..

    http://www.youtube.com/watch?v=0dDsSkZn8kI

    Bus pildoma..

  8. Jai jau taip su mokslais blogai, tai geriau niekur neit į aukštaja nes pražūsi, geriau eik į kolegija ar profke. PVZ suvirintojai na geri suvirintojai gauna nuo 4tūkst į mėn.. Baigęs profke galėsi stot ir į aukštają. Aš dabar baigiu 10klasių ir važiuoju į profke mokintis po jos baigiu Bazinius karinius mokymus ir tarnauju Lietuvai tėvynei kariuomenei, na čia mano tokia ateities vizija. O pagyventi savarankiškai spėsi, tik džiaukis kol gyveni su tėvais, viskuo aprupintas.

  9. Aš ir komunija ir sutvirtinimą ėjau. Dievu tikiu.. Nežinau kodėl gal nuo mažumės čia man apie tai kalbėta ir savaime tikiu. Dar gal dėl to kaip būnu pas močiute girdžiu kaip kitame kambaryje ji meldžiasi.

    O šeip į bažnyčia retai einu, na gal neretai, šeip pagrinde su šauliais kaip tenka eit per minėjimus.

  10. USA kariniai specialistai pasakė kad čiukčių technika ir technologija nėra taip ir atsilikus ir pasakė kad visai 'netoli' ju technikos.

    Taigi galime visko tikėtis nes Rusija, Kinija, Japonija pradėjo rimtai ruoštis visko gali būti jei visi sukils prieš USA tada visam bus Bey. Daug pradėjo šnekėti apie Kinija ir Japonija ir kažkuri ju pasakė kad padės ar kažkas panašaus pasidomėkite. Idomu ir labai smalsu kas toliau bus :)

    Pirmiausia tai ne USA o JAV, jai rašai USA tai ir viska rašyk angliškai, o ne vieną žodi.

    Pasidomėkite.. JAV padės Japonijai jai kiltu grėsmė Japonijai.. Čia šita patvirtino užvakar atrodo JAV kažkoks ten gynibos..... O Kinija Nesiruošia kariauti, ir liepė laikytis drausmės ir nepradėti kariniu veiksmų nei JAV nei Š korėjai. O Kinija po vasario mėnesio Š Korėjos branduolinio ginklo bandymo pasmerkė Š Korėja. Nė viena šalis nenori kariauti, ir Š Korėjai niekas nenori padėti nes jos "priešės" yra stipresnės.

  11. Hm. Šeip norėčiau Skorpiono ant rankos Panašei kaip čia http://1.bp.blogspot.com/-10Oalu69hVM/UNBeMTiHknI/AAAAAAAAIXA/AE_1RCjY3dI/s640/scorpion+tattoo+photos+images+pictures+shoulder+%2847%29.jpg Bet, kad prasidėtu žemiau alkunės o pasibaigtu prie riešo. Bet pagal mano norima gan specifine profesija negalima tattoo atvirai matomoi vietoj tai darysiuos manau tokiahttp://2.bp.blogspot.com/-Bm2FtQpgrqE/UNBcF00B9kI/AAAAAAAAITI/POD9XY8nk0Y/s1600/scorpion%252Btattoo%252Bphotos%252Bimages%252Bpictures%252Bshoulder+%252815%2529.jpg O svajonese liks tik toke tattoo kurios neigyvendinsiu manau :/ 301668_10150377881996902_524422567_n.jpg

  12. Tai ką, kad ginu? O jie nežmonės? čia atrodo kad visi butu naciai ir niekintu lyg žydus kurie buvo irgi žmonės. Čigonai irgi žmonės ir jie nekalti kuo gymė. O dėl narkomanijos ar vagysčiu jus patys nezinot ka jus darysit po 10-15mętų tai net nekalbėkit nieku. O ką aš sakau pries Lietuvius ar Lietuva? kad čia ja kisi?

    [/quote. By Matas misteriux

    Tavo rastingumas tai irgi geras :DDD... Tu tiesiog juos gini,pamirsdamas kuo gimei...

    Mano rastingumas? neturėtu būti raštingumas? Ar Pamiršdamas? O čia dabar reikia juos pulti? Jie yra žmonės ir nereikia ant jų varyti.. Dauguma varo nes nori būti kieti prieš draugus.

  13. Bet tu pažiurėk kiek pinigų parsiunčia į Lietuva emigrantai mano manymu Lietuviu tauta yra darbšti ,o ne banditu.

    Parsiunčia.. Mano būrio vadas buvo anglijoj dirbo ten sako jai klausia iš kur esi tai geriau nutylėt.. Pasakysi Lietuvis tai nebendraus eis tolyn nes bijo, kad užpuls apvoks.. Parsiunčia.. Gali Lietuvoi dirbt ir nereikes parsiust.

    toks jausmas,kad tu pats cigonas,nes labai jau gini tuos lopus :/...

    per daug gini juos,atsimink,kad lietuvis esi ir gimei Lietuvoj...

    Tai ką, kad ginu? O jie nežmonės? čia atrodo kad visi butu naciai ir niekintu lyg žydus kurie buvo irgi žmonės. Čigonai irgi žmonės ir jie nekalti kuo gymė. O dėl narkomanijos ar vagysčiu jus patys nezinot ka jus darysit po 10-15mętų tai net nekalbėkit nieku. O ką aš sakau pries Lietuvius ar Lietuva? kad čia ja kisi?

  14. Iš kur? Regis tau neteko dar su jais susidurti. Prie ko čia tautybė ar religija, jei tie čigonai patys ramiai gyventi nesugeba? Ne savo šalyje gyvena, tai ir tegu būna ramiai, o kartais net praeiti pro juos ramiai neįmanoma, nes patys šokinėja.

    O tu man pasakyk kur yra tu "Čigonu" valstybe? jų yra visame pasaulyje. Čigonu yra viskio. Yra kurie gyvena kaip žmonės, o yra kurie narkomanai ir vagys todėl nereikia kalbėti apie visą jų tautą.. Ramus tegu būna ne savo šaly? Tu pažiūrėk ką Lietuviai daro Anglijoje ir tik tada kalbėk apie čigonus.. Pirma pažiūrėk ką tavo tautiečiai daro, o tik veliau sakyk ant kitos tautybes.

×
×
  • Sukurti naują...