Eiti į turinį

Red_Dudlis

Nariai
  • Turinio skaičius

    1.395
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Red_Dudlis

  1. Vardo diena: 02.26.

    Vardo skaičius: 6

    Vardo reikšmė: Aleksandras iš gr. alekso “ginti” ir andros “žmogus”. Vardo reikšmė yra „žmonių gynėjas“. Senovės graikams šis vardas reiškė dar ir „vadas, generolas“.

    Pagal pirmą vardo raidę: A – simbolizuoja pradžią, norą kažką pradėti ir įgyvendinti. Taip pat dvasinio bei fizinio komforto troškimą. Esate ambicingas ir nepriklausomas, turite stiprią valią. Jus ne taip paprasta paveikti; esate tiesmukas, ir pasitikite savimi. Norėtumėte ką nors prižiūrėti. Esate stiprus, ryžtingas, būdingas tikslingumas. Tuo pat metu galite būti užsispyręs ir savavališkas. Turite vystyti savo lankstumą. Įsiklausykite į aplinkinių nuomonę.

    Panašūs ir giminingi vardai: Alejandr, Alejandro, Aleksander, Aleksandr, Aleksandre, Aleksandrinas, Aleksandros.

  2. Norėčiau pristatyti 2 savo žiūrima serialą tai - My name is Earl (mano vardas Erlas)

    Erlas nenori dirbti. Verčiau jau plėšia parduotuves, per dienas geria alų ir kitaip teršia padorios visuomenės vardą. O kai Erlas laimi loterijoje, tai pamano, kad štai išaušo laimingiausia diena jo gyvenime... Deja, vyruką partrenkia mašina. Ir štai jam šauna mintis, kad dabar teks atkentėti už viską, ko per savo gyvenimą yra prikrėtęs. Erlas nusprendžia ištaisyti klaidas...

    1 sezonas online - http://monstras.lt/filmai-lt/serialai-lietuviu-kalba/33109-mano-vardas-erlas-1-sezonas.html

    Malonaus žiūrėjimo :)

×
×
  • Sukurti naują...