Eiti į turinį

Piktas_Dievas

Nariai
  • Turinio skaičius

    789
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Piktas_Dievas

  1. Anksčiau buvau didelėj rūkymo manijoj, rūkydavau 5 kartus į dieną, tačiau poto sugebėjau mesti ir nerūkau iki šiol, nebent surūkau vieną kitą, kai nervuojuosi.

    5 kartus dar nera labai daug, savaitgalio vakara, nu nuo vakaro ten mazdaug iki paryciu kol lauke budavau parukydavau mazdaug 10 kartu.

    P.S. draugelis esa megines, bet pats siaip neruko, jam patinka cigareciu kvapas, viska, bet vistiek neruko, visi jam to pavydi, bet siaip jeigu nori numest, tai tikrai numesi, tokiu metu amziaus dar priklausomybes kaip ir negali but, bent jau kaip aiskino musu aukletoja, rukiusi 18 metu, veliau numetusi gan lengvai. Ji mum aiskina taip, jeigu esi priklausomas rukymui, tada esi cigaretes vergas. Negi tau kazkokia cigarete virsininkas? :D aisku nelabai kam ir rupi ka ten sako ji :D

  2. Sveiki visi. Nezinau ar tokia tema yra, ar buvo todel iskarto nepulkit smerkti.

    Taigi, norejau paklausti ar rukot, ar jums tevai leidzia ir kiek jums yra metu ir kiek metu jau rukot?

    Pats esu 16 metu, beveik 17, dabar neberukau ir to siulau nedaryti kitiems, nes tai yra sudas. Pats rukiau apie 3 metus, pradejau vien del to, jog kiti ruke ir tai atrode "kieta", taciau tai is pat pradziu sukelia laikina galvos apsvaigima, veliau tai buna tik po pirmos cigaretes ta diena, paskui isviso nebebuna. Paciam mama leidzia apie 6 menesius rukyt, ta prasme ji man nieko nesako, galedavau be problemu iseiti i kiema jai bunant namie ir parukyt.

    Diskutuokime !

  3. Ištiesų suprantu žmonis, kurie yra stipriai įklimpę į internetinius žaidimus ir kuriems negana, norisi žaisti ir žaisti. Pats nuo 5 klasės žaidžiau žaidimą Dofus, vėliau Dofus 2.0 maždaug 3 metus ir tikrai jutau labai stiprų poreikį žaisti, nieko daugiau nenorėdavau, nei pažiūrėti televizorių, nei ruošti pamokas, nei eiti į lauka ar t.t., norėjosi tik žaisti. Galų gale šitos bėdos man padėjo atsikratyti tai, jog man tas žaidimas nusibodo ir aš pradėjau žaisti SA:MP, 2012 metų rudenį, irgi buvau pagaves kablį, bet atėjus vasarai su draugais pradėjom eit į lauka ir būt maždaug iki 02:00 ir taip atsitiko, jog kompiuteriui pradėjau visiškai nebeturėti laiko. Ištiesų tai manau, kad tai kaip liga, kurią gali išgydyti tik buvimas su draugais, nes jeigu sėdėsi namie ir neturėsi ką veikt, galiausiai nekentėsi ir atsisėsi prie kompiuterio.

    P.S. Tai tik mano nuomonė, galbūt jums pasirodys tai juokinga, bet čia yra teisybė. :)

×
×
  • Sukurti naują...