Eiti į turinį

Rokas_Neonas

Nariai
  • Turinio skaičius

    5.912
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Rokas_Neonas

  1. V2 db gan neblogas air flowas neblogas pildimas išvis lengvas super variantas :)

    dabar pažiūrėjau review, patiko jis man, bet aš jį suksiu ant smpl, tai man todėl tik su coilheadais ir te tinka, moku persidaryti, kad ant hibridinių modų tiktų.

  2. Prie ko cia pavaidint? Jei yra galinybe nusipirkt kazka normalesnio, kokio bybio pirkti sita suda, kurio niekas senai nebenaudoja?

    bl, pabaik jomajo, nu kas nori, tas tą ir perka, ne visi išgali ir be abejo, ne visi nori turėti "ahuieniausius" modus ir kaitiklius. Čia kaip ir su cigaretėm, vieni rūko Parlamentą, kiti Festą. Nu ir koks skirtumas? Rūko ką nori ir kaip nori. Nesikišk kur tau nereikia.

  3. Mano nuomone tai elektroninės cigaretės labiau kenkia negu paprastos. Rūkydamas elektronke tu rūkai chemikalus faktiškai, jeigu jie nekentų tai išvis vietoj vandens gert tą skystį galėtum.

    Ai, nori pasakyti, esi toks apsiskaitęs ir drįsti teigti, kad elektronkė tik chemija, o paprastos cizos natūralus, bet kenksmingas produktas? Gal eik pasiskaityk, tada čia reikškis.

  4. 20w minimum 1ohm, ant rda 1ohm butu pzda :D ant kokiu 30w gal i pox butu

    Ka manot apie istick 20w + koks paprastas perrenkamas kaitiklis ; istick 30w + subtank mini?

    turėjau isticką 50w. Nu blemba, už Smok M80 plus turbūt geresnio boxo nėra... Ir temp controlas, ir 80w, nu blemba, jeigu ne tas chipas jo šūdinas (dbr sakė lyg 6 chipas geras), tai imčiau jį... Bet kai bijau, kad suges, tai mechą laikau :D

  5. Daugiau elektroninė kenkia bent jau mano nuomonė,negu paprastos cigaretės.

    Nes pagalvok logiškai cigarete tu rukai tabaką , o elektronine rūkant tu garus rukai.

    Tu galvoji, kad jie deda į cigaretes tikrą tabaką? Tai iš kur jame salietra, acetonas ir visokia kita huinia?

    Šiaip lapas kažkoks ten, yra supurškiamas tabako skonio, kvapo ir t.t. mišiniu, jį tada tą lapą sutarkuoja ir trombuoja į cigaretę.

    El cig. Propilen glikolis, augalinis glicerinas - abu šie komponentai naudojami maisto pramonėje, nu dar nikotinas į skystį eina.

    Ir pasakyk kas pavojingiau ar degimo procesas (kai plaučiai nuo dūmų traukiasi ir džiūva ar garinimo(kai įtrauki tu trijų komponentų garus, panašiai kaip vandens garai, gi nuo kosulio kiti žmonės būna, kad traukia į plaučius vandens ir eukalipto garus).

    Nebandyk net krušti proto kuris sveikiau ar ne. Abiejų esu bandęs, turiu ilgametę rūkymo patirtį xd.

×
×
  • Sukurti naują...