Eiti į turinį

Zorik_Vortanov

Nariai
  • Turinio skaičius

    22
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Viskas, ką parašė Zorik_Vortanov

  1. Zorik_Vortanov

    zalias obuolys

    1. Vardas_Pavardė: Zorik_Vortanov 2. Daikto pavadinimas: zalias obuolys 3. Daikto kaina: siulykit 4. Daikto retumas (spalva/lygis): super retas 5. Daikto nuotraukos (jei reikia):
  2. 1. Administratoriaus slapyvardis Sarg.lt serveryje. @Domis_Shift 2. Pažeidimas 1-3 žodžiais. free mute3. Pilnas aprašymas. -4. Įrodymai (TIK nuotraukos).
  3. Papeikimo pildymo šablonas: 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Zorik_Vortanov 2. Darbuotojo Vardas_Pavardė (būtina pažymėti): @Domis_Shift 3. Dėl kokių nusižengimų peikiate darbuotoją?: bloga kaina 4. Įrodymai (Nuotraukos/vaizdinė medžiaga):
  4. Anketa: Jūsų Vardas_Pavardė: Zorik_Vortanov Bendra patirtis: 2.4m Ar teko dirbti Radistų darbą?: taip Klausimai: 1. Kiek reikia minimaliai išdirbti kad negauti nalogo?: 7d 2. Koks darbo laikas?: nėra darbo laiko 3. Kam galima duoti nemokamai Kreditus/XP?: bendradarbiams 4. Kur ir kiek laiko galima būti AFK?: bet kur bet kiek tik ne ant tpd pickupo 5. Ar privaloma rašyti eteryje lietuviškomis raidėmis?: taip 6. Kas kiek laiko savo noru galima keisti rubrikas?: 3min 7. Jeigu nėra norinčių patekti į eterį, o jūs tik rašinėjate per /rad po kiek laiko privaloma pakeisti rubriką?: 15min 8. Kokie eteryje leidžiami trumpiniai?: 1k, 2k, 3k ir pnš. 9. Ar galima klausti pašnekovo koks jo ID?: ne 10. Jeigu eteryje turite 40 minučių ar galima dirbti su nuosavų transportu?: taip Struktūros: 1. Parašykite [Klausimanija] struktūra: /rad [Klausimanija] Koks mano id? /radistams atsakymas 2. Parašykite [10 Sekundžių] struktūra: [10 Sekundžių] Nori? /radistams noriu 3. Parašykite [Spėk ir laimėk] struktūra: [Spėk ir laimėk] Nori? /radistams noriu Komandos: 1. /ieile - įeini į eilę 2. /eteris - įėjimas/išėjimas iš eterio 3. /rad - skelbti rubrikom 4. /duotixp - nėra tokios komandos 5. /kauliukas - išmeti kauliuką 6. /reklamos - skelbti reklamoms 7. /klausosi - parodo kiek žaidėjų klausosi radijos 8. /prizaskr - duoda kredito prizą 9. /rskamb - skambinti pašnekovui 10. /prizai - parodo visus išdalintus XP ir Kreditus
×
×
  • Sukurti naują...