Eiti į turinį

Gedas_Gop

Nariai
  • Turinio skaičius

    1.798
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Gedas_Gop

  1. Bybio štangą jie turi. Tu galvoji realią info apie branduolines raketas kas nors skelbtų? Tas kas žino kaip yra iš tikrūjų yra tik JAV, Rusijos ir kiti didžiųjų valstybių vadovai, o ne mes. Skydas ne skydas, tai tu man pasakyk - tolkas koks tą branduolinę už milijardus kept?

    Tai aišku, kad nieks tau neskelbs pilnos informacijos, ir nebūtinai šia tema, o apskritai. O kam kept, kam nekept tai bbž, ne specas aš koks, turbūt savo galią įrodyt. Tos pačios islamų šalys kariaujančios visą laiką turi ir ką? Nieko, tiesiog turi.

  2. Čia kaip mano istorijos mokytoja sako - nemoki istorijos, geriau patylėk. Neverta net diskutuoti, nes tokias nesamones kalbi :D Kap JAV bankrutavusi Ukraina? Iš katros galaktikos tu čia trauki, kad JAV nori karo su Rusija? Jei norėtų to karo, tai jau Kryme penkiasdešimt gabalų NATO ir Jav karių kortom žaistų ant kelių šimtų šarvuočių ir tankų, nešneku apie radarams neatpažįstamus naikintuvus. Kokio velnio pradėti karą su Rusija? Kad vienas kitai po branduolinę nuleistų ir išsprogdintų visą žemę? Prikolini bičas, jau net iš tų naujienlaiškių, kur info 50 proc. patikimumo galima suprasti, kad Rusija yra agresorė, kartojasi tas pats, kas su Lietuva, kas su Gruzija. "Įvedam kariuomenę tam, kad apsaugoti rusų tautybės piliečius ir svarbius objektus". Atmazas gal ir neblogas būtų, bet jau po Gruzijos nebelimpa pasauliui kažkaip. Sakau nereikia vėjų kalbėti, aš suprasčiau nuomonės išsakymas, bet diskutuoti galima tik su kažką žinančiais žmonėmis, o ne kažkokias paukštio tako galaktikos teorijas skleidžiančias. :D

    Na dėl branduolinės tai klysti. Jei ka, yra šalies skydas, kurį turi ir Jav ir kt.valstybės, kurio pagalba eliminuotų tą atominę.

  3. Temos autorius tai keistas zmogus irgi, remiasi kazkokiu nezinau kaip cia net pavadint, apgailetinu ivykiu aprasymu, tarsi skaityciau kremliaus propagamda kurios netruksta. Jeigu jus galvojat kad shavrovas ar koks ten istikro sako tiesa ir tai palaikot - kokio velnio ta Lietuva dar egzistuoja? Jus ryskiai norit kad dar mus uzpultu man toks jausmas. Db skaitau ka jis parase tai isvis apgailetina :D jav papirko nu omg, kitoj temoj as isaiskinau, tai sukure nauja cia propaganda skelt, koks dar prisijungimas ukrainos prie jav jus gal nebegerkit giros vaikai, ta ukraina moderni valstybe butu tapus del tos sutarties, o veliau ir ES nare. Jei jau ES cia pagal kremliaus atstova shavrova yra sudina, tai kodel 25 is 28 ES valstybiu zmones gyvena geriau nei rusijos? Man irgi keistoka cia. Vel nezinai pats kas tas saltasis karas buvo, net ir jo metu jav su ssrs pakaike santykius. Ziauriai zinok liudna, kad rusija liks sudo vietoj, apsiverksiu !!!!!! Soviet sojuz best sojuz

    Panašiai ir as norejau tai parasyti. Kad pievu pieva, kad Jav cia propagandos saltinis. Na, aisku, Nikita ruselis, tai ir gina savo valstybe- nieko nuostabaus.

  4. ebay didelė konkurencija, bet vistiek iš visų perka ir sėkmingai ten sėdi visi, galvą ant pečių turi, gi galima sugalvot ;) nenori ebay sedėt, galvok apie kompanijos kūrimą, gi geriau negu dirbt kažkam kitam, ar ne?

    Kaip supratau, tavo pozicija likti čia ir keisti, puiku! Tačiau, jei nieko prieš, gal pasakytum, kiek tau metų ir ką žadi veikti?

  5. Sveikinu tik labai keista kodėl į kandidatus nepateko,net Gintaras_Mickus arba Ernestas_Kent?

    Todėl, kad tu žiūri tik į nick'us žaidime. Mickus pats pavo atsisakė Swat ir jau pildo į drk, čia ir durnam aišku, kad netaps, o Kent turėjo nešvarią praeitį + ne per seniausiai grįžo, pats laikas pasikeist :) Aišku, čia tik mano nuomonė, nieko neteisiu nei ką.

  6. DA PASHOL.. :D Teksto suvokimas is 18 balu gal 4 gausiu:DD Sunkesnio neesu gaves.. Apie vaizganta ten kazkoki .. Kokia rasinio tema raset? as 2, laiska :P

    Jo jo, man ir suvokimas tai kažkoks keistas, po egzo visi apie Gaidžio kaušinius kalba ;D Aš irgi ėmiau laišką. Kolkas čia tik 10 klasės egzas, vo 12 klasei, jau turė didesnės įtakos egzas.

×
×
  • Sukurti naują...