Eiti į turinį

Marius_Zero

Nariai
  • Turinio skaičius

    1.781
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Marius_Zero

  1. Prieš mėnesį baigiau žiūrėti šį serialą, labai patiko, visus sezonus peržiūrėjau, tikrai rekomenduoju pasižiūrėti. Gal kas galėtų patarti kokių kitokių serialų panašių į šį? :)

    Kas norit, galite šią foto naudotis ant darbalaukio.

    028f3ba141587698e9391e594466cc56401.jpg

    Better call Saul, patariu pažiūrėt, kadangi serialas apie Saul'ą, taip pat parodoma ir kitų breaking bad veikėjų priešistorė :)

  2. Tai aišku, kad neleistum, nes jei įvyktų koks eismo įvykis ir aplinkybės išaiškintų, kad leidai sėsti, pavyzdžiui, draugui girtam už vairo, tai ir pats baudą gautum, nes tavo, kaip piliečio pareiga, yra atimti raktelius :) O kad vertėsi, tai nu proto reikia turėti ir pačiam. Pats kaip negeriantis nesuprantu kaip gali susišviesti girtam ir sunkiai savo veiksmus jau atliekančiam žmogui mintis sėsti už vairo prilakus

    Šito nei aš nesuprantu, manau, kad ir žmogus girtas, bet vis tiek turėtų suvokti pasėkmes.

  3. Jeigu nori važinėt išgėrus tai tik laukuose kur nors, nedaryk sau bėdų, o ypač aplinkiniams. Jau iš kart, dar teisių neturi, o galvoji kaip girtas važinėti ir pasirodysi prieš mergas.

    Sėst girtam už vairo tai jau be galvos reik būt, nesvarbu kur, net laukuose niekam neleisčiau sėst. Vienas draugas su chebra kaime gėrė ir girti išvarė į laukus palakstyt, gavosi taip, kad keturis sykius vertėsi...

  4. Na tai suprantama. Jai nelauzai nesidraskai zinoma kad tau vaziuokle laikys ilgai. Bet yra tokiu kurie "Achuieni vairuotojai" vaizduoja kaip moka vairuoti ir sulauzo tas vaziuokles ir panasiai :D Man paciam buna kaip sedu prie vairo kartais uzeina toks durnumas kad koja nuspaudzia pedala gazo iki dugno ir pnasiai. Buvo su Civic'u man vasara sia pamaciau drauga ir durnumas uzejo ant zvyrkelio tik dugna gaza ratai sukos dar 2begiu dumu kamuoliai uz manes. Bet uz tai pagavo uz poros walandu gal mentai :)

    Gazą paspaudžiam visi, bet aš spaudžiu ten kur žinau, kad galiu spaust, kur žinau, kad bėdų neprisidarysiu. Aš iš draugų klaidų mokinuosi kurie mėgsta burdiūrus bučiuot :D Nu ir iš savų, su draugelio tėvo pasatu nuo žvirkelio į grabę esu įčiuožęs, tai savus ratus jau pasaugoju ir išvis savo auto nemėgstu į žvirkelį varyt :D

  5. As kaip uzsiemu masinom nepatariu pirmiem kartam pirkt A3 ir panasiai kur aliumine vaziuokle nes kaip pacukai budami dauguma nori pavaidint tai nespes vaziuokliu taisyt sakyciau ispradziu nusipirkit senesni modeli su sena patvaresne vaziuokle ;) ir beja dabar puse vaziuokliu restauruojasi tai kaskodel as linkes prie senesniu masinu nes zinau kad noresiu pavaidint kol isaugsiu is tu vaikisku nesamoniu :) Ir aplamai man senesnes masinos labiau prie sirdies kaip BMW E36 E30 nes vaziuokles stiprios ir nesirestauruoja kaip E46 jai neklystu jau aliumine vaziuokle ir puse dalyku restauruojasi,

    Važiuoju su a3, bėdų neturiu. Bet aš ir nelaužau tos mašinos. :D

  6. Mariau, klysti :).

    Bent jau man, nusipirkau el. cigaretę, parūkęs jos ~20 dūmų nebegalėjau pažiūrėt kaip kiti rūko, tikrą smarvę pradėjau jaust, o kaip paprašiau vienos, dūmą įtraukiau ir atidaviau, nes toks šlykštus skonis buvo burnoje, kad net nemoku apsakyt... O prieš tai kai normalias rūkiau normalus buvo skonis.

    Nusipirkau,nepasigailėjau. Dūmų išeina labai gausiai,nesmirdi pirštai,nesmirda iš burnos, ir mažiau kenkia plaučiams.

    Visi tie pizdukai yra pasirašę prieš elektronines cigaretes, kadangi tada nieks nebepirks iš parduotuvės. Tas pats kaip su samagonu - nelegalus, o uždraustas todėl,kad visi pirktų iš parduotuvės.

    Na, o apie priklausomybę, ji sumažėjo. Nebenoriu pažiūrėt į tikras cigaretes, elektronines cigaretės dūmų norisi su kiekvienu kartu po biški mažiau.

    Nežinau, gal tai priklauso šiek tiek ir nuo savų įsitikinimų, bet elektroninės taip pat yra žalingos: "2013 m. JAV Kalifornijos universitetas nuodugniai ištyrė elektroninių cigarečių aerozolio sudėtį. Buvo rasta sidabro, geležies, aliuminio, silikato dalelių ir mikroskopinių alavo, chromo bei nikelio dalelių. Šių medžiagų koncentracija buvo didesnė arba tokia pati kaip ir tabako cigarečių dūmuose. Be to, nemažai elektroninių cigarečių aerozolyje esančių medžiagų sukelia kvėpavimo sistemos ligas" . Aš nepripažįstu nei normalių nei elektroninių cigarečių. Pats rūkęs du metus, tačiau mečiau ir mečiau be jokių elektroninių. Jau treti metai sportuoju ir kaip minėjau nepripažįstu jokių cigarečių, bei pačio rūkymo.

  7. Šeip norėčiau kaip pirmos mašinos Audi a3 bet jau 2005 metų, nes 2003 ir mažesnių yra hečbekai, aišku žiūrėsiu pagal savo tėvų santaupas.

    A3 nesvarbu kelintų metų, jos visos hečbekai...

  8. Ech, nerūkykit, geriau sportuokit ar kokia kita veikla užsiimkit...

    Be to elektroninės cigaretės nepadeda atsisakyti šito šlykštaus ir bjauraus įpročio, tuo labiau kažkokios tabletės: "Toks požiūris tikrai klaidingas. Rūkydamas elektroninę cigaretę žmogus ir toliau formuoja bei gilina šį žalingą įprotį. Elektroninė cigaretė jokiu būdu negali būti laikoma alternatyva, atsisakant priklausomybės, – sakė M.Vitkauskienė."

    Nepatingėkit ir perskaitykit viską: http://www.ntakd.lt/naujienos/pranesimai-spaudai/1006-del-elektronini-cigareci

  9. Graži trečiukė :) O tas sparnas tai... :D Kad tik tokios problemos būtų su tom mašinom.. Va kai nusiperki ketvirtą golf'ą už 10000lt ir dvi savaites prasukus varikliui jau reikia kapitalinio už 2000lt, (čia draugeliui taip atsitiko :D ) tai tada jau jo, yra dėl ko gruzintis, o čia tik sušikta rūdelė... :D

×
×
  • Sukurti naują...