Eiti į turinį

Leonas_Sniper

Nariai
  • Turinio skaičius

    967
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Leonas_Sniper

  1. d95f02df538fa08860e308663ba4ce3a579.jpg

    Aš turiu labai daug įdėjų,bet visas įgyvendinti labai sunku,tai papasakosiu tik apie svarbiausias mano įdėjas.

    Taigi visų pirmą aš pasistengčiau ištaisyti nors 50% sarg.lt serverio bugų,nors tai yra labai sunku.Aš pastebėjau,kad beviaik visi sarg.lt žaidėjai skundžiasi,kad serverije yra labai daug bugų ir tai yra viena iš priežasčių,dėl kurios žaidėjai išeina iš šio serverio,o mano tikslas šiame serverije - padidinti žaidėjų kiekį šiame serverije.

    Serverio pagrindinis administratorius turi atsižvelgtį į žaidėjų norimas įdėjas šiam serveriui,todėl serveris iš 70 procentų būtų padarytas iš žaidėjų įdėjų.

    Kadangi serveriui reikalingi geri administratoriai,tai aš rinkčiau 3 administratorius kartą per mėnėsį forume.Šie administratoriai prižiūrėtų kitus administratorius,kurie pirko šias privilėgijas.Ši įdėja labai svarbi,nes dabar serverije administratorių beviaik niekas neprižiūri ir jie dar ką nori.

    Padaryčiau balsavimą,ar reikia padaryti pinigų restartą.Šis restartas labai reikalingas žaidėjams,kurie turi labai daug pinigų,nes jiems jau nėra kuo siekti ir žaidimas pasidarė jiems nebeįdomus.Turbūt visi žino,jog šitie turtuoliai užsidirbo pinigus apgaudinėjant kitus žaidėjus,todėl po restarto labai skirčiau dėmėsį į tai,kad žaidėjai užsidirbtų pinigus sąžiningai.

    Manau žinote,kad tai yra reklama serveris,tai ir reikia padaryti,kad šis serveris būtų,kaip realus gyvenimas.Ar realiame gyvenime galima teleportintis?Manau ne,tai aš norėčiau išimti visus teleportus šiame serverije ir pagrinde šis serveris turėtų tik vieną miestą,kad nereikėtų labai daug važinėti su mašina.

    Kadangi daugeliam jau nusibodo vis tie patys pastatai,namai ir t.t., aš pakeisčiau 30-40% map darbų serverije.Aišku tai būtų San-Fierro miestas,nes tai bus pagrindinis miestas serverije.

    Manau po šių įdėjų įgyvendinimo,serverije žmonių kiekis padidėtų ant 20-30 procentų.

    Štai ir mano pagrindinės įdėjos.Kaip ir sakiau turiu dar labai daug įdėjų,bet kad jas įvardinti,reikėtų labai daug laiko

×
×
  • Sukurti naują...