Eiti į turinį

Klaudijus_Luote

Nariai
  • Turinio skaičius

    2.887
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Klaudijus_Luote

  1. Sveiki, nežinau ar buvo tokia sukurta tema, bet matau jos nėra dabar niekas kūręs, ir nebus, abėjų tokių pačių temų.

    Kokios jums mašinos patinka, kokios markės, modeliai, kas labiau jums Dizelinas, Benzinas, Dujos, Elektra... Apibudinkite savo būsima ar dabar turima mašiną(Tie kas tikrai ją turi)

    984cb143c5fb165ae09e9bbc66153a70699.jpg

    Čia mano esama mašina, na nešita, kuri yra nuotraukoje, bet tokios pačios markės ir modelio.

    Taigi laukiu jūsų komentąrų. :)

  2. Tiesa sakant, net nežinau, nuveikti noriu labai labai daug, net nežinau nuo ko pradėti...

    Na pirma norėčiau per vasara nuvažiuoti prie jūros į Palanga ir ten pasivaikščioti po Basanavičiaus gatvę, pasimaudyti Baltijos jūroje(Nors vanduo tikriausiai dabar spiritas) Per vasara žadu pasieškoti šiokio tokio darbelio užsidirbti pinigų. Dar žadu nuvykti į Norvegija, ten dar nesu buvęs, tai labai norėčiau ją aplankyti, sakoma ten labai gražųs kalnai ir žmonės malonūs, šypsosi visi. Na o šiaip puse vasaros , gal mažiau, leisiu laika tik su draugais, tvenkinys iki vakaro su pačiais pačiausiais draugais :))) kaip ir kiekviena vasara, Nors norisi kaško tai daugiau negu vasara :PP aišku su mergina būsių, jos taip pat nepamiršiu :D atvirai pasakius, ši vasara bus viena geriausiu vasarų mano gyvenime ir labai to laukiu :))

  3. Sveiki visi dar karteli :)

    Temos esmė yra tokia, man kyla toksai kirbantis klasuimėlis apie jūsų laimėjimus, pvz teleloto bilietai, ir smulkieji biletėliai kaip "TiKtAk" 'Vyšnia" ir t,t

    Kiek daugiausia esate laimėja pinigų? Ar perkate tuos biletelius ir bandot laimėti tam tikra suma pinigų? Tikite kad galima išlošti pinigų? ar tiesiog galvojate, kad tai tik laiko ir pinigų švaistymas.

    Laukiu jūsų komentarų :)

    P.s Aš esu iš teleloto bilieto išlošias daugiausia 24lt :D :D O iš smulkiūjų biletėliu per diena, apie 250lt :o:)

×
×
  • Sukurti naują...