Eiti į turinį

Donatas_Donis

Nariai
  • Turinio skaičius

    398
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Donatas_Donis

  1. Nu dėl šalies situacijos, nu kokia yra dabar, todėl mano tėvai ir emigravo. Aišku, ką gaudavo Lietuvoje, jiems užteko, bet jie negyvena šia diena, todėl ir išvyko(norėjo susitaupyti). 5 metus be tėvų gyvenu, aišku atvažiuoja ant Kalėdų ir per vasara. Bet šiaip tie 5 metai man į naudą, padėjo tapti savarankiškesniu, tvarkingesniu ir pnš... Šiaip visi galvoja, o zjbs tavo tėvų nėra, vienas namuose, gali gerti, tūsus daryti, bet taip nėra. Tad taip negalvokit, nes yra šikna gyventi be tėvų. Šiaip, neturėčiau ką dbr turiu, ta prasme gero telefono, axujieno pc ir pnš :D Bet neatstoja man tai mano tėvų.

    Apie tai ir kalbėjau, šeimos židinio trūkumas, na, manau emociškai geriau gyventi padeda draugai. :)

  2. Spėk kas renka tas šiukšles. Nubukinta visuomenė, kuriai jau ir taip į galvą prikišta visokio šūdo. Jie patikės bet kuo, ką pasakys veidai iš TV (nes jie gi žinomi, tai protingi turi būt), o pinigingiems telieka įgrūsti dar daugiau š apie savo gerumą, atsidavimą, protą, kurio, kaip vėliau pasirodo, kaip nebūta. Patys nieko nepadarėm. Kodėl? Kaip ir sakiau, mūsų nuomonė niekam neįdomi. Lysi, trukdysi jiems daryti tai, ką daro ir būsi kitoks nei jie? Sėsi. Tai tiek.

    Žmonių, kuriems rūpi neprarasi, jei nuo jų visiškai neatsiribosi. Visada galima grįžta laikinai, man tai jokio graudulio nesukelia.

    Ne visa visuomenė nubukinta, gal dauguma, tačiau ne visi. Bet čia jau visuomenės problema, niekas žmogaus nenubukins ir jam kažko neįkiš jeigu jis nesileis apipisinėjamas. Tiems kuriems gerai pavirsti bukoms marionetėms tiems gerai, bet yra žmonių, kurie turi savo įsitikinimus ir jų laikysis tol, kol galiausiai pasieks tikslus. Kiekvieno prioritetai unikalūs, ir jei jau kažkokie piniguočiai seime gali juos pakeisti - žmogus sugedęs iš vidaus. Sėsi, jeigu maištausi, bet kam maištauti prieš tą, ką pats renki ? Nuo pat pradžių reikia klaidas taisyti, kad vėliau nebūtų pozna.

  3. Lietuva - šūdų kalnas. Seime dėdės knisa visiems protą vairuodami naujausius mersus, kad pinigų nėra, todėl ir algos mažos. Kodėl savo mersų ir brangiausių namų neparduoda? Nes jiems ant visų po*ui, svarbu jiems gerai. Pats studijas baigsiu čia, bet baigęs beveik 100% varau pas pusseserę į vakarus, nes ateities šitoj šaly nematau. Ten puskė iš pašalpos ir nedirbdama gyvena TRIGUBAI geriau nei čia gaudama algą (1000LT+), tad galit nepradėt čia užsipult manęs.

    Aišku, daug krutėdamas kažką ir pasiektum, bet tai tik minimalus procentas, kurie krito, kėlėsi, tą patį kartojo dar 100 kartų ir t.t.

    "Stok į eilę, būk santechnikas ar tapetuotojas, būk žmogum be savo tikslo, be savo nuomonės." Tiesa, čia tavo nuomonės niekas neklausia. Daryk kaip daro tie pinigingi valdžioj ir būk jų vergas. Peace, slaves.

    Wowowow, stabdom arklius. Iš kur toks materialus pyktis savo tėvynei ? Nesitikėjau to iš tavęs, Domai. Pinigų visur ir visada reikia, tačiau nelabai daugiau nei užtenka. Seime dahuja šiukšlių, bet mes patys jas renkam, klausimas ką patys esam padarę, kad bent kiek pašvelnintumėm tėvynės padėtį ? Dažniausiai mąstant materialiai lieki be draugų, be nieko, kas iš tų pinigų, jei prarandi tuos, kuriems rūpi ? Tokių žmonių šeimų laužai net per šiltas šventes būna nupirkti, nes milijonieriai dažniausiai susiranda barakudas, kurios už šaibas palei bybį trinasi.

  4. Gal. tu. nebevalgyk. tų. klijų

    Apie emigraciją: Aišku skaudus dalykas, tačiau žmogus pamiršta patriotizmą, kai neturi ką valgyt, kai negali vaiko į mokyklą išleist, tai koks čia patriotizmas gali būt ? Kai tu stengies dirbt sąžiningai, galą su galu sudurt, o 141 gaidžiai gedo prospekte susėdę šūdą mala, ir deda skersą ant tavęs. Natūralu, jog ieškoma geresnių sąlygų. Bent vieną gerą dalyką Lietuvoj įžvelgiu, jog čia nepersiokiajama dėl politinių ar religinių pažiūrių, ar bent jau nevyksta kariniai konfliktai. Va tada kai paloštumėt jūs sargą. Kaip kokioj mažoj afrikos valstybėj, vaikai ne tik neturi ką valgyt, bet ir juos gaudo. Va čia tai žopa.

    Asmeniškai, niekur nevažiuosiu. Bandysiu su čiurkom sukt verslą

    Dėkui už gerą temą ;)

    Teisingi žodžiai, tačiau Lietuvos politikai, kiek domėjausi irgi bandė rodyti ragus Rusijai, jeigu mūsų valdžia neprisiprašys, ramiai gyvensim. Lietuvoje daug kas skundžiasi, kad nėra darbų, tačiau ne vieną kartą įsitikinau, kad jeigu ieškai - randi. Tik gaila, kad daugumai mūsų geriau paverkti, kad nėra laisvų vietų darbuose, nei dėti pastangas jas surasti. Nesigynčiosiu, užsienyje negyvenau, tačiau Lietuvos nenorėčiau palikti. Gal tiesiog šiaip pakeliauti, bet nenukrypkim nuo temos. :)

  5. Sveiki, taigi, visgi prabilo mano smalsumas, ką mūsų serverio žaidėjai mano apie šiuometinę Lietuvos padėtį, valdžią ir emigracijas. Norisi pasidalinti mintimis ir teiginiais.

    Daugelis jaunimo emigruoja iš Lietuvos dėl mažų algų, vidutinio pragyvenimo, o galbūt ir pažinti naujas šalis, susipažinti su čionykščiu gyvenimu, kai kurie net nenori pripažinti mūsų valstybės. Tokiose diskusijose, kalčiausias lieka seimas, kuris daugelio manymu sugeba tik grabstyti pinigus ir prisižiūrėti savo sėdynes. Visada kaltiname kitus, nepagalvodami apie savo darbus, nuveiktus tėvynės labui. Nesivaikykime populiarumo, išlikime savimi ir susimąstykime ar verta kaltinti tuos, kurių vietoje patys ne ką nuveiktumėme ir elgtumėmės similiariai, kaip tie, kurie valdo mūsų šalį. Nevykdydami piliečio pareigų, negalima kaltinti tų, kurių šešėlis dažnai atspindi mus. Taigi, tokia diskusija, kokie jūsų planai ateityje, emigruosite ? Dėl kokių priežasčių ? O gal jau esate emigravę ? Kodėl Lietuvoj gyventi blogai/gerai ir ką esate patys nuveikę savo valstybės labui ? Kokia jūsų nuomonė apie dabartinę Lietuvos valdžią ir kodėl ? Ir jei esate emigravę, ką gero pažinote užsienyje ir ar mąstote apie grįžimą į tėvynę ?

    P.s. Bereikalingų komentarų nereikia, šiukšlinkite mažiau prasmingesnėse temose.

×
×
  • Sukurti naują...