Eiti į turinį

Egis_Rauna

Nariai
  • Turinio skaičius

    1.733
  • Prisijungė

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė Egis_Rauna

  1. Pirmi sezonai labai geri, sunku buvo atsitraukti, aktoriai taip pat gerai parinkti. iš dalies dar trečias sezonas geras. Bet kuo toliau tuo labiau į pievas. Gal but man čia taip, bet prasidėjo fantastika: salos perkėlimai, klaidžiojimai laike, vizijos, atgiję numirėliai ir t.t ;D

  2. as butent ta ir norejau tau pasakyti jog tu tiki pomirtiniu gyvenimu, bet netiki jog dievas sukure zmogu, pasauli ir t.t kaip tu sakai (nors tas ir tas yra aprasoma biblijoj). idomus tavo tikejimas istikruju gal gali placiau apie ji? :D :D niekad apie toki neteko girdeti.

     

    mane labiau tenkina issivystimas zmonijos is bezdzioniu proteviu…. Bet tikejimas reikalingas zmonem, kaip kazkuom tiki zmogus, turi dar kam pasiguost, kazkokiu humanistinių normų laikosi... tad nereikia cia uzsipulti  :>
  3. ji sake jog tiki pomirtiniu gyvenimu. sventajame raste yra aiskiai rasoma jog dievas sukure pragara ir roju. jeigu tu tiki dievu ir esi krikscionis tai kaip tu gali netiketi kas rasoma biblijoje jei ja parase dievo ikvepti mokiniai? jeigu tu esi krikscionis ir tiki i dieva, bet pats atsirenkineji kas biblijoj tikra o kas ne, tai tu oficialiai tiki i sudu demona tikriausiai. rasot del to jog kazka parasyt nors protingu argumentu nerasta kaip visados. p.s jus nesupraskit manes klaidingai, as pats nelabai tikiu bet matomai daugiau nusimanau negu jus cia puse rasanciu be jokiu sasaju su logika.

     

    O, tai nori pasakyti, kad rojus ir pragaras, tai  ne po mirtinies gyvenimas? :D :D

  4. Taip tikiu Dievu, tikiu po mirtiniais gyvenimais. Tikiu, kad ir kazkokia aukstesne galia uz mus, kuri mums padeda.  Bet netikiu tais bobuciu paistalais kad atseit Dievas sukure zmogu, pasauli ir panasiai. O ar toleruoju kitas religijas, tai manau, kad taip toleruoju. Manau i siuos klausimus galima atsakineti istisas valandas ir filosofuoti, arba tiesiog atsakyti sypsena.  :)

×
×
  • Sukurti naują...